ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 635
|
salsa była pilnowana przez woźną salsa byla pilnowana  no jak gryzła stoły to faktycznie trzeba było pilnować 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 15, 2010, 06:21:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
W ramach urozmaicenia mozne tez ustawic stoly przemyslowe lub warsztatowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
byłam wszakże na raucie w Łańcucie i stoły mieli takie sobie  Dodany tekst: Maj 15, 2010, 09:15:18
zęby mogą lekko podzwaniać... ale w sumie gdyby się goście zmówili razem, to może udałoby się przy okazji wygrać na tych stołach "sto lat" dla młodej pary. zębami - oryginalnie! 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 15, 2010, 09:15:18 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Ojojoj nie ładnie robić nas w konia wujek Google wszystko wie Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dobryslub.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=62&action=profile;u=1277;sa=showPosts Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=5047&view=next&sid=cc03a236c23d6d38a3fe9f76919b9b04 ITD ITD ITD 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
salsa byla pilnowana  no jak gryzła stoły to faktycznie trzeba było pilnować  he he poprawilam  niemniej gryzienie stołów z pilnowanie wymaga wielkiej wprawy Dodany tekst: Maj 17, 2010, 09:04:37
ale musiałabyś podać do nich jakieś sosy typu barbecue albo słodko-kwaśne, gdyż moim zdaniem przemysłowe są nieco mdłe
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 09:04:37 wysłane przez salsa »
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
W mojej poprzedniej pracy stoly przemyslowe gesto okraszane byly smarami. A stol frezera to dopiero delicie, zwlaszcza gdy wiory z miedzi go zdobily
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2010, 10:17:08 wysłane przez magdarynka »
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2010, 10:34:01 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
|
agat_
Zupelnie nowa wiedźma
|
hahaha  dobre! A teraz bez reklam, czy może ktoś rzeczywiście zna to miejsce?? Kurcze, zaczęłam się mocno obawiać. Biorę pod uwagę to miejsce!!  A w związku z tym, że organizuję ślub mojej przyjaciółce nie chciałabym, żeby mi zemdlała, bo w sierpniu (w przyszłym roku) zabraknie klimatyzacji! Czy ktoś tak naprawdę wie coś o tym miejscu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|