errata
Wiedźma-plotkara

|
to już chyba wszystko gotowe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Wrzesień 22, 2010, 09:51:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Dwa dni, o matko. Ostatni dzien do pracy dzisiaj. Jade zaraz do piekarni ostatnie kawalki ciasta do rozdania odebrać.Po pracy dzisja spowiedź - olaboga znowu. Stylizacja paznokci- zapuszczałam paznokcie kupe czasu zeby nie robic tipsów tylko zel na moich długich, wczoraj w pracy - nauczyciel wf- dostałam piłką i dwa paznokcie bolesnie sie ułamały całkiem przy początku - wiec trzeba bedzie tips zrobic. kilka dni temu byłaby panika a dzisiaj spoko luzik, az dziwne. Zjezdza dzisiaj pierwsza rodzina, Rany chyba blisko. Aaa i dobra wiadomosc. kupiłam ten garnier dla karnacji ciemnej. smaruję się trzebi dzien i nie jestem już trupio blada a żyły nie prześwitują  :P ogolie nabrałam koloru jak to moj N powiedział -zdrowego człowieka hehe. Jak myślicie zeby sukinki nie pobrudzić to trzebaby przestac się smarować juz ?(czwartek) czy dzisiaj aplikację jeszcze zrobić? Nie zależy mi w sumie na jakiejs tam mega opaleniznie a boje się ze pofarbuje sukienke jak sie spoce
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
jak korzytsalm z samopalaczy, to brudziłam ciuchy tylko zaraz po nalozeniu- np. pizame, czy bielizna rano, wiec nie uzywam juz samopalaczy na dzien... nie cierpie tez tego zapachu i z tego powodu dałabym sobie jeden dzien na wywietrzenie, bo z brudzeniem zacznie sie na nowo problem jak skora zacznie ci schodzic  wiec jesli w czwartek na noc sie posmarujesz to uwazam ze wystarczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
Mysle ze dzisiaj jeszcze mozesz sie wysmarowac, i jutro rano  Wieczorem wykapiesz sie i nie powinno brudzic  Ja uzywam ten garnier i nic jeszcze mi sie nie ubrudzilo  Musze wyprobowac ten do ciemnej karnacji-taka przeciez mam 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
powodzenia! możesz spokojnie jeszcze dziś smarować, jutro sobie odpuść 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
hej ;] To już jutro. Trzymajcie kciuki ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
rudasekawf  zycze udanej zabawy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
rudasekawfPowodzenia  Baw sie dobrze, pamietaj ze ten dzien mija wyjatkowo szybko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
powodzenia i baw się dobrze! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
powodzenia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
:* na ten piekny dzień!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Rudasku, trzymam kciuki, żeby było tak pięknie, jak sobie wymarzyłaś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Gratulacje!  Mam nadzieję, że było bosko - teraz czekamy na relację i zdjęcia  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
Gratulacje! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
Dziękuję Wszystkim, Było cudownie. Nadal nie mogę uwierzyć, że to już po. Obiecuję obszerniejszą relację i zdjęcia jak dostane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|