|
KASIA1983
Zupelnie nowa wiedźma
|
 |
« : Maj 16, 2009, 12:28:22 » |
|
Witam was :)jestem tu nowa wesele mam 08.08.09. chciałabym was prosić o poradę w sprawie fryzury i bukietu do wyżej wymienionej sukni,bardzo proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Maj 16, 2009, 12:28:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3549
|
troche slabo widac ta suknie
a wogole to moze napiszesz jaka fryzure chcialabys miec, jakie kwaty ci sie podobaja, no i najwazniejsze jak wygladsz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Lepiej widac tu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
No suknia bogata... potrzebujemy więcej danych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
suknia piekna  tylko chyba trzeba przeniesc watek do ogolnych stylizacji? co na to zwierz? 
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
suknia piekna  tylko chyba trzeba przeniesc watek do ogolnych stylizacji? co na to zwierz?  chyba tak... ale ja go już w drugim miejscu widzę, tam nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
nima 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
nima  a jak nima, to nima. masz piwo, a co  każda okazja jest dobra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
ba  ale tu robimy burdel Kasia kwiaty powinnas wg mnie dopasowac do koloru szarfy i pojsc raczej w prostote, bo kazda przesada zrobi z Ciebie "ksiezniczke"  co powiesz na niski kok gladki z ozdoba z krysztalkow jak na gorsecie? no i olalabym welon chyba ze MUSISZ miec 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2009, 09:06:44 wysłane przez tachogti »
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
a co tam  Mnie się też zdaje, że kwiaty jakieś takie różowe. Ale to zależy, bo moga być bladoróżowe dla blondynki na przykład albo takie z mocniejszymi akcentami dla brunetki. No i biżuteria minimalna, bo na sukni dużo się dzieje. Coś kryształkowego, nawet niekoniecznie chyba wiszące. No i broń Boże loki, fale, skomplikowana fryzura.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KASIA1983
Zupelnie nowa wiedźma
|
hej.mam ciemiene włosy,ale nie czarne(czekoladowy brąz)taki mi ostatnio nakładała pani fryzjerka:) wzrost niewielki 168,szczuplutka hihi.. welon raczej nie,bo mam dwie córeczki i to tak jakoś nie wypada.co o tym myślicie?w sumie welon mam gratis do tej sukienki taki długo 2 metrowy gładki,a fryzury myślałam o takich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
KASIA co ma welon do dzieci  skoro i tak chcesz slubowac w bialej sukni  ale uwazam, ze zakryje on piekny tyl sukni, a tego byloby szkoda  jesli przod fryzury nie ma loczkow, a koniecznie taka chcesz to mysle ze bedzie ok.. NIe wiem jaka masz buzie wiec troche ciezko ocenic. przy takiej fryzurze musialabys jednak miec b. delikatne kolczyki tylko na moje oko  . Ale moze wyjsc troche "przeladowanie", wiec musisz uwazac. Kwiatki pierwsze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2009, 09:11:45 wysłane przez tachogti »
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4112
matka załozycielka klubu R :)
|
jak zobaczyłam pierwsze zdjecie, myslałam, ze masz "moja" kiece  ale widze, teraz ze jedyne wspolne cechy to firma i szarfa  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujte pierwszy bukiet IMO rewelacja ale co do fryzury, to dałabym jednak coś gładkiego, no i w sierpniu włosy na karku zaraz się spocą i całą fryzyre szlag trafi  proponuje jednak upiecie.  spory wybór jest tutaj: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
ale fajny ten ostatni bukiet! 
|
|
|
|