kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
kasiad motywuje o foty
Chyba musim zrobić 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #375 : Wrzesień 09, 2010, 07:35:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
Chyba musim zrobić  no chyba tak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iksa_nl
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 43
|
ten meblik.pl to jednak dosc drogi... przynajmniej jak dla mnie. Zapytalam o cene lozeczka sawanna 120x60 i kosztuje 900 pln. To klupś czy drewex jednak polowe mniej juz z materacem. A i lozeczko faktucznie regulowane w 3 poziomach tak jak inne, ale brak mozliwosci dodania szuflady.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2010, 01:16:34 wysłane przez iksa_nl »
|
|
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Znalazłam fajną stronkę. mnóstwo pomysłów na urządzenie pokoiku dla dziecka, owszem połowajest tak przesadzona, nawalona i cukierkowa, że aż odrzuca. Ale ja już kilka świetnych pomysłów znalazłam polecam Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://inspiracje.leroymerlin.pl/pokoj-dziecka,2,25,page=1,.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elizapj
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 228
http://moje9miesiecy.blogspot.com/
|
przegladajac te zdjecia, przypomnialo mi sie pytanie, czy u ktorejs z was stalo lozeczko na srodku pokoju? ja taka opcje rozwazam, ale osttanio robilismy probe i sie okazuje ze przez nianie elektroniczna tworzy sie przez takie ustawienie kablowy chaos:((( czy niania musi faktycznie byc b blisko lozeczka?
no i najgorsza jest mata bezdechowa...nawet jesli nianie ustawimy dalej od lozeczka to i tak kable od maty wystaja pod materacem?  ktos ma jakies rozwiazanie ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Nie obejdziesz tego. Zarowno niania musi byc blisko, jak i kable od mat wystawac. A kupilas juz monitor oddechu? Bo sa takie bezprzewodowe, ktore sie do ubranka dziecka przyczepia i wtedy kabli nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elizapj
Wiedźma aktywna

Ilość piw: 228
http://moje9miesiecy.blogspot.com/
|
F sie zajmowal cala elektronika i znalazl jakies 2w1, niania+mata. i wlasnie te kable mnie dobijaja:( chyba ze stanie przy scianie, blisko gniazdka....a tak zawsze widac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
te bezprzewodowe są podobo mniej czułe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
No ja mam gniazdko zaraz za lozeczkiem, wiec nie mam problemu, obok lozeczka mam komode, na ktorej stoi niania i obok komody tez mam gniazdko, do ktorego jest podlaczona. Niestety inaczej nie da sie tego rozwiazac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
No ja mam gniazdko zaraz za lozeczkiem, wiec nie mam problemu, My też tak mamy, ale kable i tak mnie denerwują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
u mnie niania stoi na komodzie ok 2m od lozeczka i jest ok. dobrze zbiera. no ale monitor jest w lozeczku wiec kable i tak wystaja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
jeszcze nieskończony pokój Piotrka. Jak ktoś ma jakieś uwagi, pomysły to piszcie... Sofa będzie miała uszyty pokrowiec z tego niebieskiego koca polarowego. W rogu zlikwidujemy składzik i będzie jakaś półka na wieże. Naćkane, ale Piotrkowi się podoba:) Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2011, 03:40:34 wysłane przez rilla »
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
rilla fajnie  Bardzo mi się podobają te meble z ikei. Pokrowiec na sofę zrobiłabym jednak w bardziej wyrazistym kolorze, może z zielonego pledu polarvide lub narzuty indira. Wtedy poduszki zamieniłabym na białe granaty albo takie z frędzelkami. A może poduszki wieloryby  Stolik zamieniłabym na lack, w zależności od koloru narzuty i reszty dodatków: biały, niebieski lub żółty. I ramki na ścianie chyba też wymieniłabym na kolorowe. Będą bardziej kontrastować z jasną ścianą. W pokoju macie kilka dominujących kolorów i ich bym się trzymała. Fajnie, kiedy pokoje dzieciaczków są kolorowe 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 03, 2011, 08:04:22 wysłane przez feeling.good »
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
dzięki feeling!!! co o pledu to już bedzie niebieski, własnie specjalnie poduszki zielone kupiłam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
rilla moim zdaniem kolorowe ramki to bardzo dobry pomysł mi się strasznie podobają skosy  ja bym chyba przemalowała szufladę od łóżeczka np na zielono, bo ona i tak ma chyba minimalnie inny odcień?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
dzięki feeling!!! co o pledu to już bedzie niebieski, własnie specjalnie poduszki zielone kupiłam:)
można też dorzucić jakąś poduszkę ze wzorem, ale to już zobaczysz jak cały pokój będzie skończony. Pokaż nam koniecznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
feeling.good będę coś szykać, ale na razie musze sie przyzwyczaić. Ogólnie mi się podoba, jest dużo miejsca. Kilka moich pomysłów ograniczył budżet, nawet właśnie stolika nie wymieniamy (to jeszcze stolik z pokoju mojego męża). Ale pewnie powoli coś sie bedzie zmieniało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
rillabardzo mi się podoba pokój Piotrusia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
rilla Bardzo fajnie:) Lubie tak kolorowo:)
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
bardzo ładny pokoik, jasny i kolorowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
super pokoik i ładny
ja w wakcaję lub w maju chciałabym zrobić pokoj N. tylko co rusz zmienia mi się koncepcja kolorystyczna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
moja ma swoj pokoj i coz z tego . spi z nami prawie co noc laduje w lozku . Bojaca jest strasznie i nie szykuje sie szybko do przenosin.
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

|
dzięki dziewczyny, cieszę się, że Wam się podoba. Piotrek na razie super spi u siebie. A rano jak sie obudzi woła mama:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
A rano jak sie obudzi woła mama:)  ja planuje przeprowadzke dopiero na wiosne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
moja staje ok 3 nad ranem i wola "dooooooooooooo mamy chceeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee juz "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|