brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
 |
« : Czerwiec 08, 2009, 10:50:35 » |
|
dziewczyny koleżanka bierze ślub w listopadzie i potrzebujemy ladnego bukietu, w gre wchodzi też kwiat we włosach, coś delikatnego bo suknia dość bogata Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Czerwiec 08, 2009, 10:50:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
hm róże? kandaneski? a w jakim kolorze? do sukni pasuje coś mocniejszego - czerwień, pomarańcz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
brawurka moja koleżanka tez w listopadzie i stwierdziła, ze będa róze i gożdziki, bo to cały rok jest 
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
no właśnie, goździki też fajnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
brawurka storczyki są cały rok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1234
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
No tak, storczyki są cały rok, ale bogate storczyki + bogata suknia to IMHO chyba już za dużo tego dobrego Może rzeczywiście intensywne w barwie goździki, purpurowe, fioletowe  mają "szurpatą" formę = ładnie będą pasowały do bogatej spódnicy, ale za to bukiet o prostej formie, z odsłoniętymi łodygami i niezbyt długi...
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
a we włosy? jak w bukiecie róże, to róże? a jak goździki to goździk? ona kombinuje coś z białym stroikiem, hmm musze poszperać na strefie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
moze to stereotypow myslenie, ale sukienka kojarzy mi sie z klimatami hiszpanskimi, poszlabym w jakis mocny kolor - czerwien najlepiej  pomysl z gozdzikiem bardzo mi sie podoba, tylko czy gozdzik nadaje sie do wlosow? ale jaki bialy stroik, na boga, takie cus co tej modelce dynda na szyi? nie, nie, nie, nie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
goździk radę da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
vobi dokladnie to nie wiem o jaki stroik chodzi, szukam jej raczej fruzur z kwiatem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1234
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Stroikom fryzurowym a'la lata 80-te (najlepiej z jakimś dyndadłem na żyłce  ) i obróżkom na szyję z materiałowym kwiateczkiem mówimy (  ) stanowcze nie  Bo wyjdzie nam kolejna polska księżniczka prowincjonalna  co jej tylko welonu z lamówką pod kokiem i koczka z tysięcy zakrętasków brakować będzie. Aaaa, i bandażyków na ręce + diademika Jablonex! Aż się "sławetny wątek" przypomina  Jak goździki w łapkę, to i we włosach będą mogły być, zresztą po co IMHO mieszać kwiaty świeże i sztuczne  A goździk to wytrzymałe cudo (w końcu nie bez kozery ulubiony kwiat socjalizmu  ) więc da radę i we włosach wytrzymać powinien dłuuuugo. Kurczę, na ś.p. gimbli był kiedys wątek markdottir - miała prostą, sliczką kulkę z czerrrrrrrrrrrwonych goździków, do tego goździk w gładko spiętych włosach i długie kolczyki z czerwonymi kryształkami. A że dziewczyna o wyrazistej, hiszpańskiej urodzie - to wyglądała w tej stylizacji super. Aha - IMHO do tej sukni zupełnie cantedeskie mi nie pasują 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178