MagdaG
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 102
|
 |
« : Listopad 02, 2008, 08:40:15 » |
|
zastanawiałam się jaki zrobić oryginalny prezent dla gości w ramach podziękowań. Wymyśliłam płyty CD ale nie ze zdjęciami ale z muzyką - planuje dla każdej pary nagrać płytkę CD z najpiękniejszymi piosenkami o miłości, na okładkę wrzucić jakieś ładne zdjęcie moje i mojego przyszłego męża a z drugiej strony okładki wydrukować podziękowania za obecność na weselu i radowanie się z nami tego wyjątkowego dnia. Z tyłu opakowania spis treści z tytułami piosenek. Oczywiście jako pierwsza na płycie będzie melodia do której będziemy tańczyć pierwszy taniec. Płytka opakowana w łady papier z wizytówką. Co o tym myślicie? Nie spotkałam się jeszcze z takim prezentami i nie wiem jaka będzie reakcja - więc proszę o opinie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Listopad 02, 2008, 08:40:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marlen_ka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 968
kobieta szczęśliwa
|
tak z ciekawosci pytam.... ile osób będzie na Twoim weselu? bo pomysł świetny, tylko wykonanie może być bardzo czasochłonne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

|
około 70 więc liczę około 35 płyt.... a że czasochłonne to wiem dlatego pytam teraz o opinie, żeby mieć czas na realizację:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5947
invisible
|
my dawaliśmy płyty z filmem i zdjęciami ze ślubu i wesela. Niestety ze względu na niemożliwość przygotowania prezentów przed weselem goście otrzymali je dopiero miesiąc po weselu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

|
hmm..... więc proszę o komentarze pomysłu i o poradę - czy dawać takie prezenty na pożegnanie czy może ładnie opakowane położyć każdej parze na stole przy nakryciu (zaznaczę, że będą winietki więc prezenty z bilecikami mogą stać obok)??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
hmm..... więc proszę o komentarze pomysłu i o poradę - czy dawać takie prezenty na pożegnanie czy może ładnie opakowane położyć każdej parze na stole przy nakryciu (zaznaczę, że będą winietki więc prezenty z bilecikami mogą stać obok)??
na jednym z wesel dostaliśmy taki prezent od Młodych, płytka o tytule "our love songs" + imiona Młodych czekała na każdą parę na stole przy nakryciach już na wejściu. Po obiedzie Pan Młody podziękował wszystkim za przybycie i oficjalnie powiedział, że to prezent dla nas - gości abyśmy wspominali ich uroczystość jeszcze nie jeden raz  Miły gest i fajny pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1337
:)
|
oryginalny pomysl 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4112
matka załozycielka klubu R :)
|
mnie się bardzo podoba
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

|
no to cieszę się bardzo, że mój plan został zaakceptowany:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
MagdaG świetny pomysł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tasak
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 4
ślub 24.10.2009!!!
|
bardzo fajny pomysł, przede wszystkim nieoklepany! ja myślałam o jakimś naszym zdjęciu zrobionym wcześniej u fotografa w ramce..ale raz że duży wydatek a dwa, że nie każdy z gości chciałby mieć ramkę z naszym zdjęciem na komodzie  Rozważam teraz zrobienie jakiś kartek z podziękowaniem z wykorzystaniem takiego naszego zdjęcia.. ale płyta z muzyką bardziej oryginalna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
Ja podpowiem , co daliśmy (niestety ze względów organizacyjnych tylko niektórym gościom)- zdjęcie z wesela, ale nie nasze tylko ich  Myślę ,że warto zwłaszcza jak się znajdzie jakieś ładne ujęcia. Z tym, że oczywiście prezent poweselny..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|