Strefa Ślubna
Luty 10, 2012, 11:50:17
1 Godzina
1 Dzień
1 Tydzień
1 Miesiąc
Zawsze
Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Strona główna
Pomoc
Zaloguj się
Efektywna reklama na forum sprzedawana za pomocą AdTaily
(PLALLADTAILY0002)
Strefa Ślubna
>
Strefa po godzinach
>
Strefa plotek
> Wątek:
Zapoznajmy się:)
Strony:
1
2
3
4
5
[
6
]
7
8
9
Do dołu
Drukuj
Autor
Wątek: Zapoznajmy się:) (Przeczytany 38819 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Iza
Gość
«
:
Sierpień 08, 2007, 01:22:19 »
Dziewczyny, co Wy na wątek zapoznajmy się? Kilka słów o sobie - fotka, fajnie byłoby wiedzieć z kim się rozmawia na forum. Co myślicie? Są pierwsze odważne? :-D
Strefa Ślubna
«
Odpowiedz #125 :
Sierpień 08, 2007, 01:22:19 »
claridad
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1326
«
Odpowiedz #126
:
Lipiec 05, 2008, 10:02:28 »
To i ja się przywitam globalnie z forumkami
Ania, 25 lat.
Oczywiście - w młodości czytałam Anię z Zielonego Wzgórza i chciałam być IDENTYCZNA i nawet pisałam wiersze oraz systematycznie nowe powieści (oby litościwie nigdy nie ujrzały światła dziennego). Zaprzestałam tej twórczości kiedy w połowie pisania jednej z powieści uświadomiłam sobie, że swoją bohaterkę (o imieniu, jakżeby inaczej - Erika) doprowadziłam do tajemniczych ruin tajemniczego zamku w których się zatrzymała albowiem w międzyczasie okazał się to być hotel. Poznała tam tajemniczego młodego człowieka i miała rozwikłać b. tajemniczą tajemnicę. Niestety nie miałam nawet częściowego pojęcia co to miałaby być za tajemnica i kim jest ten młody człowiek, który naprzemiennie okazywał się być synem bardzo bogatego milionera
w którym się zakochała lub jej kuzynem z tajemniczego związku jej matki.
Ogólnie ziew
Tak więc mając taki oto background poszłam sobie na polonistykę - niestety poddałam się w połowie pierwszego roku a pomógł mi w tym temat mojej pracy zaliczeniowej z lit. staropolskiej - funkcja przyimków w Bogurodzicy.
Przeniosłam się za to na etnografię - będąc jednocześnie jedyną osobą spośród kandydatów, która na maturze zdawała j.polski oraz biologię nie zaś, jak na umysł humanistyczny przystało, historię.
Etnografię, ach...piękne czasy, skończyłam w lipcu 2007 dumnie broniąc pracy magisterskiej o nawróceniach i przełomach w życiu. Przyznam, że słowo dumnie jest tu pewnym nadużyciem. Do swojej pracy bowiem zmuszona byłam przeprowadzić dziewięć wywiadów narracyjnych i przepisać je później SŁOWO W SŁOWO z dyktafonu w programie Word.
Na jeden wywiad przypadały średnio dwie całe kasety magnetofonowe, tzw. 90, więc po przepisaniu tego wszystko co przepisałam zostałam psychicznym wrakiem człowieka i samą pracę magisterską napisałam resztką mobilizacji oraz wiary w człowieka, czyli we mnie.
A w roku 2006 roku poznałam pewnego człowieka jakże interesującego o imieniu Tomasz w którym zakochałam się gwałtownie i tak jak przystało na moje 23 lata. Po okresie fascynacji, burz i naporów okazało się że w ogóle wszystko jest inaczej i każdy z nas jest inny i w ogóle - ej, gdzie głuche i ślepe zafascynowanie.
Na szczęście minęło i budowała sie zamiast niego miłość.
Mieszkamy sobie razem od października (w październiku również przeniosłam się na stałe do mojego wymarzonego miasta czyli Wrocławia) i chociaż czasami do granic obłędu doprowadza mnie to jego bycie menedżerem - dyrektorem - koderem - project manegerem i siedzenie przy komputerze...o albo, rozmowy biznesowe, które prowadzi przez telefon a ja akurat proszę Was jestem w sklepie i nie wiem czy bardziej kupić czerwone wino czy różowe i PILNIE muszę się poradzić
no więc, mimo tego to na palcu widnieje brylancik i wzrusza mnie każdego dnia kiedy na niego patrzę
Ślub we wrześniu 2009 więc wszystko przed nami - również w znaczeniu forumek bo obawiam się, że dopiero co zacznę przeżywać wszystkie możliwe dylematy, rozterki tudzież radości i będę się pragnęła z nimi dzielić, że hej...
Eeeee....rozpisałam się. Trochę. Bardzo.
To zmykam...
Na koniec tylko zdjęcie - jako że było o mnie i moim Narzeczonym szanownym to żeby na przyszłość było wszystko jasne - nasze wspólne zdjęcie. Z pierwszych wakacji spędzonych wspólnie. Ahoj.
To teraz chyba przez miesiąc nie będę nic pisać, żeby to jakoś zrównoważyć
I tyle - to śpiewałem ja, Jarząbek
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
zawsze coś, zawsze coś...
aurelia
Gość
«
Odpowiedz #127
:
Lipiec 15, 2008, 03:56:07 »
Cześć forumowiczki
Chciałam sie przywitac. Mam na imię Aurelia. W przyszłym roku jest mój ślub. Mam nadzieję że mi pomożecie jak będę miała jakieś pytania.
Pozdrawiam
szelma
Gość
«
Odpowiedz #128
:
Lipiec 15, 2008, 05:43:59 »
Też chciałabym się przywitać :-) Za rok (koniec sierpnia) bierzemy ślub, choć pierwsza cześć obchodów będzie już w lutym (mamy trochę skomplikowaną sytuację - mój narzeczony jest Belgiem i ma strasznie rozrośniętą rodzinę, której nie damy rady zaprosić na wesele w Polsce, więc robimy przyjęcie w lutym - taki zaręczynowo-weselne :-)).
Już widzę, że forum to kopalnia wiedzy, a im dalej w las z przygotowaniami, tym większe mam poczucie, że bardzo mi tej wiedzy potrzeba!
balbina
Cicha wiedźma
Ilość piw: 26
«
Odpowiedz #129
:
Lipiec 17, 2008, 07:40:32 »
cześć dziewczynki, też chciałam się przywitać , trochę trwało za nim przebrnęłam przez Wasze wątki
wniosek nasuwa mi się tylko jeden , jesteście nasamowite, takie wiedźmy-czarownice, które na wszystko znajdą sposób
a do tego jesteście najpiękniejszymi PM jakie kiedykolwiek widziałam ehhh jakbym chciała być jedną z was
ps mój ślub 13.09.2008 , czyli juz niebawem , ogarneliśmy się z naważniejszych spraw , więc teraz pora na moje szaleństwa
czyli 3 pary butów, jakies transfery, dostawy piwoni z drugiego końca kraju itp. by było co powspominać
aha żeby nie było za piwonie podziwiam
a nie się naśmiewam
MagdaM
Gość
«
Odpowiedz #130
:
Wrzesień 10, 2008, 11:49:24 »
witam, jestem tu nowa ale czytam wasze wypowiedzi od jakiegoś czasu, mam nadzieję że się polubimy i pomożecie mi w stylizacji, bo widzę tu dużo dobrych rad
fijolek
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #131
:
Październik 19, 2008, 10:41:24 »
Późnym niedzielnym wieczorem witam wszystkie Panie
Co prawda radości i troski przygotowań weselnych mam już za sobą i - wstyd przyznać :-[- nawet w tamtym okresie korzystałam z forum jednak dopiero teraz obowiązki (nazwijmy je "służbowymi") pozwalają mi "wyjść z forumowego podziemia"
Bo muszę przyznać, że to forum uzależnia i dlatego musiałam wcześniej je sobie rozsądnie dawkować... Zatem witam i proszę o wyrozumiałość
MagdaG
Powściągliwa wiedźma
Ilość piw: 102
«
Odpowiedz #132
:
Listopad 18, 2008, 10:20:57 »
...a ja dopiero teraz zauważyłam, że jest tu wątek zapoznawczy więc się przedstawiam. Mam na imię Magdalena... mieszkam od urodzenia w Sosnowcu, gdzie przeprowadziłam mojego przyszłego małżonka ( z Ustronia). Sześć lat temu marzyłam o matematyce akademickiej... marzyłam marzyłam, aż wylądowałam na Administracji... ale, co by nie było nudno to dodatkowo poszłam na drugi kierunek pt. Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna. W tym roku dołączyłam do zacnego grona "wykształciuchów" z administracji, a w maju bronię kolejnego dyplomu tym razem z dziennikarstwa. W między czasie stałam się etatowym dziennikarzem - mam na swoim koncie portal e-sosnowiec, Wiadomości Zagłębia i jakże zaszczytne stanowisko stażysty w TVN24. Tym sposobem ominęła mnie zawrotna kariera zwariowanego matematyka. Najgorsze jest to, że dopiero teraz odkryłam, iż ani administracja publiczna ani dziennikarstwo nie jest tym co chcę robić w życiu... więc może pójdę na jeszcze jakiś kierunek (typowe dla zodiakalnych bliźniąt
)Aktualnie siedzę w domku i zastanawiam się nad swoim życiem :be:. Przed ślubnym kobiercem staje 6 czerwca przyszłego roku... praktycznie wszystko już gotowe... teraz nic tylko czekać:)
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
effik
Wiedżma ze słowotokiem
Ilość piw: 2293
«
Odpowiedz #133
:
Listopad 21, 2008, 08:16:55 »
Witam Panie i Panny
jestem tu od wczoraj. Ślub w czerwcu, póki co niespieszne poszukiwania wszystkiego, co potrzebne
Co o sobie mogę powiedzieć? Wodnikiem jestem
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
atrament.owa
Cicha wiedźma
Ilość piw: 22
«
Odpowiedz #134
:
Listopad 21, 2008, 07:39:02 »
Hmmm ja już od jakiegoś czasu was poczytuję i coś piszę od czasu do czasu ale tu jeszcze nie. No więc ślub we wrześniu przyszłego roku; pierwszy obchód po salonach z sukniami zaliczony, conieco porezerwowane i czekam i wymyślam i planuję
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
iksa_nl
Mrukliwa wiedźma
Ilość piw: 43
«
Odpowiedz #135
:
Styczeń 23, 2009, 12:05:17 »
Przyszła kryska na matyska. Właściwie to dopiero teraz znalazłam ten wątek.
Poczytuję już od tak dawna, że sama nie pamiętam od kiedy.
Tu trafiłam dzieki rubin - z gazetowego (stylizacja do sławnej kiedyś demetrios 943
; a własciwie dzięki linkowi zamieszczonemu tam dawno temu przez maraxelę.
I tak czytam i czytam i ślub już się odbył a czytać przestać nie mogę.
Tak w ogóle to ja Agnieszka. Starszawa juz, w tym roku 30. Szwedam sie to tu, to tam. Teraz Gorzow i Bydgoszcz. Logistyka w korporacji. Maz inzynier od rurek.
Hobby szczególnych brak, czytam, pijam winko, zwiedzam w wolnym czasie, próbuję się zmotywować do jakiejś długoterminowej aktywności fizycznej ale leń jestem i tyle.
I życzę leniwego weekendu
foczkaka
Mrukliwa wiedźma
Ilość piw: 101
komórka niezależna
«
Odpowiedz #136
:
Styczeń 24, 2009, 12:22:58 »
ojejku dopiero znalazłam watek, no to się przedstawie też
Jestem Ania, głównie ze Śląska, trochę z Krakowa, a ostatnio z Wawy. Za poł roku kończe 25, ale staram sie o tym nie mysleć
Wykształcenie kosmetologiczne w toku. Przed ślubem czeka mnie już tylko sesja egzaminacyjna :/ Reszty nie chcecie wiedziec
))
Nie możesz mieć wszystkiego, bo gdzie byś to położył...
vansen
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 9
«
Odpowiedz #137
:
Styczeń 24, 2009, 01:41:26 »
Cześć Dziewczyny,
mnie już Strefa wciągnęła, ale podobnie jak
foczkaka
dopiero znalazłam ten wątek :
:
Więc do dzieła...
Mam na imię Olga, mieszkam kilka kilometrów pod Warszawa. Z zawodu jestem charakteryzatorką, czynnie uprawiam zawód. Mocno stąpam po ziemi i lubię wyzwania
Jestem podobno trochę szalona, ale to już nie moja opinia. Być może po skorupą klasycznej, ułożonej kobitki kryję się trochę szaleństwa
Ślubować będę ukończywszy 29 latek
Ostatnio trochę wywróciłam moje życie i mojego jak to piszecie N
Zaręczyliśmy się w Świeta Bożego Narodzenia, o ślubie jakoś nie myśleliśmy, aż tu nagle w okolicy Sylwestra wywiązała się dyskusja...A kiedy? Co i jak? itd. Okazało się, że sierpień i wrzesień odpadają bo mam już zabowiązania pracowe i jadę do Łodzi robić jakieś filmisko
Do czerwca się nie wyrobimy, żeby zorganizować ślub i wesele. Z lipcem też może być ciężko. Hm...październik i reszta zimnych miesięcy odpada (bo za zimno) i zostaje dopiero 2010. Oj, jak dla mnie to zbyt odległy temat. Przy mojej pracy nie jestem w stanie powiedzieć co będę robić za 2miesiące, a co dopiero za 1,5 roku.
Nie wiele myśląc szybko przystąpiłam do akcji i w ciągu 3 dni załatwiona była sala, fotograf [pod którego musiałam(chciałam) wszystko dopasować, bo kiedyś sobie obiecałam, że albo ten, albo żaden inny ] i DJ, następne 2 dni to Ksiądz i obrączki, aaaa i jeszcze kupiłam suknie
zajeło mi to jakąś godzinę. I tym sposobem ślub 18 lipca 2009r :
:
O i tak
Oczywście wielkie dzieki dla Marcina z 5czwartych, który polecił mi Strefe
Ale się rozpisałam
Miłego weekendu
«
Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2009, 01:59:39 wysłane przez vansen
»
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
anulka
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 13
«
Odpowiedz #138
:
Styczeń 29, 2009, 09:28:12 »
hej, co prawda nasz fantastyczny dzień mamy już za sobą i to od półtora roku. Ale zachęcona obecnością naszego fotografa Marcina (pozdrawiam!) oraz dziewczyn, które swego czasu udzielały się na forum gw, postanowiłam dołączyć do tak miłego grona
Króciutko o sobie: mam 28 lat, jestem prawnikiem, już niedługo radcą prawnym mam nadzieję. Mój kochany M. wykonuje ten sam zawód i niestety o tej godzinie nadal tkwi w pracy
więc chcąc nie chcąc ciągnie mnie do komputera
Ostatnio większość wolnego czasu zajmuje mi wymyślanie koncepcji naszego nowego mieszkania. buziaki Ania
Beata
Cicha wiedźma
Ilość piw: 64
«
Odpowiedz #139
:
Luty 13, 2009, 08:44:49 »
wybaczcie, że dopiero teraz
ale wcześniej nie miałam odwagi wejść i pisać gdziekolwiek poza Kuchnią i ew. Dziećmi, a już do Plotek tym bardziej, ale tak ciepło wypowiedziałyście się na temat mojego Radka, że zaczęłam buszować dalej i ze wstydem odkryłam wątek powitalny
Lubię uczyć się gotować, a jeszcze bardziej czytać o gotowaniu. Mam dwóch synków i od czterech lat jestem na wychowawczym. Od 6 lat mieszkam w Zabrzu (mąż poznany w delegacji), ale w wolnych chwilach lubimy jeździć po Polsce. Wprawdzie łatwiej było, gdy nie mieliśmy dzieci, ale i podróże z nimi mają swój klimat. Lubię nawiązywać znajomości i przyjaźnie w internecie - najczęściej w temacie okołokuchennym i tak się zwykle zdarza, że ci bliżsi najczęsciej są sporo km ode mnie
angrymob
Gość
«
Odpowiedz #140
:
Lipiec 29, 2009, 01:36:47 »
A ja jestem Maciej. Mąż i przyszły tata :-) Z wykształcenia filolog, z zawodu specjalista sprzedaży (czego nie lubię). W tym roku zabieram się za mój doktorat... Szukam też nowej pracy - nie związanej ze sprzedażą! Jak większość mężczyzn, jestem gadżeciarzem - iPhone, MacBook, mobilny internet, etc. Samochody! Kocham je! Swój najbardziej! Lubię czytać, oglądać i słuchać. Żonę kocham nad życie. Nie wyobrażam sobie życia bez niej. Żona lubi we mnie to, że lubię zakupy. Uwielbiam torby - mam ich całkiem sporo. Lubię kawę ze Starbucksa.
Czego nie mogę się doczekać? Dziecka. Przyjdzie na świat w lutym. Co się z tym wiąże? Wózki, krzesełka, nosidełka, foteliki... czyli mnóstwo kupowania :-)
Witam się zatem ciepło.
Nika1980
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 6
Szczęściara...
«
Odpowiedz #141
:
Sierpień 06, 2009, 07:42:16 »
Witajcie, oto mój debiut na forum :-) Za 9 miesięcy, dokładnie 08 maja 2010 będzie Mój Najwspanialszy Dzień W Życiu czyli ślub z moim Ukochanym Mężczyzną. Przez następne 9 miesięcy zamierzam uważnie śledzić Wsze wpisy oraz korzystać z Waszych rad.
Mam na imię Monika, mam 29 lat, obecnie kursuję pomiedzy Wrocławiem a Warszawą, mieszkamy we Wrocławiu.
Witam Was bardzo serdecznie :-)
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
tucha
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 25
«
Odpowiedz #142
:
Sierpień 14, 2009, 09:01:42 »
cześć! Tu tucha czyli martucha, lat 23, kraków, historia sztuki i za 5 mc Małe
jestem tu dzięki mojemu kochanemu sputnikowi, gdyż poradziła mi, że jako zagubiona przyszła matka znajdę dzięki Wam wiele odpowiedzi na setki moich pytań
)
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
chocoladette
Cicha wiedźma
Ilość piw: 27
«
Odpowiedz #143
:
Sierpień 31, 2009, 04:37:23 »
Witam!
Kasia, lat 23, studentka romanistyki i przyszła nauczycielka
Studiuję w Krakowie, mieszkam w Częstochowie, ślub planuję w Raciborzu, skąd pochodzę, więc jestem od paru lat w ciągłej podróży.
A rzeczony ślub planujemy na 10 lipca 2010, więc dopiero i aż za prawie rok.
Mam nadzieję na pomoc i dobre rady w przygotowaniach
Pozdrawiam!!!
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Norka
Mrukliwa wiedźma
Ilość piw: 128
«
Odpowiedz #144
:
Sierpień 31, 2009, 05:49:44 »
To może i ja się wreszcie dopiszę
Czytam Was, dziewczyny, od dawna i już nieraz korzystałam z porad wszelakich, ale dopiero teraz ustaliliśmy datę ślubu: 28 sierpnia 2010.
Julia, zwana powszechnie Norką, od której różni się tylko ufutrzeniem. W tym roku kończę anglistykę na UWr, w przyszłym - polonistykę. Mam 24 lata, ale nadal wyglądam niepozornie, za to od lutego utrzymuję stan dobrego ostanikowania
Jestem w trakcie przeprowadzki do Krakowa na ostatni rok studiów (i pewnie kolejne), coby dogadzać narzeczonemu w czasie zmagań doktoranckich. Smutno mi, bo Wrocław to moje miejsce na ziemi, no ale czasem trzeba.
Jestem wiernym łasicem, więc na pewno nie zmyję się ze strefy tuż po ślubie
Mam nadzieję, że pomożecie mi w decyzjach przygotowaniowych (i nie tylko). Pięknie stylizujecie zbłąkane panny młode, do których się zaliczam. Pozwalam się też wirtualnie pacać, jeśli wpadnę w nastrój bridezilli
No i macham na powitanie
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Szaraczek
Cicha wiedźma
Ilość piw: 61
«
Odpowiedz #145
:
Wrzesień 13, 2009, 07:53:57 »
Witajcie!
Ja też z opóźnieniem odnalazłam ten wątek. Na strefie jestem już przez chwilę... A dziś nawet cały dzień mimo, że miałam pracować:(
Mieszkam w Warszawie z narzeczonym prawnikiem. Sama jestem socjologiem i aktualnie robię doktorat na UW. A oprócz tego męczę studentów od października do czerwca. Na szczęście mam cudowną 3-miesięczną przerwę
Ślub 26 grudnia:) A później urywam sie w miesięczną podróż poślubną w styczniu
«
Ostatnia zmiana: Wrzesień 13, 2009, 07:59:31 wysłane przez Szaraczek
»
Elle
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #146
:
Wrzesień 16, 2009, 09:08:57 »
Witajcie
Ślub 11.09.2010, malo popularna data, ale tylko ten termin w sali był wolny
Grasshopper
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #147
:
Wrzesień 27, 2009, 12:52:13 »
Witam
Znalazlam Wasze forum w pierwszym przedslubnym ataku paniki
Wesele bedzie 15/05/2010 w Warszawie jesli oczywiscie uda mi sie zalatwic przed ta data cala mase spraw poczawszy od DJ, fotografa itp
hania27
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #148
:
Listopad 18, 2009, 12:19:47 »
Czesc, jestem Hania. W maju odbedzie slub. Mam nadzieje ze znajde tu wiele cennych wskazowek, ktore pomoga mi zorganizowac jakos ten wyjatkowy dzien. Poki co prawie jeszcze nic nie ejst zalatwione
convallaria
Zupelnie nowa wiedźma
«
Odpowiedz #149
:
Grudzień 23, 2009, 08:40:17 »
Witam!
Na forum trafiłam czytając fantastyczny blog Elizy
a tu widzę jeszcze większa kopalnia ślubnych inspiracji i praktycznych rad! nie wspominając już o miłej atmasferze
. Tak więc przełamałam nieśmiałość i po kilku dniach "cichego" przeglądania witam się serdecznie!!!
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
«
Odpowiedz #150
:
Grudzień 24, 2009, 01:04:07 »
convallaria
O ile mnie pamięć nie myli, trafiłam tu pierwszy raz. Nie wiem jak to się mogło stać ??
Jako, że Was już trochę znam, a część doczytałam tutaj, wypada bym o sobie kilka słów napisała.
Ania, od dziś 25-letnia. Z wykształcenia politolog i "specjalista ds. zarządzania zasobami ludzkimi"
Nudną pracę w banku mam zamiar w przyszłości zamienić na tresurę psów, zwłaszcza głuchych, tak jak mój ukochany boston terrier Guru.
Od niespełna półtora roku jestem zazwyczaj szczęśliwą mężatką, a za 3 miesiące powitamy na świecie wymarzonego synka Stasia.
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
Zarejestruj się
lub
Zaloguj
www.stasiowypamietnik.blogspot.com
Strony:
1
2
3
4
5
[
6
]
7
8
9
Do góry
Drukuj
Strefa Ślubna
>
Strefa po godzinach
>
Strefa plotek
> Wątek:
Skocz do:
Wybierz cel:
-----------------------------
Strefa Ślubna
=> Strefa planowania
===> Nasze kompletne stylizacje
===> Bukiety, kwiaty..
===> Menu, torty, alkohole..
===> Zaproszenia, winietki..
===> Sale, dekoracje, ustawienia stołów..
===> Muzyka, pierwszy taniec..
===> Fotografia, video, plenery..
===> Fryzury ślubne, co no głowę?..
===> Makijaże ślubne, paznokcie..
===> Zwyczaje, tradycje, savoir vivre..
===> Auta, dekoracja aut, transport..
===> Formalności cywilne, kościelne, poślubne..
===> Biżuteria i obrączki..
===> Buty..
=> Strefa relacji okołoślubnych
Strefa matek, żon i kochanek
=> Strefa ciążowa
=> Strefa dziecięca
=> Strefa żonki i kochanki
Strefa po godzinach