noelka84
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 25
|
 |
« : Czerwiec 29, 2009, 08:33:34 » |
|
hej dziewczyny, Napisalam do bialej magii maila z zamowieniem 2 tyg temu. Zero odzewu, ponowilam mail i znow nic. Zamawiala ktoras z Was cos od nich i dostala odpowiedz? Bardzo podoba mi sie komplet bizuterii z tej strony, ale widze, ze chyba sa za bardzo zajeci. Za 2 miesiace slub i boje sie, ze nie znajde nic rownie ladnego. Moze orientujecie sie czy ktos robi takie komplety ze swarovskiego na zamowienie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Czerwiec 29, 2009, 08:33:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aga.ant
Cicha wiedźma
Ilość piw: 56
|
noelka84 któraś z dziewczyn na pewno coś zamawiała z białej magii i z tego co pamiętam to zamiast biżuterii przyszła do niej pusta koperta, ktoś życzliwy na poczcie zaopiekował się biżuterią 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Ja zamawiałam w 2007 roku i wszystko było ok 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
aga.ant
Cicha wiedźma
Ilość piw: 56
|
Już wiem Olcia miała niemiłą przygodę z Białą Magią, ale to wina poczty Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ja zauwazylam, ze jakos tak przynajmniej od pol roku pojawia sie pytanie o biala magie na forum, dokladnie takie jak Twoje - brak kontaktu - natomiast nikt nie potwierdzil chyba, ze kontakt uzyskal - ja bym ostro przejrzala inne opcje... na pakamerze sa fajne recznie robione rzeczy - moze tez maja cos slubnego: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj Dodany tekst: Czerwiec 29, 2009, 11:28:03
maja  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 29, 2009, 11:28:03 wysłane przez zwierzatko_mojej_mamy »
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
no ja miałam trochę problemów z kontaktem, ale zaczełam zaczepiać laskę na gg i udało się zrobić bizu. no, ale ja miałam 4 miesiące, wiec się nie denerwowałam,
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
miałam to samo - zero odzewu na mail z zamowieniem - mimo ze kasia z bialej magii nawet sie wypowiadala na moim watku dot bizu
wiec olalam i kupilam gdzie indziej
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 19
Dziecko jest miłością która stała się widzialna...
|
wiec tak jak pisały dziewczyny moja przygoda z białą magią zakończyła się dość niemiło. Zamówiłam biżuterię i dość długo czekałam na projekt (ok. miesiąca) Jak już się zdecydowałam że projekt jest ok i chcę zamówić to poszło dość szybko tylko że koperta doszła pusta. Napisałam do pani z Białej Magii że powinna wysyłać trochę inaczej bo teraz nie mogę na poczcie nawet o nic powalczyć. Biżuteria podobała mi się na tyle, że postanowiłam zamówić drugi raz tylko tym razem kurierem. Niestety (albo na szczęście  ) zamówienie nie doszło do skutku gdyż moje maile pozostały bez odpowiedzi do tej pory. A ja mam już inna biżuterie kupioną zupełnie gdzie indziej i jestem z niej bardzo zadowolona  Podsumowując radziłabym jednak poszukać też gdzieś indziej bo możesz się nie doczekać na odzew ze strony Białej Magii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
u mnie odzew był tylko na pierwszego maila. potem zero kontaktu. nie polecam raczej...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calineczka
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 17
|
Mialam podobne doswiadczenia. Kolejne maile pozostawaly bez odpowiedzi, w koncu zadzwonilam i wtedy dopiero zamowienie doszlo do skutku. Trzeba uczciwie przyznac, ze bizuteria jest bardzo ladnie zrobiona, ale zlozenie zamowienia kosztuje sporo czasu i uporu.  Nie jestem pewna czy warto...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

zimno mi w sny .....
|
po co w takim razie utrzymuja stronke ?... jak olewaja klientow !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ze_nitka
Wiedźma mocna w gębie

Ilość piw: 635
|
Ja, podobnie jak Inka zamawiałam dawno temu, na początku 2008 roku i kontakt był bez zarzutu. Nawet przeróbkę miałam robiona i też było to bardzo sprawne. Ale skoo teraz są takie problemy z kontaktem to faktycznie lepiej poszukać gdzie indziej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noelka84
Zupelnie nowa wiedźma
|
kurcze nie rozumiem po co sie oglaszaja jak nie realizuja zamowien... bede musiala szukac gdzie indziej:( niestety:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
noelka84 moze przeliczyli sie z wlasnymi silami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noelka84
Zupelnie nowa wiedźma
|
zuzia co masz na mysli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
pewnie to, że wzięli na siebie za dużo zobowiązań i się nie wyrabiają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noelka84
Zupelnie nowa wiedźma
|
pewnie tak, ale kurcze po opiniach dziewczyn to widze, ze trwa to juz od roku, ciekawe czy cos z tym zrobia....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
ja zamawiałam w 2008 roku, z tym że kupowałam gotową biżuterię ze strony. wszystko było bez zarzutu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
balbina
Cicha wiedźma
Ilość piw: 26
|
ja sama w koncu nie zamawiałamw BM ,a le diwe koleżanki tak , to było ok.kwietnai 2008 i wtedy było bez zarzutu ,obie zadowolone. ja jak potrzebuje to piszę do Marty Nowaczyńskiej z Wrocławia ,tez robi cudeńka tu są wzory Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujale mozna sobie zamówić wg własnego projektu ,przemiła osoba i bardzo kontaktowa.Jej strona Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj , ale tam jest tylko o maikjażach i info o niej. Aha malowałam się ,równiez polecam. Właśnie żałuję ,że tak poźno dowiedziałam się o weselu ,bo mój komplet może być dopiero za 2tyg.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
pewnie to, że wzięli na siebie za dużo zobowiązań i się nie wyrabiają  o to mi chodzilo. Kasia lubi doradzac (bo i do nas zaglada) ale z komunikacja i terminami to u niej marnie niestety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no wiecie - jak jest sama jedna dziewczyna i zamowien setki to i nie wyrabia - ale faktem jest, ze wystarczylaby informacja na stronie, ze zamowienia nowe dopiero od i tu data 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
no wiecie - jak jest sama jedna dziewczyna i zamowien setki to i nie wyrabia - ale faktem jest, ze wystarczylaby informacja na stronie, ze zamowienia nowe dopiero od i tu data  no wlasnie o to info chodzi. bo tak to piszesz maile w pustke - nawet jezeli Kasia sama doradzala Ci w watku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

zimno mi w sny .....
|
albo mogla by odpisywac -'dzieki twojego zamowienia nie zrealizuje bo jestem zawalona' i ciul a tak czekasz jak ten glupi osiol!! a wiadomo jak jest przed slubem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
wytarczylby automatyczny mail zliczajacy odbijajacy  ze nie teraz i ze jestes 152 w kolejce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
wytarczylby automatyczny mail zliczajacy odbijajacy  ze nie teraz i ze jestes 152 w kolejce  albo 1827 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|