olcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 19
Dziecko jest miłością która stała się widzialna...
|
 |
« : Maj 27, 2009, 04:00:41 » |
|
Jak w temacie  Poszukuje biżuterii do sukni La Sposa Madeira.Suknia jest koloru ciepła biel czy jak kto woli waniliowym (inna niż na zdjęciu) Najbardziej chciałabym perły ale jeśli macie jakieś inne pomysły to chętnie posłucham.Myślę raczej o dużych kolczykach i bransolecie niż o czymś na szyję. Mile widziane linki do stron z biżuterią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Maj 27, 2009, 04:00:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
Zaglądnij na bialamagia.pl Ja bym widziała tu kolczyki w stylu hiszpańskim, a wogóle to cudnie mogłyby wyglądać kolczyki z motywem koronki, ale jakoś teraz nie mogę znaleźć żadnych zdjęć Do takich kolczyków, włosy koniecznie gładko zaczesne, kok lub kucyk Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
Biała magia była moim pierwszym wyborem. Pani nawet robiła dla mnie biżuterie i wysłała (1. kolczyki i bransoletka z drugiego zdjęcia). Niestety ktoś "uczciwy" na poczcie wziął sobie moją biżuterie a mnie pozostała tylko koperta  Teraz szukam czegoś innego ale jak nic nie znajdę to może znów poproszę białą magię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
olcia kurde ale jazda. nie da się tego odzyskać? jak to w ogóle było zapakowane, że ktoś zajarzył, co tam jest w środku? Suknia cudowna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sunflowerka
Gość
|
Piękna suknia. Jak weszła ta kolekcja to byłam na nią chora.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
no niestety nie da się odzyskać bo jak się okazało było zapakowane źle - koperta bąbelkowa nadana listem priorytetowym (a aby o cokolwiek walczyć musiałaby być wysłana listem priorytetowym z zadeklarowaną wartością  Dodany tekst: Maj 27, 2009, 09:36:49
dziękuję sunflowerka
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 27, 2009, 09:36:49 wysłane przez olcia »
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
olcia kurde ale jazda. nie da się tego odzyskać? jak to w ogóle było zapakowane, że ktoś zajarzył, co tam jest w środku?
nawet gdyby bylo to nadane listem poleconym to poczta polska chroni zlodziei w swoich szeregach. wysylalam kiedys krem do kolezanki. dostala pusta koperte. okazalo sie, ze nawet to, ze oplata byla wyzsza niz gdybym rzeczywiscie wyslala pusta koperte na nich nie dzialalo bo to nigdzie nie jest wazone i generalnie moja strata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
no tak niestety jest :/ chyba już pocztą nie będę nic zamawiać. Macie jakieś inne pomysły na biżuterie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
zawsze pozostaje kurier i odbiór osobisty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
dokładnie tak będę robić elvelve
Dodany tekst: Maj 28, 2009, 03:51:14 a co myślicie o tym?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 28, 2009, 03:51:15 wysłane przez olcia »
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
no i chyba znalazłam to co chcę mieć naślubie  potrzebuje tylko waszej rady co do wyboru kolczyków - ja skłaniam się bardzie do tych większych ale nie wiem czy nie będą za duże. Naszyjnika raczej na ślub nie będę zakładać ale kupię go, żeby mieć już komplet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
jeśli hafty na sukni nie są złote, to kolczyki nr 1 będą świetne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
elvelve masz na myśli te pierwsze, które wkleiłam czy te bardziej od kompletu?? Dodany tekst: Czerwiec 03, 2009, 10:48:27
a co do haftów to na mojej sukni są białe 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 10:48:27 wysłane przez olcia »
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
te: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
no i tak właśnie zrobiłam - zamówiłam te o których piszesz. Wyszukałam też że jest do nich komplet bardziej pasującej bransoletki i wisiorka i mam nadzieje, że uda mi się to również zamówić  Dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
no to kibicuję w dalszych przygotowaniach jakby co pytaj mamy wybitne specjalistki w dziedzinie kwiatów jakby co 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
wiem wiem śledzę Wasze zmagania z różnymi stylizacjami. Na większość rzeczy już jestem raczej zdecydowana ale jakbym miała wątpliwości to na pewno będę pytać. Jeśli chodzi o kwiaty to raczej stawiam na klasykę - kremowe róże (jakby ktoś miał jakieś ładne fotki takich bukietów to chętnie przygarnę  ) Welonu brak - tylko kwiat we włosy najlepiej taki jak w bukiecie Dodany tekst: Czerwiec 03, 2009, 12:03:06
jeśli chodzi o fryzurę to raczej będzie to coś takiego:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 12:03:08 wysłane przez olcia »
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
no to widzę, że Pani z tych zdecydowanych  dziewczyny pewnie by zaproponowały coś ekstrawaganckiego, zeby hiszpańskość suknii podkreślić, moze wachlarz z kwiatów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
|
co do wachlarza z kwiatów to zdecydowanie nie, mogę się ewentualnie nad kolorem zastanowić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|