mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
 |
« : Maj 24, 2009, 04:14:59 » |
|
Hej!
Moja przyjaciolka wychodzi za maz, mieszka w DE, ale obraczki chce kupic w Polsce, ma swoje zloto.
Moglybyscie polecic jakiegos dobrego jubilera w Poznaniu?
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Maj 24, 2009, 04:14:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
tak - na ul. św. Marcin 10 (tel. 061 851 85 88), godz. otwarcia 10-17. Dla znających Poznan - za kosciołem sw. Marcina idą w stronę Kupca po lewej stronie. Robią absolutnie wszystko i w przystepnych cenach  Tez tam robilismy.
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
tak - na ul. św. Marcin 10 (tel. 061 851 85 88), godz. otwarcia 10-17. Dla znających Poznan - za kosciołem sw. Marcina idą w stronę Kupca po lewej stronie. Robią absolutnie wszystko i w przystepnych cenach  Tez tam robilismy. dzieki wrobelek, polewam!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lorien86
Zupelnie nowa wiedźma
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2009, 02:51:33 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
|