giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
bagietka12 zobacz ten link ruiny z amku w Górkach Wielkich Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopad 26, 2008, 11:37:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
giga dzięki  piwko sie należy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
|
bagietka12 odlewam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzidecka
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
|
Bardzo proszę: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujZa niewielką opłatą można dostać kluczyk i wejść do środka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
dzidecka, giga, śliczny ten dworek  Na pewno warto przemyśleć to miejsce na plener  Nawet nie wiedziałam, ze tak blisko Bielska jest coś takiego 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
|
ishka82 może w wakację się wybierzemy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
dzidecka  dziękuję bardzo  piwko polewam myślę że pojedziemy tam na plener  szukałam właśnie fajnych ruin niedaleko Bielska (bo w ogrodzieńcu jest bosko ale strasznie daleko  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2008, 08:12:58 wysłane przez bagietka12 »
|
|
|
|
|
www.mariuszlanucha.pl
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
Może jeszcze nad j. Żywieckim, okolice Żaru? W bielsku nocą też jest ładnie, mam kilka zdjęć na stronce:) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.mariuszlanucha.pl
|
|
|
|
|
|
Mariusz Łanucha- moje zdjęcia ślubne. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.mariuszlanucha.pl
|
|
|
|
bwstudio
Zupelnie nowa wiedźma
|
Hmm... a to nie fotografi powinien cos zaproponowac?  pozdrawiam Bernard Wybierała Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.foto-bielsko.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuska
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 8
|
Ja sobie wymyśliłam tak: W dniu ślubu krótki plener na lotnisku dlatego, że wesele jest w pobliżu i nie trzeba tracić czasu na dojazd i parę zdjęć w ogrodzie obok sali weselnej. Natomiast w innym dniu chcemy plener i tu mam takie pomysły: - park w Pszczynie (kilka zdjęć gdyż bardzo lubię to miejsce) - podobnie jak bagietka12 zamek w Ogrodzieńcu, ewentualnie jakiś inny zamek ze szlaku orlich gniazd - kilka zdjęć na torach - może Dębowiec, Szyndzielnia i wtedy zamiast Ogrodzieńca ten dworek w Górkach - koniecznie plaża (pewnie Paprocany) i zdjęcia w jeziorze  W każdym razie do czerwca coś jeszcze wymyślę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teoroch
Zupelnie nowa wiedźma
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.bednarczyk.org.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artifot
Zupelnie nowa wiedźma
|
Spora część zdjęć na mojej stronie jest z okolic bielska. Generalnie mamy takie okolice że z miejsc na plener jest multum, a dodatkowo są bardzo zróżnicowane. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.artifot.pl podstrona plener
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|