Strefa Ślubna
Luty 13, 2012, 01:10:18

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Stylizacja Kamy  (Przeczytany 8713 razy)
kama
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 29

« Odpowiedz #200 : Luty 13, 2010, 03:07:47 »

Szaraczku, podobnie jak u Was w kolorze starego złota...wiesz,że nie pomyślałam o pasku ;/ dziękuję za miłe słowa bighug

Na razie temat spinek został przełożony. Dziś mieliśmy pracowite przedpołudnie. Byliśmy u złotnika (bardzo konkretny pan i sprawdzony przez naszych znajomych) okazało się, że dla niego nie ma rzeczy niemożliwych i będę miała obrączkę z rubinem...moją wymarzoną :Jupi: Później pojechaliśmy do salonu żeby zobaczyć jak wygląda suknia z welonem i czy kolory się zgadzają bo miałam wrażenie, że welon jest dużo jaśniejszy. Tam spotkała nas niezbyt miła niespodzianka. Pani, która tam pracowała już nie ma a nowa jak usłyszała, że suknia już kupiona i przyszłam jej głowę zawracać przestała być miła wink no ale wszystko na szybko przymierzyłam i T zrobił zdjęcia, ale z tego pośpiechu strasznie brzydko wyszły. Wyglądam jakbym była w ciąży bo mi pani nie spięła sukienki  ;/ No i mam kolejne pytanie...jak upiąć welon bo ja cały czas myślałam o klasycznym - hiszpańskim, półokrągłym a ten wygląda zupełnie inaczej i cała koncepcja poszła się paść...Welon jest tak wykończony jak na zdjęciu z modelką

no i ostatnie zdjęcie to nasze futrzaki Cheesy

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj
Strefa Ślubna
« Odpowiedz #200 : Luty 13, 2010, 03:07:47 »

Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!