kasiula
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 0
|
 |
« : Marzec 10, 2009, 02:52:14 » |
|
Po pierwsze to witam bo to mój początek z wami:) Mam ogromna prośbę pomóżcie mi wybrać jakąś fryzurę do mojej sukni i błagam niech mi ktoś poleci fryzjera i makijażystkę z Katowic please
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Marzec 10, 2009, 02:52:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
kasiula witamy na strefie  zawsze wydawalo mi sie, ze fryzure dobiera sie do wlosow, a nie li i jedynie do sukni  bo jesli np zaproponuje 1,5 metrowe warkocze plecione dokola glowy - to masz na tyle? no chyba, ze to Ty jestes na zdjeciu to wtedy zwracam honor  kapelusz tez przewidujesz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cumberland
Wiedźma-plotkara
|
kasiulaNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiula
Zupelnie nowa wiedźma
|
nie bez kapelusza  a włoski mam średniej długości i generalnie żadnego pomysłu na siebie... dlatego może moje pytania są głupie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Piękna suknia  prosty kok z kwiatem? rozpuszczone? planujesz welon czy raczej coś podobnego jak u tej pani? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiula
Zupelnie nowa wiedźma
|
raczej welon chciałam z bolerka zrezygnować i zakryć ramiona welonem! Może faktycznie jakiś skromny koczek... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj słyszałyście coś o tym salonie?  Dodany tekst: Marzec 10, 2009, 03:29:01
kurcze do mojego ślubu został równy miesiąc a ja nie mam totalnie nic przemyślanego co do mojego wyglądu... chyba jestem jedyna tutaj taka zielona 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2009, 03:29:01 wysłane przez kasiula »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
kasiula nie glupie, tylko niesprecyzowane  poszukaj w watkach fryzurowych w tym dziale - tam duuzo ladnych kokow dla poldlugich bylo, z kwiatami i nie tylko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|