|
vobi
Gość
|
YPLON Palemka Lavatory Cleaner no nazwa zwala z nog, zwlaszcza "palemka" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Grudzień 01, 2009, 09:53:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweedee
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1455
lubim mamę! jeśt mondla i pyśna!
|
vobi bo jak się człowiek naszoruje tej wanny, to mu się należy drink z palemką 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
Wanna, umywalka będą jak nowe, jeśli wyszorujemy je solą kuchenną zmieszaną z niewielką ilością terpentyny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
niezle musi walic  chociaz ja lubie takie zapachy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
niezle musi walic  chociaz ja lubie takie zapachy ale efekt gwarantowany
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Nie wiem czy pisalam, ale najwyzej sie powtorze  Jesli jakims robotem scieramy tp. marchewke i plastiki nam zafarbuja, to przed umyciem trzeba je przetrzec sciereczka z odrobina oleju. Schodzi momentalnie - jak przeczytalam to w instrukcji blendera, to nie moglam uwierzyc! Wrzucilam miski do zmywarki i wyciagnelam tak samo brudne. Nic mi nie zostalo jak sprawdzic ten sposob z olejem - i to dziala!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
mobka  ja je myje recznie, tzn szoruje  i to od razu po uzyciu, bo rzeczywiscie wyciagnełam tez brudne i całe pomaranczowe  teraz sprobuje z olejem, dzieki!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Mobko, polewam za ten sposób  Dzięki Tobie przeprosiłam się z ciastem marchewkowym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Mobko, polewam za ten sposób  Dzięki Tobie przeprosiłam się z ciastem marchewkowym  No wlasnie robilam marchewkowe w moim nowym blenderze. Jak zobaczylam jak wyglada po jednokrotnym uzyciu to sie zalamalam. Ale akurat wieczka w zmywarce nie wolno myc, wiec postanowilam sposob z olejem sprawdzic - i to jest odkrycie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
A co poradzicie na zasłonkę przy wannie w łazience? Chodzi mi o zaschnęte na niej krople wody. Czym to czyścić? I w ogóle czyścić, czy olać i kupić drugą?
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
mobka super patent, na pewno sprawdzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
A co poradzicie na zasłonkę przy wannie w łazience? Chodzi mi o zaschnęte na niej krople wody. Czym to czyścić? I w ogóle czyścić, czy olać i kupić drugą?
kupic druga, białą we wzorek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
a macie coś niezawodnego na plamy, gdy Vanish nie pomaga?? najlepiej by było naszyć jakiegoś misia bądź motylka, ale mąż by mnie chyba wyklął 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
a macie coś niezawodnego na plamy, gdy Vanish nie pomaga?? najlepiej by było naszyć jakiegoś misia bądź motylka, ale mąż by mnie chyba wyklął  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item889969163_odplamiacz_w_sztyfcie_spray_n_wash_z_us_122g.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
zuziu, jak rozumiem, sprawdziłaś to na własnych plamach? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
u mnie wujek miał cos podobnego i dzialało ale próbowalismy tylko na niezapranych plamach, takich świeżych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
cóż, w sumie nie mam nic do stracenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianna79
Zupelnie nowa wiedźma
|
spray n wash, to amerykanski odpwiednik vanisha. kiedys zakupilam owy sztyft ale nie powalil mnie. chyba chodzilo o wybawienie plam z krwi, jak i rowniez zolte plamy od dezodorantu z bialej bluzki. a o jaka plame chodzi? moge sie zapytac mojej mamy bo ona jest dobra w wybawianiu plam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
zuziu, jak rozumiem, sprawdziłaś to na własnych plamach?  no tak. mam tez wersje spray - tylko to działało na plamy na ciuchach Michała
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
no właśnie nie wiem od czego ta plama, pewnie od jedzenia, bo pojawiła się na swetrze mojego męża, tak jakby mu coś kapnęło w trakcie jedzenia, sos jakiś czy cuś...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianna79
Zupelnie nowa wiedźma
|
ten sztyft jest dobry, tak jak inny wybawiacz, gdy sie go uzyje na swieza plame. na tzw przepranych rzeczach wedlug mnie sie nie sprawdza, tak jak moze byc w przypadku vanisha. ja bym wziela sweter do pralni. jak kiedys poplamilam bialy plaszcz niebieskim tuszem i bedac we wroclawiu kilka miesiecy pozniej zanioslam go do pralni ekologicznej. w godzine kobieta zdzialala cuda i plaszcz wygladal jak nowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
adrianna, również  będziemy próbować, bo sweter w sumie nowy i szkoda by było wyrzucić po kilku założeniach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
tylko to działało na plamy na ciuchach Michała zusia a po wypraniu tez działa? bo może bym przyszła do ciebie z jedną bluzeczką Michała  no nie chce się sprac za cholere a bardzo ja lubie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
Kasia wszystko zależy od plamy bo w US mieliśmy tak, że dorosłym proszkiem nie zeszło, wybielaczem nie zeszło (ale też nie wlałam jakoś szaleńczo dużo) i dopiero za 3 razem jak spsikałam tym sprayem to zeszło. stwierdziłam, że bodziaki i tak do wyrzucenia (jak plamy nie zejdą) więc eksperymentowałam i się udało. możesz przynieść - spróbujemy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|