bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
 |
« : Luty 24, 2009, 07:28:12 » |
|
No więc jak w temacie  szukam zaproszeń niebanalnych i delikatnych  jak Wam się podobają te?   macie może jakieś propozycje???
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2009, 11:52:24 wysłane przez bagietka12 »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Luty 24, 2009, 07:28:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
mi sie podobaja  i maja kokardke 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
mi też bardzo ładne i delikatne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
bardzo eleganckie - kokardkę bym wywaliła  ale to grząski grunt u nas na stefie te kokardki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
jeszcze są inne Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujale te co wstawilam na gorze chyba najbardziej mi sie podobają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
bagietka, zanim się zdecydowałam robić, przeglądałam zaproszenia w podobnym stylu  klasyczne i fajne  ładne  ale jeszcze nie idealne dla ciebie, hehe  jaaa, ale znalazłam przy okazji fajną rzecz - zupełnie jak nieślubne  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
effik czemu jeszcze nei idealne dla mnie?  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
effik czemu jeszcze nei idealne dla mnie?  ? no żartuję  w sensie, że jak dla ciebie to jeszcze bardziej idealne by się zdały 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
no żartuję  w sensie, że jak dla ciebie to jeszcze bardziej idealne by się zdały  aaaaa takie buty  chyba je zamowie  bo mi sie strasznie podobają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
bardzo eleganckie - kokardkę bym wywaliła  ale to grząski grunt u nas na stefie te kokardki  ja ci wywale kokardke bardzo ladne zaproszenia, tak jak pisaly dziwczyny takie delikatne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
aaaaa takie buty  chyba je zamowie  bo mi sie strasznie podobają  kurczę muszę sobie przypomnieć, gdzie takie ładne klasyczne widziałam, tylko w innych kolorach  a może trochę kolorku dodać? na przykład pomyśleć, jaki kolor bukietu będzie i wtedy  ile te kosztują?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
effik jezeli chodzi o kolorek to raczej chciałabym delikatne  bez kontrastów jakichś strasznych bukiet.... najprawdopodobniej pomarańczowy  wiec nie dopasuje do niego zaproszeń  a kosztują 4,37 zł, do najtańszych nie należą, ale 2 razy droższe tez widziałam Dodany tekst: Luty 24, 2009, 08:18:03 magdarynka co do kokardki to chyba zostanie  mi nie przeszkadza  ale pomysle jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
effik jezeli chodzi o kolorek to raczej chciałabym delikatne  bez kontrastów jakichś strasznych bukiet.... najprawdopodobniej pomarańczowy  wiec nie dopasuje do niego zaproszeń  a kosztują 4,37 zł, do najtańszych nie należą, ale 2 razy droższe tez widziałam czekaj czekaj, ja ci znajdę pomarańczowe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
czekaj czekaj, ja ci znajdę pomarańczowe  Ty lepiej poszukaj gdzie widziałaś jeszcze jakieś ładne klasyczne a nie pomarańczowe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
ale tym klasycznym można kokardkę wymienić na pomarańczową  o! Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
ale tym klasycznym można kokardkę wymienić na pomarańczową  o! Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj  no ładne  ale chyba bardziej mi sie podobają takie delikatne, jaśniutkie... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
no ładne  ale chyba bardziej mi sie podobają takie delikatne, jaśniutkie...  i słusznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
effik  Dodany tekst: Luty 24, 2009, 08:32:53 effik zerknij jak mozesz na tą aukcje Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj i ogladnij inne i jak mozesz to wyraz swoje zdanie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:33:28 wysłane przez bagietka12 »
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
effik  a chętnie się z panią napiję o poranku  mężczyzna oświadczył wczoraj, że w sobotę idziemy szukać garnituru  nie wiem, czy to wytrzymam - ja, fanka zakupów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
a chętnie się z panią napiję o poranku  mężczyzna oświadczył wczoraj, że w sobotę idziemy szukać garnituru  nie wiem, czy to wytrzymam - ja, fanka zakupów  hehehe dasz radę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
powiem tak - mi się bardziej podobają te, gdzie jest ten kwadracik z imionami bardziej niż te z kokardką  ale jedne i drugie są bardzo ładne, to już jest kwestia indywidualnych upodobań 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 08:51:06 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
powiem tak - mi się bardziej podobają te, gdzie jest ten kwadracik z imionami bardziej niż te z kokardką  ale jedne i drugie są bardzo ładne, to już jest kwestia indywidulanych upodobań  w tych "moich" tez jest kwadracik z imionami  a co do kokardki to sie jeszcze zobaczy  musze przedyskutować to z moim D, bo on na takie szczegóły to nie zwraca uwagi  jak to facet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
w tych "moich" tez jest kwadracik z imionami  a co do kokardki to sie jeszcze zobaczy  musze przedyskutować to z moim D, bo on na takie szczegóły to nie zwraca uwagi  jak to facet  no właśnie o twoich mówię, bo obejrzałam wszystkie opcje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

11.07.2009
|
no właśnie o twoich mówię, bo obejrzałam wszystkie opcje  acha  Dodany tekst: Luty 24, 2009, 08:55:22 effik a Ty juz skonczylas robić swoje zaproszenia???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
acha  Dodany tekst: Luty 24, 2009, 08:55:22 effik a Ty juz skonczylas robić swoje zaproszenia??? skończyłam. tylko nie zrobiłam jeszcze wkładek o książkach zamiast kwiatków, nie mam pomysłu na tekst, a te, które znalazłam w necie, są lekko głupawe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|