zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
mojej kolezance na studniowce zrobili takiego koka wysokiego nad glowa i wpieli 100 wsuwek, bo miala dluuuugie wlosy i po 2h skakania ta mistrerna konstrucja stracila srodek ciezkosci i sie jej przewalila nad czolo i tak zawisla jak czapka smerfa   :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 11, 2009, 12:01:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
mackerel,muszę to napisać,jesteś bardzo ładna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
|
Giga, muszę z przykrością zawiadomić iż to nie ja!!!  to audrey hepburn...  ona taka piękna  wybrałam sobie tę fryzurę na wesele, bo też mam takie włosy...no i z czystej sympatii do samej Audrey oczywiście....  pozdrowienia!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
Giga, muszę z przykrością zawiadomić iż to nie ja!!!  to audrey hepburn...  ona taka piękna  wybrałam sobie tę fryzurę na wesele, bo też mam takie włosy...no i z czystej sympatii do samej Audrey oczywiście....  pozdrowienia!! właśnie dzisiaj się zorientowałam, ale jestem gapa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
z moich pobieznych (acz bolesnych) doswiadczen wynika, ze dlugosc wlosow nie ma wplywu na ilosc wsuwek jakich uzyje fryzjer  Ja z moich krotkich loczkow wyciagnelam zacna ich ilosc, ktora zasypalam prawie caly blat nocnej szafki. A kwiat we wlosach (ktorego zaden wiatr nie byl w stanie potargac  to normalnie myslalam, ze odetne razem z wlosami  Ale wszystko trzymalo sie do konca wesela i o jeden dzien dluzej. A fryzurka ma wygladala tak:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 15, 2010, 12:50:30 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Claridad, śliczne wszystko, nie tylko włosy! I bardzo inspirujące, bom również krótszowłosa  Dzięki za podzielenie się zdjęciem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
Claridad, śliczne wszystko, nie tylko włosy! I bardzo inspirujące, bom również krótszowłosa  Dzięki za podzielenie się zdjęciem  a prosze, prosze  polecam sie na przyszlosc  ja z lekka bylam zalamana dlugoscia bo mialam ni w gruszke ni w pietruszke, ale wyszlo jakby byly w sam raz  ot, wlasciwy fryzjer czyni cuda (nawet jesli czyni je za pomoca dwoch opakowan wsuwek  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bibulka
Zupelnie nowa wiedźma
|
claridad, bardzo ładnie wyglądałaś! bardzo kobieco. podobają mi się takie spięcia i kilka wypuszczonych kosmyków/loków.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agat_
Zupelnie nowa wiedźma
|
a co sądzicie o nakryciach głowy do krótkich fryzurek? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
zdecydowani Audreyowe fryzurki są świetną inspiracją  makijaże zresztą też 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nowa_1
Zupelnie nowa wiedźma
|
proponuję wyprostowane włosy z grzywką na boku a do tego jakaś delikatna spineczka:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|