Szaraczku, podobnie jak u Was w kolorze starego złota...wiesz,że nie pomyślałam o pasku ;/ dziękuję za miłe słowa
Na razie temat spinek został przełożony. Dziś mieliśmy pracowite przedpołudnie. Byliśmy u złotnika (bardzo konkretny pan i sprawdzony przez naszych znajomych) okazało się, że dla niego nie ma rzeczy niemożliwych i będę miała obrączkę z rubinem...moją wymarzoną :

: Później pojechaliśmy do salonu żeby zobaczyć jak wygląda suknia z welonem i czy kolory się zgadzają bo miałam wrażenie, że welon jest dużo jaśniejszy. Tam spotkała nas niezbyt miła niespodzianka. Pani, która tam pracowała już nie ma a nowa jak usłyszała, że suknia już kupiona i przyszłam jej głowę zawracać przestała być miła

no ale wszystko na szybko przymierzyłam i T zrobił zdjęcia, ale z tego pośpiechu strasznie brzydko wyszły. Wyglądam jakbym była w ciąży bo mi pani nie spięła sukienki ;/ No i mam kolejne pytanie...jak upiąć welon bo ja cały czas myślałam o klasycznym - hiszpańskim, półokrągłym a ten wygląda zupełnie inaczej i cała koncepcja poszła się paść...Welon jest tak wykończony jak na zdjęciu z modelką
no i ostatnie zdjęcie to nasze futrzaki