Strefa Ślubna
Luty 13, 2012, 09:18:43

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 2 [3]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Pomocy ! Jak "udoskonalić" małą czarną ? cz.2 , czyli co zrobić z dużej czarnej  (Przeczytany 1740 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
balbina
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 26

« Odpowiedz #50 : Lipiec 02, 2009, 11:35:50 »

a tak mi serce podpowiadało Smiley bo właśnie 4 są trochę ciężkie i klasyczne a 3 bardziej figlarne o ile tak można powiedziec o kolczykach Smiley hehe normalnię się rozkrecam  :Jupi:
Strefa Ślubna
« Odpowiedz #50 : Lipiec 02, 2009, 11:35:50 »

salsa
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 6178

« Odpowiedz #51 : Lipiec 02, 2009, 11:37:07 »

a tak mi serce podpowiadało Smiley bo właśnie 4 są trochę ciężkie i klasyczne a 3 bardziej figlarne o ile tak można powiedziec o kolczykach Smiley hehe normalnię się rozkrecam  :Jupi:

strach sie Ciebie bać wink

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć Smiley
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382

zdezaktualizowany opis...

« Odpowiedz #52 : Lipiec 02, 2009, 12:15:12 »

balbina ja 4, bo te 3 to jakies takie zaburzone proporcjami sa  wink

kto nie wybacza błedów? - kobiety i tetris w 19 levelu Grin

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj
balbina
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #53 : Październik 11, 2010, 10:54:17 »

Stara prawda jest tak ,że jakim przystajesz takim się stajesz,ja już 3 rok pracuję ze starymi zżędami i jakoś staram się nie wyróżniać , bo kazdy ciuch był dotej pory komentowany : a ty cos się tak wystroiłaś , na bal idziesz itp.
Najpierw miałam dwa zestawy ciuchów do pracy i po godzinach lub weekendy ,a teraz jakoś się zaniedbałam , przyznam szczerze .Jednak ostatnio powoli to zmieniam i szukam nowej pracy Smiley

dziewczyny, kochane moje wiedźmy Smiley powracam bo długim czasie , wprawdzie zaglądałam do was po cichu ale nie miałam czasu na wiadomości , bo stało się , zmieniłam na wiosne pracę  i jest super aaaa zaczęłam jakby drugie życie , nowi ludzie , nowe ciuchy  :jejeje:jest nie jestem starą taką samą zżędą  headbang!
nosze sobie kiecki , sukienki i szpilki a co! raz się  żyje.

nie zmienił się jednak problem z kolejnym weselem , za 2 tyg. mam impreze i znów nie mam co na siebie  włożyć  crying na usprawiedliwienie dodam ,ze jest to naprędce zorganizowany ślub - decyzja podjęta 1,5mc temu i wiecie co to do wykonania ,a wesele będzie na 100os.
w związku z tym , że jestem nadal dużo-biodrowa i to już raczej się nie zmieni, wygrzebałam z szafy kolejną czarną kiecę , kupiona kiedyś w dobrym sklepie , jest fajnie odszyta i miałam ją tylko raz .

Problem w tym że nie wiem jak ją odpicować na to wesele i przede wszystkim czy by jej nie skrócić?
A może ona się w ogóle nie nadaje? Miałam ją na weseleu 4 lata temu, ale wtedy jeszcze byłam przed naukami u strefowych wiedź i nic do nieju ciekawego nie miałam , tylko czarne szpilki .
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2010, 11:19:19 wysłane przez balbina » Zapisane
mayagaramond
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 6072

« Odpowiedz #54 : Październik 11, 2010, 05:05:28 »

balbina - najlepiej jak ja przymierzysz i wstawisz zdjecie.

"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen
wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln
stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
balbina
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #55 : Październik 12, 2010, 11:44:48 »

postaram się dziś coś zadziałać , tylko ona jest długa i w lustrze słabo łapie cała posturę , może kogos złapie by mi fotkę zrobił Smiley
Strony: 1 2 [3]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!