netkach
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 4
szaleństwo jest w nas :D
|
 |
« : Sierpień 10, 2009, 07:02:20 » |
|
Dziewczyny w środę jadę do stolicy po butki ślubne. Jakie sklepy mam odwiedzić? Gdzie dostanę coś fajnego i za "dobrą" cenę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Sierpień 10, 2009, 07:02:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Dziewczyny w środę jadę do stolicy po butki ślubne. Jakie sklepy mam odwiedzić? Gdzie dostanę coś fajnego i za "dobrą" cenę? od 120 lat nie mieszkam w wawie, ale poszlabym na Twoim miejscu do Galerii - np. Galerii Mokotow - masz tam Aldo i nie wiem jeszcze jakie sklepy  Z butow wysokopolkowych to Bracka i Pl. Trzech Krzyzy, ale tam bedziesz musiala wydac ok. 2000 zloty za pare. Chyba, ze sa przeceny.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1512
|
Ja bym Cie wyslala na Chmielna, tam jest kilka sklepów z butaki, w tym slubnymi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
a ja bym Cię wysłała do sklepu Menbur w Wola Parku na Górczewskiej - mają specjalną ślubną kolekcję, a teraz dodatkowo jest przecena (przynajmniej była w zeszłym tygodniu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4112
matka załozycielka klubu R :)
|
no ja guuupia jestem - sama kupowałam slubne buty w wawie w arkadii w sklepie hogl 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
sierpniowajulka
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 272
|
Zajrzyj też do Nine West w Galerii Mokotów, Arkadii i w Wola Park'u. Butów z Aldo nie polecam na własny ślub i wesele - niewygodne są niemiłosiernie. I możesz jeszcze sprawdzić Prima Modę w Arkadii - jest tam wiele przekombinowanych fasonów, ale zdarzają się i atrakcyjne (Inki buty były z Primy).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
netkach
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 4
szaleństwo jest w nas :D
|
Nic nie ma w stolicy !!  (( Jedna wielka kicha  (
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
Ilość piw: 61
|
Potwierdzam! W tym samym czasie próbowałam coś znaleźć w Warszawie i się załamałam. W szczególności, że szukałam nie tylko ładnych, ale tez wygodnych! Byłam w g.mokotów, promenadzie, blue city, arkadii, w sklepach hogl, salamander, chiara, aldo, prima moda, na chmielnej. Szukałam tez butów na wakacjach we Włoszech. Też nic:( Najbliżej była moja mama - prawie mi kupiła piękne buty w Hiszpanii, ale nie było mojego numeru (37,5). Więc buty będą przeciętne. Za to mam nadzieję że wygodne i że nie będzie ich widac:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
dziewczyny, jak macie wybrac przecietne buty o kt nie wiadomo, czy beda wygodne, to lepiej zamowcie buty taneczne. Nie sa moze jakos rewelacyjnie piekne, ale cudownie przewygodne, super sie w nich tanczy - ja kt nie wytrzymuje w butach na gołej stopie nawet dwie godziny - przetanczyłam całą noc i nic mnie nie obtarło, nie odparzyło. No rewelacja  tego producenta polecam Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.akces.biz/oferta/damskie.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
|
Niektóre są fajne! W sumie potrzebna jest mi jeszcze jedna pełna para na ślub, więc się zastanowię. Dzięki! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3385
suegro de goddelijk!
|
dziewczyny, jak macie wybrac przecietne buty o kt nie wiadomo, czy beda wygodne, to lepiej zamowcie buty taneczne. Nie sa moze jakos rewelacyjnie piekne, ale cudownie przewygodne, super sie w nich tanczy - ja kt nie wytrzymuje w butach na gołej stopie nawet dwie godziny - przetanczyłam całą noc i nic mnie nie obtarło, nie odparzyło. No rewelacja  tego producenta polecam Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.akces.biz/oferta/damskie.html Ta pani dobrze mówi! Sama takie miałam i bardzo polecam 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
chocoladette
Cicha wiedźma
Ilość piw: 27
|
Dziewczyny, czy moglybyscie zamiesicic jakies swoje zdjecia tych butow? Tez jestem zainteresowana takimi, a nie widzialam ich nigdy na innym zdjeciu niz w katalogu. No i moze w tancu z gwiazdami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
proszę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
to moje, niestety nie moge znalesc na stopie Dodany tekst: Wrzesień 15, 2009, 04:36:17
jednak znalazłam 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 15, 2009, 04:36:18 wysłane przez wrobelek0403 »
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
|
I przez te strone, którą podałaś można je zamówić na wymiar? Jak dla mnie bomba... Chyba sie skuszę:)  Po raz kolejny na forum uzyskałam bezcenną wiedzę :  :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

|
Szaraczek tak, masz tam dokładną instukcje jak pomierzyc stope zeby było ok. a jak bedzie cos zle, to odsyłasz i poprawiaja. Dlatego warto wczesniej zaczac, bo czeka sie na buty ok 6 tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocoladette
Cicha wiedźma
Ilość piw: 27
|
Dziekuje za fotki  buty sa piekne, chyba sie powaznie zastanowie nad nimi  Wielkim plusem takich butow jest to, ze mozna sobie zrobic stosunkowo niski obcas, a ze moj narzeczony jest niewiele wyzszy ode mnie, to bedzie jak znalazl 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 16, 2009, 09:34:12 wysłane przez chocoladette »
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
Dziekuje za fotki  buty sa piekne, chyba sie powaznie zastanowie nad nimi Wielkim plusem takich butow jest to, ze mozna sobie zrobic stosunkowo niski obcas, a ze moj narzeczony jest niewiele wyzszy ode mnie, to bedzie jak znalazl  Obcas sobie wybierasz sama  I niezależnie od wysokości jest super wyprofilowany.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 19
Dziecko jest miłością która stała się widzialna...
|
to i ja się pochwalę. model taki jak miała wrobelek0403 tylko inny kolor, obcas... Baaaaaaardzo polecam
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2009, 10:01:00 wysłane przez olcia »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator