Strefa Ślubna
Luty 12, 2012, 08:19:26

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Stylizacja Kamy  (Przeczytany 8707 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kama
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 29

« Odpowiedz #200 : Luty 08, 2010, 08:55:59 »

Dziękuję dziewczyny hugsurprise i stawiam beer

Callja nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała to zrobić, ale obiecałam, że zostanę tam przynajmniej 7 miesięcy. Mam taki głupi charakter, że będę płakała w poduszkę ale nie zrezygnuję ;/ przynajmniej już wiem dlaczego na rozmowie kwalifikacyjnej zapytano mnie czy kiedykolwiek straciłam panowanie nad sobą Cheesy

Chyba już ze mną troszkę lepiej - rozwinęłam welon i zobaczyłam go w całej okazałości Cheesy

A teraz w końcu pytanie ślubne: myślicie, że bursztynowe spinki do mankietów będą pasował do dodatków w kolorze starego złota? T zauroczyły te spinki Cheesy

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj

Strefa Ślubna
« Odpowiedz #200 : Luty 08, 2010, 08:55:59 »

callja
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 1234

zouza w pretensjach - podobno ;)

« Odpowiedz #201 : Luty 08, 2010, 10:39:04 »

bursztynowe spinki do mankietów będą pasował do dodatków w kolorze starego złota?

Zgrzytu stylistycznego raczej być nie powinno... IMHO wink Ale w jakiej oprawie będą te spinki - bursztyn w srebrze Huh? bo jeśli reszta dodatków w starym złocie, to może być ciut za dużo odcieni metali...

Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego wink /
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #202 : Luty 09, 2010, 05:04:07 »

będzie widać tylko bursztyn - sam kamień bez żadnego metalu
callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #203 : Luty 09, 2010, 06:57:58 »

będzie widać tylko bursztyn - sam kamień bez żadnego metalu

Jakby to powiedzieć... w odniesieniu do mężczyzny będzie to chyba jednak "za dużo bursztynu w bursztynie" wink Co innego do stylizacji bardziej swobodnej, glamour, "na dandysa", ale do klasycznego garnituru raczej jednak spinki metalowe... z dodatkiem kamienia półszlachetnego - ok, ale nie z kamieniem w roli głównej.
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #204 : Luty 09, 2010, 08:29:40 »

Przekażę Cheesy choć naprawdę ciężko wg mnie znaleźć ładne, złote spinki...zwykle jakieś tandetne są. Jedne, naprawdę piękne (z granatami)widzieliśmy w antykwariacie, ale 500 zł to troszkę za dużo jak na spinki wink
callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #205 : Luty 09, 2010, 08:54:24 »

Powiem Ci tak - czasem zdarzają się naprawdę ładne spinki z metali sztucznych !!! choć osobiście nie lubię sztuczności, to można wyłowić ładne okazy, zwłaszcza wśród matowionych modeli. Może spróbujcie poszukać w klasycznych salonach męskich - w Bytomiu czy Próchniku bywają naprawdę niedrogie, a ładne !!!

Notabene sama szukam ładnych spinek dla P. - myślę o czymś prostym z oksydowanego srebra, ale na razie funduszy brak zly
magoo
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2885

« Odpowiedz #206 : Luty 09, 2010, 11:10:47 »

kama wprawdzie zadna ze mnie wyrocznia stylizacyjna, ale wg mnie takie bursztynowe spinki powinny byc ok

Szaraczek
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 61

« Odpowiedz #207 : Luty 10, 2010, 11:51:52 »

Hej, hej! Smiley
A jaka jest reszta dodatkow? (wybacz, jesli pisalas, moglam nie doczytac)
Moj J. mial krawat w kolorze starego zlota, ale spinki w srebrnej oprawie z masa brazowo-zlota. Bo wlasnie zlotych spinek ladnych brak. I trudno tez kupic pasek ze zlota klamra.
A jak sampoczucie?? Smiley Nie miej zadnych takich glupich mysli! Bedziesz wygladac pieknie, a czuc sie bosko.
To jest niewiarygodne uczucie Smiley
Ja sama nie lubie byc w centrum uwagi, wiec zastanawialam sie jak to bedzie, jak wszyscy patrza. Ale okazuje sie, ze unosisz sie ze dwa centymetry nad ziemia i jest niesamowicie. A wszyscy sa tam dla Ciebie (dla Was).
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #208 : Luty 13, 2010, 03:07:47 »

Szaraczku, podobnie jak u Was w kolorze starego złota...wiesz,że nie pomyślałam o pasku ;/ dziękuję za miłe słowa bighug

Na razie temat spinek został przełożony. Dziś mieliśmy pracowite przedpołudnie. Byliśmy u złotnika (bardzo konkretny pan i sprawdzony przez naszych znajomych) okazało się, że dla niego nie ma rzeczy niemożliwych i będę miała obrączkę z rubinem...moją wymarzoną :Jupi: Później pojechaliśmy do salonu żeby zobaczyć jak wygląda suknia z welonem i czy kolory się zgadzają bo miałam wrażenie, że welon jest dużo jaśniejszy. Tam spotkała nas niezbyt miła niespodzianka. Pani, która tam pracowała już nie ma a nowa jak usłyszała, że suknia już kupiona i przyszłam jej głowę zawracać przestała być miła wink no ale wszystko na szybko przymierzyłam i T zrobił zdjęcia, ale z tego pośpiechu strasznie brzydko wyszły. Wyglądam jakbym była w ciąży bo mi pani nie spięła sukienki  ;/ No i mam kolejne pytanie...jak upiąć welon bo ja cały czas myślałam o klasycznym - hiszpańskim, półokrągłym a ten wygląda zupełnie inaczej i cała koncepcja poszła się paść...Welon jest tak wykończony jak na zdjęciu z modelką

no i ostatnie zdjęcie to nasze futrzaki Cheesy
malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #209 : Luty 13, 2010, 04:53:54 »

Ladnie wyglada tak jak jest. Masz piekna figure!
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #210 : Luty 13, 2010, 05:21:28 »

malybob dziękuję:) choć co do figury to nie mam biustu, ważę w porywach 45 kg i wciąż chudnę  zly chciałabym wyglądać jak kobieta a nie jak dziecko
JK
Gość
« Odpowiedz #211 : Luty 13, 2010, 05:46:16 »

kama widzę, że mamy sporo wspólnego: podobna waga, Wrocław, szaro-biały futrzak i rudo-biały futrzak Smiley
Napijmy się zatem! beer
malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #212 : Luty 13, 2010, 05:55:46 »

malybob dziękujęSmiley nie mam biustu,

Hmm, to co tak wyraznie jest zarysowane pod sukienka? wink
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #213 : Luty 13, 2010, 07:10:03 »

Hmm, to co tak wyraznie jest zarysowane pod sukienka? wink

he he wszyte poduszki rotfl rotfl
callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #214 : Luty 13, 2010, 08:48:42 »

he he wszyte poduszki

Chi chi chi, no to chlup - między nami, wrocławskimi fląderkami wink (nooooo.... takie płaskie rybki Tongue )

A welon wygląda ładnie, nieprzekombinowany - wersja "na święty obrazek" (zeknij do wątku JK! wink ) przytłoczyłaby Ciebie totalnie, boś drobniutka.
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #215 : Luty 13, 2010, 08:54:36 »

wersja "na święty obrazek" (zeknij do wątku JK! wink ) przytłoczyłaby Ciebie totalnie, boś drobniutka.

To teraz powiedz mi mądralo jak mam go upiąć... bo ja chciałm na "święty obrazek" Cheesy dance
callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #216 : Luty 13, 2010, 11:34:06 »

To teraz powiedz mi mądralo jak mam go upiąć...

Jak to jak Huh? z koronką "nałożoną" na niezbyt wysoko upięty, gładki koczek - obszycie welonu będzie wtedy troszkę widać za Twoimi uszkami wink ale nie przytłoczy Ci buzi.
kama
Cicha wiedźma
*

« Odpowiedz #217 : Luty 14, 2010, 12:18:33 »

Jak to jak Huh? z koronką "nałożoną" na niezbyt wysoko upięty, gładki koczek - obszycie welonu będzie wtedy troszkę widać za Twoimi uszkami wink ale nie przytłoczy Ci buzi.

czyli podobnie jak modelka na zdjęciu? Jak zwykle mogę na Ciebie liczyć Cheesy
Facetom od piwa rośnie mięsień piwny a nam może pierśny urośnie więc pijmy!!  beer  rotfl rotfl rotfl
callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #218 : Luty 14, 2010, 12:31:35 »

czyli podobnie jak modelka na zdjęciu?

Łi, madam wink a juści dokładniućko wink

A napić się napiję, czemu nie - może mi pójdzie w to co powyżej żeber być powinno Tongue
JK
Gość
« Odpowiedz #219 : Luty 14, 2010, 10:42:27 »

to i ja się zapiszę do klubu desek...(kolejna rzeczy, która nas łączy Kama), zatem napijmy się dziewczyny! beer beer
mobka
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2600

« Odpowiedz #220 : Luty 14, 2010, 11:29:03 »

E tam dziewczyny, po prostu biusciasto was uswiadomic trzeba - watek odpowiedni, gdzies na strefie jest Cheesy

callja
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #221 : Luty 14, 2010, 02:31:37 »

prostu biusciasto was uswiadomic trzeba

Ja tam w 65 D pomykam, a i tak "cześć Tereska" Tongue na szczęście małż zastrzeżeń nie zgłasza, więc ok Tongue
mobka
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2600

« Odpowiedz #222 : Luty 14, 2010, 02:35:24 »

No ja przed ciaza 60e, teraz 65dd, bo ciasno mi troche bylo i pewnie sie na 65e za jakis czas przerzuce, ale nie powiem, zeby moj biust dla mnie maly jest Cheesy Wiekszego bym nie chciala Cheesy
magoo
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2885

« Odpowiedz #223 : Luty 14, 2010, 02:57:52 »

i sie cieszcie "Tereski" bo przynajmniej mozecie latem w bluzkach bez stanikow pomykac Tongue
JK
Gość
« Odpowiedz #224 : Luty 14, 2010, 03:12:25 »

Moje drugie imię to 60C,
więc nie mówcie, że jesteście deski  zly
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!