yoy
Wiedźma-plotkara
|
 |
« : Kwiecień 23, 2009, 08:40:15 » |
|
Hej! Poszukuję ładnego opakowania na ciasto, które po weselu bedziemy rozdawać gościom... W cukierni spakują nam ciasto do czegoś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie specjalnie mi się to podoba... Do czego innego można by to włożyć? Macie jakieś pomysły? Na rynku są też kartonowe pojemniki, ale jakieś takie gołąbki i łabądki :/ ... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Kwiecień 23, 2009, 08:40:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bagietka12
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 235
11.07.2009
|
yoy hmmm chyba te pudełka wszystkie są takie :/ gołąbki, obraczki... takie troche odpustowe ale ja nie spotkałam sie z czymś łaniejszem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
no właśnie ja też... i boli mnie to 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
widze luke rynkowa  jedyne niegolabkowe na allegro znalezione to to: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujjednak to 1. wiecej roboty z pakowaniem, 2. malo pomiesci, 3. 2,5 zl za sztuke to ktos poszalal 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
Znalazłam coś takiego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujtylko rozmiar nie pasuje, bo 14x14 to za mało...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
yoy jedyne wyjscie to zrobienie samemu - zalezy ile tych pudelek potrzebujesz - bo wycinania i zginania bedziesz miala w cholere 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
a no tak ze 150szt  robienie samemu odpada  ale jeszcze mnie olśniło... a jakby włożyć ciasto do takich papierowych toreb...  tzn musiało by to byc na idywidualny wymiar, tzn dość duże dno, a wysokość już nie taka duża... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguji można by wtedy własny nadruk zaprojektować...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
yoy e tam, nie wierze w 150 sztuk  mysmy ciasta parom ze wspolna lodowka dawali tylko jedno  czyli prawie przez pol wyszlo ilosc gosci  ale torby to nieglupie  na pewno lepiej niesc, a w domu niech se przepakuja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
liczba 150 sztuk niestety nie jest pomyłką... rodzina duuuża  eehhh też planujemy dawać 1 paczkę osobom ze wspólną lodówką + kilka rozdamy osobom, które na weselu nie będą... I też mnie ta liczba przeraża... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
yoy to ja nieśmiało zapytam  na ile osób to wesele  bo jakoś starsznie dużo chyba 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
nieśmiało odpowiadam... coś ok 200  w tym dużo młodych ludzi bez wspólnej lodówki  a najlepsze jest to, że to całe "towarzystwo" należy zaprosić, co czynimy z N. osobiście  oj ile ja w weekend herbat wypiłam :coffee: 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2009, 10:56:18 wysłane przez yoy »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
szalona!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
a ja myslam ze moje wesele na 140 osob bylo duze  a co do pudelek to mysmy dawali w takich zwykłych plastikowych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
syrenka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 39
|
Zastanów się, czy faktycznie warto sobie zawracać tym głowę, czy to ma aż tak duże znaczenie...  Znalazłam takie dwa rodzaje. Plastikowe w kształcie serduszka... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujI nieco mniej gołąbkowe, kartonowe... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Zastanów się, czy faktycznie warto sobie zawracać tym głowę, czy to ma aż tak duże znaczenie...  no wlasnie. goscie i tak to wyrzuca albo zaraz po przyjsciu do domu (mam na mysli opakowanie) lub dzien po. i nikt sie nie przejmie, ze dostal w zwyklym plastiku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
syrenka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 39
|
Ja nawet wolę w plastiku, bo potem się może jeszcze przydać np. jako opakowanie na borówki, czy maliny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
no wlasnie. goscie i tak to wyrzuca albo zaraz po przyjsciu do domu (mam na mysli opakowanie) lub dzien po. i nikt sie nie przejmie, ze dostal w zwyklym plastiku.
zuzia dobrze gada jak juz pisalam my tez dawalismy w zwyklym plastikowym pudelku, nawet jak chodze jako gosc na wesela to tez dostaje w plastiku. pudelko moze i ladnie wyglada ale po co wydawac kase na cos co ktos wyrzuci, przeciez organizacja slubu i wesela pochlania duuuuuużo pieniedzy, ja bym sobie dala spokoj z tymi pudelkami jak chcesz cos extra to najwyzej zwiaz jakas kukardka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 805
|
Też mieliśmy plastikowe, zrobiliśmy tylko na ozobnym papierze odpowiednie karteczki -formatki i ponaklejaliśmy. Taki mały akcent, że dziękujemy za przybycie itd. Ale pomysł z kokardką też fajny 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMichałki - moje ulubione cukierki 
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja tam bym pozostała przy zwykłych, plastikowych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
panikarola
Wiedżma ze słowotokiem

|
ja tam bym pozostała przy zwykłych, plastikowych  ja też  w sumie to nawet nie pomyślałam, żeby coś z tymi pudełkami robić, nawet o tych gotowych naklejkach nie wiedziałam, że są...
|
|
|
|
|
|
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy.
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
yoy, weź plastikowe, a spersonalizujcie jakąś fajnie zaprojektowaną kartką-wkładką, może jakąś ozdobą dodatkową przyklejoną czy coś... w necie jest sporo takich pierdułek, choćby samoprzylepne ozdoby do scrapbookingu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 805
|
Nie mieliśmy gotowych naklejek. Zrobiliśmy na papierze wizytówkowym takie niewielkie karteczki i nakleiliśmy na taśmę dwustronną do pudełka. Żadnych rymowanych wierszyków itp rzeczy  Koszt = kilka kartek papieru wizytówkowego, wydruk i taśma. Tanie i mało pracochłonne 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 28, 2009, 08:21:31 wysłane przez Justynna »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
My będziemy mieć nasze naklejki na wódkę i właśnie sobie myślę, że może zrobimy ich więcej i nakleimy na pudełka z ciastem  . Bo na pewno będziemy mieli plastiki albo z takiej pianki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
szelma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
Dziękuję bardzo za wszystkie rady! Rzeczywiście zostaną chyba plastikowe, a pokombinuję coś z zawieszkami na wódkę, jak mówi szelma  Może coś z tego wyjdzie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|