zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ja czymkolwiek do mycia  czesta gabka z ludwikiem, czasam takim multipowiezrzchniawym czyms z soda - czysci sie bosko wszystkim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #125 : Październik 31, 2009, 02:30:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
ja w5 mam też vitroclean i skrobaczkę, ale jeszcze nie miałam okazji zastosować (bo to na brud ekstremalny)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
w instrukcji czytalam ze nie mzona nic uzywac poza wodą ? nic szorskiego bo mozna porysowac .
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
maraxelaTe kuchenki maja w zestawie taki skrobak ( z zyletka w srodku) co nie rysuje 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Ale wlasnie ni emozna plyt ceramicznych myc plynami do naczyn i innymi zracymi srodkami, tylko tymi specjalnie przystosowanymi do nich mleczkami. Z tego co sie orientuje, wynika to z tego, ze plyty te sa czyms impregnowane i natluszczane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
kurde, ja swoja indukcyjna pryskam W5 i scieram recznikiem papierowym..... nie wolno? na razie nic sie nie dzieje....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
dziewczyny wyprałam kurtke męża i... ma w środku pióra,zrobił sie z niej flak. moze jak wyschnie to cos z tego będzie,co? błagam powiedzcie,że się wypuszy znowu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
? błagam powiedzcie,że się wypuszy znowu zwierzatko albo jo pisaly ze takie puchowe rzeczy piora z pileczkami tenisowymi to wtedy te pileczki robijaja puch i sie nie zbija, moze sprobuj jeszcze raz wyprac z tymi pilkami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
dziewczyny wyprałam kurtke męża i... ma w środku pióra,zrobił sie z niej flak. moze jak wyschnie to cos z tego będzie,co? błagam powiedzcie,że się wypuszy znowu
raczej sie nie odflaczy  spróbuj jeszcze wyprać ją raz z piłeczkami do tenisa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
mama mi tak kiedyś uprała i po kurtce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
nie poddam się, kaptur odflaczyłam, kurtka suszy się na grzejniku. logicznie myśląc to przeciez pióra sa wiec norma ze pod wpływem wody sie flaczą,jak wyschną to znowu będa puszyste 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
kurde, ja swoja indukcyjna pryskam W5 i scieram recznikiem papierowym..... nie wolno? na razie nic sie nie dzieje....
Z tego co wiem nie powinno sie - ale nie wiem czy to nie czysty chwyt marketingowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no jatez psikam czym popadnie - jak nie wystarcza ludwik to ide po jakis mozniejszy psikacz do lazienki - na razie zadnych rys nie zauwazylam  ale na pewno nie upadne na glowe do tego stopnia, zeby kupowac jakis specjalny preparat tylko do tej powierzchni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
brawur ja zawsze rozbijam wieszakiem albo kijem od szczotki i piorę na psudo praniu ręcznym 15stC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
ale przeciez plyta ceramiczna to nie jest to samo co indukcyjna tak ? to nie moge kupic plynu do ceramicznych bo jaka mam gwarancje ze nic nie zrobi indukcji ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
ja nie wiem marax, bo ja nie kupuje ani do ceramicznej ani do indukcji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
ja nie wiem marax, bo ja nie kupuje ani do ceramicznej ani do indukcji  i co nie masz stresa? .Ja mam stresa z ta kuchenka ze cos jej sie stanie takie jakies urojenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Maraxela, plyty sa takie same. Indukcyjna rozni sie tym co pod plyta. A plyta jest ceramiczna wlasnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
nie wiem czy juz tu bylo, ale co jest takie hiper-mega-wypas-najlepsze jako odkamieniacz? mam na mysli miedzy innymi plytki prysznicowe? i najlepiej niemieckie bo takie tu moge dostac 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
nie wiem czy juz tu bylo, ale co jest takie hiper-mega-wypas-najlepsze jako odkamieniacz? mam na mysli miedzy innymi plytki prysznicowe? i najlepiej niemieckie bo takie tu moge dostac  Ocet?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gatka2804
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 95
|
jak sie wprowadzilismy to lazienka przywitala nas oplakanym stanem. Tzn na pierwszy rzut oka bylo oki, ale okazalo sie ze plytki nad wanna byly chropowate od kamienia: najwidoczniej wanna sluzyla jako prysznic. Nie moglam tego doczyscic. Ale udalo sie gdy kupilam w lidlu odkamieniacz W5. Ogolnie jest to silny srodek. Czyszcze tez nim ta plastikowa podkladke pod suszarka do naczyc. Tylko on sobie radzi z zaschnietym kamieniem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
lidlu odkamieniacz W5. W5 rządzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gatka2804
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 95
|
Kasia Zgadzam sie. Jednak staram sie uzywac takich srodkow mocnych jak najmniej. Po napatrzeniu sie w Perfekcyjna Pania Doma stalam sie zwolenniczka naturalnych srodkow. Ale wiadomo, czesto sie nie da.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
Perfekcyjna Pania Doma chodzi ci o te dwie babki co zwykłymi domowymi sposobami czynia cuda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|