|
sobieska
Gość
|
u, jeśli zaczynasz zazdrościć letniego ślubu, to pomyśl o plamach potu na koszuli wujka Zdziśka i spływającym makijażu cioci Feli, fuj nie strasz!!!  ja szukam najlzejszej sukienki w razie upałów... mam tylko nadzieje ze nie bedzie deszczu... ja tez zazdroszcze swiatecznego slubu!!! zaluje ze sie wycofalam z tej koncepcji.... choinka na sali i wkosciele, jej zapach i koledy i lampki w calym miescie,futrzana etola, rekawiczki... och i ach....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Grudzień 13, 2009, 04:59:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
Ilość piw: 29
|
wszystkie śluby będą piękne!  Szaraczku nie podaruję Ci...zdjęcia i opis muszą być! Nawet nie próbuj się wymawiać podróżą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Dziewczyny, zdrowych, radosnych, pełnych miłości i spokoju Świąt Wam życzę. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
kamaTobie tego samego i duzo prezentow!!! 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Cześć Wiedźmy:) jak Wam minęły Święta i rozpoczął się nowy rok? U nas zmianami  W końcu (7 miesiącach) znalazłam pracę :  : i zamieszka z nami nowy futrzak!(na dołączonym zdjęciu) Bardzo wyczekiwany:D Mam nadzieję, że u Was też wszystko pięknie się toczy Zwierzątko nie  za ten off top 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2010, 10:16:10 wysłane przez kama »
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
kama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
kamaAle fajny futrzak-taki kudlaty 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Kama, gratulacje - za pracę, i z okazji pojawienia się nowego lokatora w domu; a kicia cudna, rudziasta i puchata  Zatem - Do SIego Roku, zaczął się świetnie, więc niech cały bedzie taki, a nawet jeszcze lepszy 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
callja a my wciąż czekamy na Wasze odwiedziny ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
kama boska kota!! to maine coon??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
kama nie jestem kociara, ale ten rudasek jest boski! I mine ma taka lekka zaskoczona  Gratuluje znalezienia pracy  Zaczelas juz? Jak Ci sie podoba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Zwierzątko tak, to maine coon  wyczekiwany u nas od roku chyba! vobi ja też nigdy nie byłam kociarą...aż do pojawienia się Lili (naszego pierwszego futrzaka). Jeśli chodzi o pracę to mam mieszane uczucia bom kształcący się informatyk i w tym zawodzie chciałam pracować a znalazłam zajęcie w logistyce  ale nie jest źle...póki co przynajmniej:D Zaczęłam od 21 grudnia i na razie wdrażam się w obowiązki, ale cieszę się bardzo, że coś robię bo już mnie depresja zaczynała dopadać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
Zaczęłam od 21 grudnia i na razie wdrażam się w obowiązki, ale cieszę się bardzo, że coś robię bo już mnie depresja zaczynała dopadać fajnie! No to zycze powodzenia i mam nadzieje ze Ci sie spodoba! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
Ilość piw: 61
|
Kama, gratuluje pracy! Oby w Nowym Roku przyniosla ci duzo satysfakcji!  Pozdrawiam z podrozy poslubnej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Dziękuję  bawcie się dobrze i odpoczywajcie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Dziś mój welon dotarł do Warszawy! Mam nadzieję, że jutro będzie u mnie - trzymajcie kciuki żeby kurier go nie zgubił i nie zniszczył...ja jak zwykle widzę wszystkie czarne scenariusze ;d Nie udzielam się w innych wątkach(ale wszystkie czytam) bo próbuję się zorganizować z pracą, domem, treningami, egzaminami i kotami  ale jestem na dobrej drodze,obiecuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Kama, trzymam kciuki za welon, na pewno wszystko się uda  Z domem i kotami jest urwanie głowy, wiem dobrze, bo niedawno przygarnęłam 4-miesięczną szylkretkę.. Ileż to ma energii..  A Twój rudasek piękny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
welon dotarł cały  nie spodziewałam się, że będzie taki piękny...i poczułam pewne onieśmielenie. Chyba jestem zbyt nijaka i boję się, że nie będzie do mnie pasował. Zobaczyłam go raz i boję się wyciągać go z szafy. Niedługo przyjeżdża moja przyjaciółka i pójdziemy przymierzyć go razem z sukienką (zrobię zdjęcia  ) wtedy zobaczymy. Norka oprócz rudego Stanforda mamy jeszcze Lili, która jest prowokatorem i pomysłodawcą wszystkich psot  Chyba wszystkie koty mają niespożyte ilości energii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
Oj, Kama, pilnuj Ty teraz welonu przed kociambrami  serio mówię  I nawet nie blubraj o tym, że welon za piekny etc., bo to TY będziesz piękna, najpiękniejsza  ani mi się waż myślec inaczej, bo nakopiemy Ci wszystkie, jak jeden mąż 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Chyba jestem zbyt nijaka i boję się, że nie będzie do mnie pasował. no i nam kama zgłupiała  wdech-wydech, wdech - wydech 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
bo nakopiemy Ci wszystkie, jak jeden mąż   nie strasz ja, bo jeszcze zdanie zmieni i meza nie bedzie chciala  Albo nie jednego...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
wcześniej miałam wizję swojego wyglądu - byłam zachwycona sukienką, welonem...nawet garniturem T. wszystko wydawało mi się piękne, spójne itd...a teraz wydaje mi się, że nie psuję do tego wszystkiego, że to wszystko jest zbyt ładne jak dla mnie  chyba nowa praca działa na mnie destrukcyjnie. Cały dzień marzę, żeby z niej wyjść a jak już wyjdę to cały czas myślę o tym, że muszę tam wrócić...ehh...mam nadzieję, że to się zmieni. No to się wyżaliłam:) Wiem jedno - Męża chcę i to jednego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Wiem jedno - Męża chcę i to jednego I to najważniejsze, cała reszta to tylko dodatki. I jakby nad nimi nie pracować, to i tak znajdzie się później jakąś dziurę w całym. Chciałam Ci napisać, że to pewnie stres przedślubny Ci się włączył, ale jednak stawiam na Twoje wnioski, skoro piszesz, że w pracy syf... współczuję i trzymam kciuki, żeby się poprawiło jak najszybciej! Masz piwko na pocieszenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
chyba nowa praca działa na mnie destrukcyjnie Ajajajaj... przytulam mocno, nie daj się - a jakby co, rzucaj w diabły tę robotę, Twoje nerwy ważniejsze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|