noki
Cicha wiedźma
Ilość piw: 64
|
a macie coś niezawodnego na plamy, gdy Vanish nie pomaga?? najlepiej by było naszyć jakiegoś misia bądź motylka, ale mąż by mnie chyba wyklął  Kupuje odplamiacz Amway prewash spray, na ciezsze plamy uzywam ich wybielacza w proszku. Oba fantastyczne i co najwazniejsze nie odbarwiaja mi kolorowych ubran.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #200 : Styczeń 30, 2010, 02:29:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2413
Wolność dla zwierzątka
|
ja na Anine plamy mam jeden sposób, moczę w bardzo ciepłych w płatkach mydlanych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
elvelve, coś w tym jest, bo mąż z desperacji zaczął plamę szarym mydłem trzeć i mówi, że zeszło i PRAWIE nic nie widać, muszę jeszcze sama ocenić to prawie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MagdaG
Powściągliwa wiedźma

Ilość piw: 102
|
hej Dziewczyny... dawno mnie nie było na strefie - nowa praca, remonty itd. teraz przybyłam w potrzebie - miałam remont kuchni (wymiana okna i gładzie), na podłodze zostały brązowe kafelki z brązową fugą. Po remoncie gdy już wszystko posprzątałam okazało się, że na fugach zostały białe nacieki z gładzi. Myłam to już chyba ze sto razy i nic. ma ktoś może jakiś pomysł jak usunąć to z fug?? - wygląda okropnie:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
ja bym pomalowała
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
MagdaG Moze spróbujcie dac cieniutka warstwe nowej fugi, raczej ciezko to bedzie zmyc.
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 39
|
MagdaG, a próbowałaś specjalnych środków do czyszczenia fug? Ja kiedyś miałam podobny problem i używałam wtedy takiego środka Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.deitermann.pl/index/produkt.php/Adexin%C2%AEMulti?symbol=a_multi , wszystko zeszło bez problemu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2413
Wolność dla zwierzątka
|
używacie worków prózniowych? macie jakies sprawdzone?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
używacie worków prózniowych? macie jakies sprawdzone?
zwierza spytaj 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
ja właście odkryłam to: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.scrubbingbubbles.com/products.aspx?product=foaming-bathroom-cleaners i jestem zachwycona!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
mamy na klatce schodowej płytki i jak zostawiałam tam sanki to są na nich teraz takie jakby ślady rdzy,czym to zmyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
ja właście odkryłam to: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.scrubbingbubbles.com/products.aspx?product=foaming-bathroom-cleaners i jestem zachwycona! Pewnie z USA?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
na płytkach te ślady,nie na sankach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
elvelve ja nie uzywam, chcialam i sprobowalam najpierw w workach smieciowych - pieknie zasysa, ale szybko sie rozszczelniaja - jak jestes chetna to mozna przemyslec wspolne zamowienie paczek po 8 z 2 rozmiarow i podzial po 4  wyjdzie taniej niz pojedyncze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianna79
Zupelnie nowa wiedźma
|
Pewnie z USA?
zuzia, jezeli "uwielbiasz" ten produkt, to na pewno zakochasz sie w swiffter  .. ponoc mozna kupic w de bo moj tato przywozi do domu. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.swiffer.com/en_US/home.do
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
brawurka ja bym cifem spróbowała na początek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
super!  Dodany tekst: Luty 09, 2010, 09:08:59
Pewnie z USA?
tak, ale myślę, że gdzieś w PL mozna kupic. tak jak ten odplamiacz. Dodany tekst: Luty 09, 2010, 09:10:08
zuzia, jezeli "uwielbiasz" ten produkt, to na pewno zakochasz sie w swiffter  .. ponoc mozna kupic w de bo moj tato przywozi do domu. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.swiffer.com/en_US/home.do toto znam, w PL też swego czasu było, nie wiem czy nadal jest ale jakoś tak dla mnie bez rewelacji. ale może nie umiem używać 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 09:10:08 wysłane przez zuzia »
|
|
|
|
|
giga
Wiedźma elokwentna
Ilość piw: 734
|
mamy na klatce schodowej płytki i jak zostawiałam tam sanki to są na nich teraz takie jakby ślady rdzy,czym to zmyć?
moze mydlo malarskie to zmyje, ja czesto uzywam do mycia plytek sciennycy i podlogowych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evelka
Cicha wiedźma
Ilość piw: 18
|
W lidlu będą eko środki do czyszczenia Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=8303 na samym dole strony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
golinda, dzięki za radę, spróbuję 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
polecam do mycia okien ściągaczkę i czyścik Raypath / Czyścik Sunbeam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
ja w temacie mycia okien robię tak: woda z dodatkiem płynu do szyb, szmatka z mikrofibry. samo schnie, nie ma smug. a próbowałam już ściągaczek, różnych szmatek, mycia dwa razy (za drugim razem psikaczem). ten sposób działa u mnie najlepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|