Nika1980
Zupelnie nowa wiedźma
Ilość piw: 6
Szczęściara...
|
Justynaaaa2, podaj proszę info o tej florystce - ja też z Wro:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #75 : Październik 15, 2009, 09:46:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
Ilość piw: 29
|
Nika adres już się pojawił więc pozwolę sobie go podać za Justynę Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.florysta.net/
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2009, 12:36:02 wysłane przez kama »
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
kama dzięki  bo dopiero tu zajrzałam 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
Ja bede musiala kupic we wroc A może zamiast kupować pomyślisz w takim uszyciu  szelma np. też sterowała przygotowaniami z zagramanicy, szyła we Wro, a jak zabójczo wyglądała już wiesz  i wcale tak drogo jej nie wyniosło...
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
callja tylko zeby szyc to trzeba miec pomysl co sie chce, ale to juz jest temat na inny watek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
callja tylko zeby szyc to trzeba miec pomysl co sie chce, ale to juz jest temat na inny watek  A co za problem  strefa rządzi, strefa radzi, strefa nigdy cię nie zdradzi 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 15, 2009, 11:28:41 wysłane przez callja »
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
Noooo, Kama, to rzeczywiście super okazja  na dobra wróżbe! a jak sprawa welonu - na czym stanęło 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Cały czas zastanawiałam się nad moją wymarzoną suknią i zbierałam zadatek  bo te 5300 mnie powalało. W pewnej chwili bałam się, że będę musiała szukać innej sukni (troszkę tańszej) i o welonie na razie nie myślałam, ale teraz jak na pewno wybiorę się do tej hurtowni  zwłaszcza że mieszkam w okolicach:) Tak w ogóle to  za namiar. Jestem taka szczęśliwa bo z welonem to szykuje się ok 4800 zł oszczędności w moim stroju  Dziś z tej radości poszliśmy również zobaczyć męskie stroje ślubne. Planowo miał być surdut angielski szyty w Twins, ale T przymierzył idealnie skrojony garnitur i powaliła nas ta prosta elegancja  i tak już zostanie  Teraz zostaje nam jeszcze sprawa wyboru cukierni... i chyba na Spychale się skończy bo torty mają pyszne a ja nie mam pomysłu na inną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
kama super, że udało ci się tak trafić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Dzięki Dziewczyny  no my dziś świętujemy  pomimo tego, że przeznaczyliśmy sporo na ten cel to nagle zaczęło mi być szkoda pieniędzy:D A jak zaczęłam liczyć wydatki weselne to  Doszłam do wniosku, że wolimy przeznaczyć te pieniądze na tydzień dłużej w Brazylii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Chętne mogę zabrać do walizki Niestety wszystko rozbija się teraz o tak przyziemne rzeczy jak urlop  Dziewczyny może wiecie (a wiecie przecież wszystko  ) gdzie można zrobić toczek ślubny na zamówienie? Modystki robią takie rzeczy?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 12:09:53 wysłane przez kama »
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
T przymierzył idealnie skrojony garnitur i powaliła nas ta prosta elegancja Ależ się cieszę !! w prostocie siła, to moja mantra, więc miód mi na serce lejesz! Czy mogę nieśmiało zaproponować brak kamizelki, zwłaszcza obrusopodobnej  ploseeeeee... Zaraz wkleję Ci link do prościuteńkiej, ślicznej woalki - chyba nawet lepiej będzie pasowała beztoczkowa, jako że suknię masz zabudowaną... Dodatkowa toczko-"pigułeczka" na głowie mogłby Ci IMHO jeszcze ująć optycznie wzrostu. Może więc: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/item766337588_woalka_toczek_slubny_zamiast_welon_u_vivienne.html zerknij też na stronkę firmy "Kristin"! podobno realizują tam czasami zamówienia indywidualne... A co do tortów - zajrzyj do "Królewska-Kilian" na samym rogu Ruskiej i W-Z, nowa cukiernia, a od smaku torcika "hiszpańska kawa" z bezami można odlecieć, pyyyycha  osobiście miałam torcik od Tyszko (Aleja Pracy, cukiernia niepozorna, ceny dużo niższe niż w centrum a torty pycha), wiem że rubin poleca Tichy - warto do niej uderzyć po porady, bo świetnie wyznaje się w temacie  w tortach od Spychały bbbb nie podobają mi się... stelaże! jak na cukiernię z taką renomą stelaże mają wybitnej brzydoty, a te w kształcie "rowerków" czy "wózeczków" to mnie wręcz rozwalają 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 09:43:03 wysłane przez callja »
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
kama super ze tak ci sie udalo z ta suknia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
wow, świetnie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Callja jesteś skarbnicą wiedzy  ...Była kwestia kamizelki  Jedwabna, szyta na miarę to wydatek ok 600 zł ale po przymierzeniu garnituru wszyscy zgodnie stwierdziliśmy, że garnituru nie trzeba przyozdabiać bo będzie tego za dużo a minimalizm jest wskazany;) Natomiast obrusopodobna odpadała w przedbiegach  nie mogę na nie patrzeć. Jeśli chodzi o torty to mam już punkt zaczepienia  ...stelaże u Spychały rzeczywiście mają koszmarne... effik, magoo dziś już się uspokoiłam, ale wczoraj szalałam z radości
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
effik, magoo dziś już się uspokoiłam, ale wczoraj szalałam z radości rotfl ja też szalałam, jak się dowiedziałam, że moja kiecka z 2500 na 1500 zeszła  nie z tej półki była co twoja, ale też konkretna oszczędność, co nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
kama wow ale Ci sie udalo 
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
effik 1000 zł drogą nie chodzi!  Mój brat dziś ostudził mój zapał i powiedział, że biorąc pod uwagę wszystkie wydatki ślubne to 2500 oszczędności nawet się nie zauważa...jak dla kogo - ja tam wole je mieć w kieszeni  tachogti no udało mi się  jutro miałam jechać do Wawy bo wiedziałam, że tam jest ta suknia tańsza o 1000 - a tu prezent pod choinkę - 2500 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
Dziewczyny muszę się pochwalić  Mamy już suknie, garnitur, materiał na koszulę wybrany i za kilka dni zacznie się szyć (T jest niewymiarowy  ) a ja dziś zamówiłam welon. Zaszalałam strasznie bo kupiłam ten oryginalny od kompletu. Zaoszczędziłam na sukni - wydałam na welon  callja byłam w hurtowni o której mi pisałaś. Rzeczywiście wybór duży i pomocna obsługa, ale nie znalazłam niestety nic co by mi pasowało. Pani mówiła, że do września będzie jeszcze mnóstwo tych koronek, ale welon z kolekcji 2009 można zamawiać tylko do końca listopada więc nie chciałam ryzykować. Na pewno jednak jeszcze się tam pojawię bo będę potrzebowała koronki na zaproszenia  Wszyscy się w głowę pukają jak słyszą o tym welonie bo drogi, bo założę go tylko na chwilę itd a ja się cieszę jak dziecko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

|
Zaoszczędziłam na sukni - wydałam na welon No, to rzeczywiście zaszalałaś  i gdzie tu konsekwencja, hę?  A co postanowiłaś wobec woalki? Odradzałam Ci takie na toczku czy łezce, bo to ujmie Ci optycznie wzrostu, i tak lekko "skróconego" zabudowana suknią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kama
Cicha wiedźma
|
oj konsekwencja to chyba nie jest moja najmocniejsza strona  Choć jako nauczyciel jestem konsekwentna do bólu więc to wybiórczo jakoś działa  Wiesz, suknia pomimo tego golfika bardzo wyciąga (moja przyjaciółka myślała, że mam założone szpilki a byłam boso) ale z samą woalką będzie "lżej" i "wyżej"  więc zostaje woalka! Dziękuję za dobre rady  T to w ogóle chce żebym została w welonie. Zwariował chyba! Czy taki wydłużony bukiet doda centymetrów czy skróci optycznie sylwetkę? Najchętniej zrezygnowałabym z bukietu
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 24, 2009, 12:06:10 wysłane przez kama »
|
|
|
|
|
|