gioseppe
Trajkocząca wiedźma
Ilość piw: 555
mama Wiktora zmysłowoustego ;)
|
no mi sie podobaja te soczyste kolory bo wiekszosc karuzel jakie widzialam miala mdle dorotka ze strefy ma taka i bardzo sobie chwalila  niektorych troche przesadzilismy, nadaja sie do grania w pilke nozna :ag: )

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 29, 2008, 08:33:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eva_luna
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 266
|
najgorsze jest to, ze w sklepach wiekszosc jest w tzw pastelowych (czytaj: mdlych) kolorach....i nie podoba mi sie, ze zawsze wisi to samo, tzn. np takie same misie, albo zyrafki albo rybki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
|
eva_luna, zauwazylam, ze ostatnio modne sa tropiki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 06:12:27 wysłane przez gioseppe »
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
gioseppe śliczna ta karuzelka!
|
|
|
|
|
|
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
no własnie,dlatego niech mi tez ktos poduwa pomysły:) mika?! co następne?  ja ze swej strony mogę polecić takie zabawki dla niemowlaków stolik chicco już tu cytowany Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujmatę edukacyjną Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujfontanta z piłeczek Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujinteraktywną piłkę tiny love Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujgarnuszek na klocuszek Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujleżaczek fisher price choć niektóre dzieci nie lubią takich drgawek Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujzabawki taf tyos przede wszystkim te Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujtakie klocki sensoryczne Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujprzyjaciół do wanny Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujte drewniane pociągi z Ikea z drewnianymi torami - to był hit u Dawidka przez prawie 2 lata i jak sobie jeszcze coś przypomnę to dopiszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
|
gioseppe śliczna ta karuzelka!
mam nadzieje, ze na zywo prezentuje sie podobnie  fajne! i gdzie to wszystko trzymac...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
fajne! i gdzie to wszystko trzymac... polecam to Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguji calą serie tych mebli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pyś
Cicha wiedźma
|
z interaktywnych polecam pieska: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujmatę edukacyjną taką. Zuźka bardzo ją lubi  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujdo raczkowania kula edukacyjna: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2008, 11:40:22 wysłane przez Pyś »
|
|
|
|
|
gioseppe
Trajkocząca wiedźma
|
sliczna ta mata  a te maty tiny love to juz wogole jakis full wypas 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2008, 07:39:08 wysłane przez gioseppe »
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
Fajna ta kula do raczkowania. Z misiów edukacyjnach polecam Misia Tomisia.Może ktoś ma takiego.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2008, 04:01:47 wysłane przez giga »
|
|
|
|
|
Basia
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 342
|
no właśnie taką samą matę oglądałam ostatnio by kupić koleżance.. bardzo mi się spodobała..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nerinea
Cicha wiedźma

Ilość piw: 23
|
obecnie Misiek bardzo lubi jeździk-samolot ( z ciekawszych atrakcji: kręcące i świecące się śmigło, klocki o różnych kształtach, po włożeniu klocka do odpowiedniego otworu samolot wydaje wesołe dźwięki)  ma jeszcze jeepa ale bawi się głównie samolotem. polecam lubi też bawić się tymi klockami z ikei: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 04, 2008, 05:52:51 wysłane przez nerinea »
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
Dominika dostala taki chodzik
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
widzialam raz w sklepie,ale jak chcialam kupic to juz nie znalazlam,swietne kiedy dzidzia zaczyna siadac jak wlasnie Dominika zaczyna 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2008, 10:15:09 wysłane przez aniak1211 »
|
|
|
|
|
eva_luna
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 266
|
widzialam raz w sklepie,ale jak chcialam kupic to juz nie znalazlam,swietne kiedy dzidzia zaczyna siadac jak wlasnie Dominika zaczyna  rzeczywiscie wyglada fajnie i mozna bezpiecznie dzieciaczka posadzic. my dzis zakupilismy na allegro karuzelke Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujnie wiem czy sie takie karuzelki sprawdzaja, ale co tam bedzie na czym nasze kule styropianowe zawiesic :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
fajna karuzelka,napewno sie sprawdzi i dziecko moze sie pobawic lezac. Dominika zawsze po drzemce oglada krecace sie misiaczki i swiatelka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2631
|
my dzis zakupilismy na allegro karuzelke Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujnie wiem czy sie takie karuzelki sprawdzaja, ale co tam bedzie na czym nasze kule styropianowe zawiesic :  : Taką właśnie karuzelę dostał chrześniak mojego męża. Mama małego bardzo zadowolona, mówiła że mały się uspokaja i łatwiej zasypia 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
Pyś
Cicha wiedźma
|
widzialam raz w sklepie,ale jak chcialam kupic to juz nie znalazlam,swietne kiedy dzidzia zaczyna siadac jak wlasnie Dominika zaczyna  To ja do siadania i nie tylko polecam coś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
widzialam raz w sklepie,ale jak chcialam kupic to juz nie znalazlam,swietne kiedy dzidzia zaczyna siadac jak wlasnie Dominika zaczyna  To ja do siadania i nie tylko polecam coś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujale cena  w UK 30 funtow-jakies130zl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
obecnie Misiek bardzo lubi jeździk-samolot ( z ciekawszych atrakcji: kręcące i świecące się śmigło, klocki o różnych kształtach, po włożeniu klocka do odpowiedniego otworu samolot wydaje wesołe dźwięki)  ma jeszcze jeepa ale bawi się głównie samolotem. polecam ja identyczny samolot kupiłam mojemu chrześniakowi  dostanie go za dwa tygodnie  i mam nadzieje że będzie to jego ulubiona zabawka  jak go kupowaliśmy to była to chyba najbardziej rozchwytywana zabawka w supermarkecie a jeden egzemplarz wypakowany z pudełka był skutecznie okupowany przez dzieci  a inne pchacze stały sobie smętnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Moderator

Ilość piw: 1977
|
to ja już mogę polecić pchacz fishera.poczatki były śmieszne dla nas, ale teraz nie ma miejsca gdzie sobie Maja nie pójdzie, radzi sobie świetnie i nie wiem jaki miał wpływ na chodzenie majki,ale szybko po jego zakupie zaczeła stawiać pierwsze kroki, a teraz juz prawie chodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kamu2
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 516
|
Nasz najnowszy nabytek Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item477354391_chicco_65407_zestaw_gimnastyczny_play_gym_2w1.html .Fajna zabawka,Maksiu chętniej podnosi dzięki niej główkę i dłużej na brzuszku leży.Zresztą na pleckach też dłużej poleży.Jestem z niej zadowolona kilka mam takich maluszków jak mój Maksiu mi polecało i miały rację
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2008, 09:35:11 wysłane przez kamu2 »
|
|
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
kamu2 świetna zabawka, a najważniejsze, że dziecko ćwiczy plecki. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
|
Kamu tez chcialam to kupic ale Dominika juz za duza  za pozno to znalazlam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
No to może ja polece kila ale takich już edukacyjnych sprawdzony top lista przedszkolaków! Do ćwiczenia motoryki małej:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|