siog
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 1163
Siog - Gruba lyda
|
siog, ja miałam jako dziecko (jeżyka), a co?
bo chce kupic malej i nie wiem jak sie uzytkuje i czy dzieci lubia? u nas drewniane zabawki sa cholernie drogie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #800 : Sierpień 04, 2010, 11:56:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
taka kaczka Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item1166853696_kaczka_gaska_do_pchania_drewniana_klapki.html ktos ja ma?  no ktos ta kaczkę tutaj na strefie zachwalał  tylko kto?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Cytat: golinda Dzisiaj o 12:53:59 siog, ja miałam jako dziecko (jeżyka), a co?bo chce kupic malej i nie wiem jak sie uzytkuje i czy dzieci lubia? u nas drewniane zabawki sa cholernie drogie My nie mamy, ale na placach zabaw gdzie Irenka chodzi takie kaczki, zabki, pieski robia furore. Kaczka jest fajna bo klapie nogami o ziemie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
no ktos ta kaczkę tutaj na strefie zachwalał  tylko kto? Tez kojarzę ze ktos zachwalal,tylko kto???
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
marax ja zachwalala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
taka kaczka Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item1166853696_kaczka_gaska_do_pchania_drewniana_klapki.html ktos ja ma?Huh? moj wiktopr by ja pokochal na sto procent, ma takie inne badziewie plastikowe z serii do pchania bo sie uparl na bazarku, mimo to jak zobaczy na placu zabaw cos podobnego to i tak biegnie do tego zreszta to moze kwestia dlugiego patyka - on lubi mopy, rury, miotle dluga w tej zabawce wykreca od czasu do czasu ten patyk laske i z samym tym patykiem chodzi  to na pewno fajna zabawka 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2003
|
taka kaczka Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item1166853696_kaczka_gaska_do_pchania_drewniana_klapki.html ktos ja ma?  ja mam cos na ten ksztalt, zamiast kaczka jest misiu, F. do tej pory czasami wyciagnie go z koszyka z zabawkami i biega. Bardzo lubil go jak zaczal samodzielnie chodzic, dodawala mu pewnosci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
dzieki bardzo!!! to poprosze kolezanke zeby mi kupila. foszek a pamietasz moze czy duze opakowanie tego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
córka mojej przyjaciółki to ma. super jest. kaczka ma tylko 1 wadę - odpadają jej te stopy. no ale zabawka dalej do użytku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fasolka1980
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2149
|
siog - my mamy taką kaczkę  jest BOSKA!!!  kupilismy w jakims centrum handlowym na stoisku z drewnianymi zabawkami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siog
Wiedźma mocna w gębie

Siog - Gruba lyda
|
siog - my mamy taką kaczkę  jest BOSKA!!!  kupilismy w jakims centrum handlowym na stoisku z drewnianymi zabawkami fasolka a duze to pudelko? bo mysle jak z przesylka..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
ja mam te sama kaczke co z linku siog super sprawa moje dziecko do tej pory znia biega
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
fasolka1980
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2149
|
fasolka a duze to pudelko? bo mysle jak z przesylka..
hmm, my kupilismy samą kaczkę, bez pudełka...sprawdze w domu czy się kijek odpina i dam znać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Siog, a w opisie aukcji nei ma wymiarów? Zeby obliczyc mniej wiecej ile zajma trzy kaczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
najlepsza zabawka teraz to: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/57212295 hugo wbija te patyczki mlotkiem, wyciaga i potem precyzyjnie wklada w te otworki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/ukladanki-drewniane-puzzle-z-uchwytami-16-wzorow-i1215934320.html moja mala potrafi takimi ukladankami sie zajac naprawde dlugo czasami ponad godzine .Musze jej kupic wiecej takich ukladanek bo tylko one ja zajmują Dodany tekst: [time]sob, 4 wrz 2010, 10:07:11[/time]
Poszukajcie tylko takiej wersji gdzie po wyjeciu puzzla narysowany jest tez rysunek -dziecku jets duzo łatwiej trafić. Ja mojej Laurze kupiłam naklejki i w te puste pola nakleiłam zwierzaki bo po samym kształcie to ciężko trafić . Dodany tekst: Wrzesień 04, 2010, 10:13:43
jej ulubione Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/drewniane-puzzle-ukladanka-z-uchwytami-farma-i1213702800.html
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2010, 10:13:43 wysłane przez maraxela »
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
idziemy za tydzień na urodziny do bratanicy męża. kończy 5 lat. jakimi zabawkami bawi się takie dziecko? Dodany tekst: Wrzesień 04, 2010, 07:34:37
znalazłam sklep z pięknymi zabawkami Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.kalimba.pl normalnie wszystkie bym kupiła
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 04, 2010, 07:34:37 wysłane przez martullek »
|
|
|
|
|
brawurka
Moderator

Ilość piw: 1977
|
martullek 5 lat to już na pewno ma swojego ulubionego bohatera z bajki, podpytaj rodziców, jest taka seria teczek dla dzieci a w środku są ksiązeczki z zadaniami dostosowanymi do wieku dziecka, maja ma zabawy dla dwulatka, ale są też dla 5 latków tu coś innego Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/disney-zabawy-5-latka-ksiazka-z-naklejkami-i1219313029.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
brawurka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Czy Wasze dzieci mały tego typu zabawki? Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80014041 W jakim wieku się nimi interesowały? Bo wg strony, to zabawka od 18 miesiąca, a np. na forum rówieśniczym już ją niektóre dzieci mają 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
brawurka
Moderator

Ilość piw: 1977
|
ishka82 wiesz moja szwgierka urodziła córke a w prezencie zażyczyła sobie dla niej wózek dla lalek i stał tak sobie prawie 2 lata, Moje dziewczyny maja coś podobnego, na pewno obydwie miały juz skonczony rok jak zaczely sie bawic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
isha nie mam identycznej ale bardzo podobna. Laura bawi sie tym mocno od okolo 14 miesiąca .wczoraj byla u nas dziewczynka 10 miesieczna i juz zaczynala się interesowac-bardziej chciala gryźć te kulki niz przesuwać ,ale wyraznie ja to ciekawilo .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2010, 08:32:05 wysłane przez maraxela »
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara