Strefa Ślubna
Luty 12, 2012, 01:36:28
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Pomoc
Zaloguj się
Efektywna reklama na forum sprzedawana za pomocą AdTaily
(PLALLADTAILY0002)
Strefa Ślubna
>
Strefa Ślubna
>
Strefa planowania
>
Sale, dekoracje, ustawienia stołów..
> Wątek:
villa park julianna
Strony: [
1
]
Do dołu
Drukuj
Autor
Wątek: villa park julianna (Przeczytany 1707 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 1
villa park julianna
«
:
Styczeń 09, 2009, 09:04:16 »
hej dziewczyny!
czy któaś a Was miała (lub może była) wesel w Villa Julianna (pod Warszawą)? mamy tam zarezerwowaną salę na czerwiec, miejsce jest przepiękne z ogrodem i zapowiada się, że wszystko wypali, ale słyszałam różne opinie i jestem ciekawa czy któraś z Was coś wie więcej?
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
www.villajulianna.pl
dzięki i pozrawiam!
Strefa Ślubna
villa park julianna
«
:
Styczeń 09, 2009, 09:04:16 »
vansen
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 9
Odp: villa park julianna
«
Odpowiedz #1
:
Styczeń 22, 2009, 01:34:19 »
Też słyszałam różne opinie
podobno jest ok jeśli wszystko co Pani obiecuje spisze się w umowie. Jeśli obiecują np. napoje w cenie, warto to wszystko spisać bo podobno maja kiepską pamięć
W lutym będę widziała się z koleżanką, która miała tam wesele, więc się podpytam. Nie wiem na ile będzie się to pokrywało z rzeczywistością, ponieważ dziewczyna jest osobą publiczną i dla niej Pani mogła się postarać. Wiesz jak to jest
Też tam chciałam zrobić wesele bo jest to przecudne miejsce. Niestety ponieważ robimy małe wesele to musieliśmy wybrać coś innego
Z tego co wiem to oni organizują jeśli jest > 100 osób.
Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!! Jak będę miała jakieś info to dam znać.
Pozdrawiam
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #2
:
Styczeń 28, 2009, 05:07:05 »
wielki dzięki! i czekam na info!
Anupka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
«
Odpowiedz #3
:
Styczeń 28, 2009, 05:24:08 »
Opinii poweselnej nie podam niestety, ale moge sie podzielic doswiadczeniami nabytymi w trakcie szukania sali.
Mialam tam miec wesele, juz dostalam umowe. Ostatecznie zrezygnowalam ze wzgledu na sposob rozsadzenia gosci, tj. tego, ze nie mieszcza sie w jednej sali, tylko sa rozsadzeni w kilku (u mnie mialo to znaczenie, ze wzgledu na wielojezycznosc gosci, ktora i tak juz dzielila), niemoznosc przenocowania gosci (sa tylko dwa pokoje), no i wymog placenia za 100 osob (jesli tyle nie zbierzesz, placisz za martwe dusze).
Pouczona opiniami z forum gazetowego zwracalam uwage na wszystko i wszystko dopisywalam do umowy. Pani akceptowala wszystko i wszystko dodawala do umowy (ktora na poczatku wydala mi sie bardzo ogolna). Spotkalam sie z opinia, ze Pani swieca sie oczy na haslo "pieniadze" - nie zaprzeczam, ale i nie potwierdzam, bo nie doszlam do takiego momentu, a wczesniej chyba czegos takiego nie odczulam.
Sala jest droga, ale naprawdę piekna, z ladnym, zadbanym ogrodem i sporym parkingiem. Koszmarne jest za to otoczenie, czyli to co goscie beda ogladac w drodze. No chyba, ze cos sie zmienilo.
Menu zapowiada sie smakowicie. Mnie proponowano mozliwosc "zamieszania" w menu, gdyby cos mi sie nie podobalo, ale bylo fajnie ulozone i gdybym sie zdecydowala, to chyba nic bym nie zmieniala. Posilki gorace nie sa zanoszone do stolu, tylko podawane w bemarach, czyt. tworza sie kolejki po jedzenie. I jesli sie zdecydujesz, to zadbaj o to, by ktos informowal gosci, zeby sami chodzili po jedzenie. Czytalam gdzies, ze goscie tego nie wiedzieli i byla konsternacja.
Tyle tego, co pamietam, ale jakby co - pytaj, moze przypomni mi sie cos jeszcze
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth…
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #4
:
Luty 05, 2009, 02:04:39 »
nwielkie dzięki! nie wiem teraz tylko czy mam się zacząc denerwować czy nie.... niby wszystko spisalismy w umowie....co do posilkow przy bufetach to tak, ale mamy miec tez donoszone - pierwsza kolacja i potem w nocy dwa posilki.....i tak mamy usatlone..
ale teraz juz nie wiem...w ogole nic nie przynosza? no ale za serwis kelnerski place no to chyba te trzy dania mi przyniosa?:|
100 osob mamy wiec nie powinno byc problemu...
juz sama nie wiem co myslec.....jakby mi cos przyszlo do glowy to bede pytac!dzięki wielkie raz jeszcze
Anupka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
«
Odpowiedz #5
:
Luty 05, 2009, 02:12:48 »
e-e - po pierwsze - nie denerwuj sie! Masz piekna sale
Po drugie - stan denerwowania zamien na "wszystko pod kontrola".
Po trzecie - nie sugeruj sie tak bardzo ustaleniami moimi (byly ustalane ze mna i do podpisania umowy nie doszlo), czy kogokolwiek tutaj . Jesli masz jakiekolwiek watpliwosci to pytaj i kaz im wyjasniac/zapisywac na papierze.
Bedzie dobrze!
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #6
:
Luty 10, 2009, 01:23:33 »
dzięki!
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #7
:
Marzec 26, 2009, 12:23:03 »
Cytat: vansen Styczeń 22, 2009, 01:34:19
Też słyszałam różne opinie
podobno jest ok jeśli wszystko co Pani obiecuje spisze się w umowie. Jeśli obiecują np. napoje w cenie, warto to wszystko spisać bo podobno maja kiepską pamięć
W lutym będę widziała się z koleżanką, która miała tam wesele, więc się podpytam. Nie wiem na ile będzie się to pokrywało z rzeczywistością, ponieważ dziewczyna jest osobą publiczną i dla niej Pani mogła się postarać. Wiesz jak to jest
Też tam chciałam zrobić wesele bo jest to przecudne miejsce. Niestety ponieważ robimy małe wesele to musieliśmy wybrać coś innego
Z tego co wiem to oni organizują jeśli jest > 100 osób.
Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało!!! Jak będę miała jakieś info to dam znać.
Pozdrawiam
vansen i jak? widziałaś się z tą koleżanką
szaraczek
Gość
«
Odpowiedz #8
:
Marzec 26, 2009, 06:43:51 »
Mój brat miał wesele w Villa Julianna w czerwu 2007 roku i bylo fantastycznie. Nie moge za wiele powiedziec o podpisywaniu umowy i szczegolach technicznych organizacji, bo zajmowala sie nimi narzeczona brata, oczywiscie:) Najwazniejsze bylo to, ze goscie bawili sie wspaniale az do 4 czy 5 rano. Mysle, ze wplyw mial na to ogrod, w ktorym mozna sie przewietrzyc i odpoczac:) Moi rodzice byli do tego stopnia zadowoleni, ze chcieli zebym ja tez miala tam wesele. Ale ja wolalam inne miejsce mimo wszystko i zdecydowalam sie na Hotel Polonia, w dodatku w grudniu:)
Dodam tylko, ze slyszalam od znajomych, ktorzy zamawiali tam pozniej rozne imprezy (nie tylko wesela), ze wszystko bylo bardzo profesjonalnie zorganizowane.
A czy teraz zamiast tarasu jest ogrod zimowy?
pozdrawiam i trzymam kciuki, zeby sie wszytko udalo:)
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #9
:
Kwiecień 22, 2009, 09:20:29 »
dzięki za info:) tak! taras został zabudowany i wygląda to naprawdę fajnie
jesteśmy dobrej myśli bo miejsce jest urocze
no i ten ogród! my z umową poki co nie mamy zadnych problemów. a duzo brat mial gosci? bo moj Narzeczony boi się że może być ciasno... mamy 120 gości... pozdrawiam!:)
radiowiec_wawa
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
«
Odpowiedz #10
:
Kwiecień 22, 2009, 04:06:15 »
Nie dalej jak kilka dni temu prowadzilem tam wesele. Oto wrazenia: lokal prezentuje sie klasowo - fajny ogrod. Malym minusem jest to, ze goscie sa rozmieszczeni w kilku salach ( na szczescie w lokalu jest zamontowany system audio i dj bez wiekszych problemow moze sie do niego podlaczyc - czyli wszyscy goscie wszystko slysza ). Jedzenie na serio smaczne. Krotko mowiac: fajne miejsce ale z jednym ale, nie wiecej niz na 100 osob.
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #11
:
Kwiecień 22, 2009, 09:47:28 »
dzięki za info!no własnie z tą ilością gosci się obawiamy, że może za mało miejsca....
radiowiec_wawa
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 2
«
Odpowiedz #12
:
Kwiecień 22, 2009, 10:06:09 »
No nie ma co Cie oszukiwac - bedzie ciasno. Ale nie martw sie, cala reszta jest bardzo ok
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator
Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
«
Odpowiedz #13
:
Kwiecień 22, 2009, 10:14:48 »
mackerel
goscie 120 potwierdzonych, czy w planie ? mniemam z daty, ze w planie :> bo zawsze jakis procent odpada z roznych przyczyn
kto nie wybacza błedów? - kobiety i tetris w 19 levelu
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #14
:
Kwiecień 24, 2009, 08:26:02 »
w planie to około 130, nie mamy jeszcze potwierdzonych dopiero pod koniec maja się okaże ile wyjdzie........
vansen
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 9
«
Odpowiedz #15
:
Kwiecień 27, 2009, 04:48:51 »
Cytat: mackerel Marzec 26, 2009, 12:23:03
vansen i jak? widziałaś się z tą koleżanką???
Widziałam się wreszcie
wszystko ok. Bardzo poleca. Jedzenie smaczne, piękny ogród. Jej nie przeszkadzało to że goście byli rozsadzeni w różnych salach, ale to sprawa indywidualna. Co do umowy to trzeba pilnować(ale to chyba wszędzie. Jesteśmy tylko ludźmi i coś może umknąć). Ogólnie duży pozytyw!!!
mackerel
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #16
:
Kwiecień 30, 2009, 08:17:28 »
no to fajnie!!bardzo Ci dziękuje
od razu czuję sie lepiej po takiej informacji:)
misialka
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #17
:
Sierpień 16, 2009, 01:40:20 »
też planujemy wesele w villi Julianna, mamy jednak obawy czy przy 100 osobach bedzie wystarczajaco miejsca na parkiet do tańca (nie będzie za ciasno?) dodam że chcielibyśmy zespoł a nie dj-a Bedziemy bardzo wdzieczni za podpowiedź!
sid888
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #18
:
Sierpień 30, 2009, 06:00:24 »
Byłam tam na weselu znajomych i mimo, ze miejsce jest piękne - to dla mnie za eleganckie - trochę sztywne - miałam wrażenie ze jestem na bankiecie a nie na weselu - ale wiem, że to rzecz gustu - poza tym ogród jest śliczny - w nocy oświetlony był pochodniami - goście co niektórzy spędzili w nim całe wesele - na górze jest ogromny taras na którym zebrała sie bardziej imprezowa część i nie za bardzo chciało im się schodzić, poza tym ja osobiście nie preferuję okrągłych stolików - pomimo iż wyglądają o niebo ładniej a w Julianie wystrój jest na najwyższym poziomie - goście są dzieleni przy stołach i rozsadzani w różnych salach co nie sprzyja integracji - zakładając że część zostanie w swojej sali, część na tarasie na górze a część w ogrodzie to dla reszty parkiet jest wystarczający - oczywiście to moje bardzo subiektywne odczucia - a co człowiek to opinia. jedzenie było pysze.
Strony: [
1
]
Do góry
Drukuj
Strefa Ślubna
>
Strefa Ślubna
>
Strefa planowania
>
Sale, dekoracje, ustawienia stołów..
> Wątek:
villa park julianna
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Strefa Ślubna
=> Strefa planowania
===> Nasze kompletne stylizacje
===> Bukiety, kwiaty..
===> Menu, torty, alkohole..
===> Zaproszenia, winietki..
===> Sale, dekoracje, ustawienia stołów..
===> Muzyka, pierwszy taniec..
===> Fotografia, video, plenery..
===> Fryzury ślubne, co no głowę?..
===> Makijaże ślubne, paznokcie..
===> Zwyczaje, tradycje, savoir vivre..
===> Auta, dekoracja aut, transport..
===> Formalności cywilne, kościelne, poślubne..
===> Biżuteria i obrączki..
===> Buty..
=> Strefa relacji okołoślubnych
Strefa matek, żon i kochanek
=> Strefa ciążowa
=> Strefa dziecięca
=> Strefa żonki i kochanki
Strefa po godzinach