goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
spiętki  coś tam cwiczą ale jak to sie nazywa to nie wiem 
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #225 : Listopad 25, 2010, 01:12:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

|
nic go nie boli a po co - nie wiem ? moze kaprys ? albo nie chce mu sie z podłogi brzuszków robić ? ja sie na tym nie znam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

|
miałam te same podejrzenia  - czyli nie kupuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
miałam te same podejrzenia  - czyli nie kupuję  mnie ta kołyska bardzo mobilizuje bo nie cierpie cwiczeń typu "powtórz 10 razy brzuszki, sruszki" nudaaa - wole isc na tance a tak to gapi sie na mnie z kąta i np w czasie wiadomości czy filmu można robic:) ja czuje mięśnie jak robie, ale robie z nogami nad ziemią itp
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 02:05:21 wysłane przez salsa »
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4170
matka załozycielka klubu R :)
|
ja najlepsze rezultaty miałam w liceum, jak chodziłam na rehabilitacje i robiłam brzuszki z nogami wysoko na drabince. a potem unoszenie tułowia ze zwisu na stole i podnoszenie wyprostowanych nog wiszac na drabinkach. i tak 45 min 3 razy w tygodniu. plus basen. niby to miało wzmacniac kregosłup, a przy okazji brzuch miałam jak deska  ech, to były czasy
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2010, 02:00:47 wysłane przez wrobelek0403 »
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
alez oczywiście, ze to jakie pozycje sie przyjmuje do brzuszkowania ma znaczenie!! zupełnie inne mięśnie pracują z nogami uniesionymi kilka cm nad podłogą na prosto, na boki itp spinanie, rozluźnianie i oddychanie to jedno, ale trzeba zmieniać pozycje ciała a nie tylko klapnąć na podłodze na płasko machnąć 10 serii i wierzyć, ze to ci cos da  gwarantuje, ze zmieniając pozycje ciała tez mięśnie beda bolały
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
nie da sie na płasko ćwiczyć wszystkich mięśni brzucha, trzeba zmieniac pozycje, w tym również unosić nogi. sam bol mięśni nie oznacza, ze wszystkie "brzuszne" pracowały
oczywiście, ze prawidłowo zrobione cwiczenia na płasko dają "ogień" nigdzie tego nie neguje, wiem to z doświadczenia, ale to za mało jesli chodzi o cwiczenie brzucha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
Ku przestrodze, aby się nie pozpędzać  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.widelec.org/zdjecie,umiesnione-damskie-brzuchy,3587.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ee - polowa z nich ma piekne brzuchy wcale nie przesadzone 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
piękne brzuch w większości. Jak dla mnie kaloryfer niett ;/ ale ładnie podkreślone mięśnie. ehhhh marzenia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mika
Wiedźma-plotkara

|
racja, tylko niektóre przesadzone, większość piękne...
jestem tego samego zdania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
A ja wygłoszę pogląd niepopularny i powiem, że mi się nie podobają. Nazbyt umięśnione i ogólnie strasznie atletyczne te kobiety - i takie żyły na ramionach mają, bleee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ja mowie o brzuchach, a nie zylach recznych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
No mnie takie brzuchy się nie podobają i już  . De gustibus, nie?  Dodany tekst: Grudzień 01, 2010, 03:26:03
A żyły świadczą o tym, że trzeba ogólnie dużo ćwiczyć, żeby taki efekt osiągnąć - i co potem z brzucha (który i tak mi się nie podoba  ), jeśli jeszcze na dodatek ma się ręce jak Madonna? Bleeee  .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2010, 03:26:03 wysłane przez szelma »
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
szelma ja jestem popularna, więc mnie się większość podoba. 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
mnie sie poodbaja takie jak ten: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.widelec.org/stuff/kobiece-brzuchy/kobiece-brzuchy-20.jpg nie lubie jak kobieta ma brzuch jak facet, to przesada fajnie jak jest umiesniony dyskretnie  a szelma - rece z tymi żyłami tez uwazam, za okropne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5701
pitu pitu :)
|
nie obejrzałam wszystkich, bo jednak większość koszmarna  ale kilka lasek wygląda fajnie  m.in. właśnie podoba mi się ten co salsa wkleiła 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 01, 2010, 06:19:43 wysłane przez justynaaaa2 »
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
szelma
Gość
|
jednak większość koszmarna Nooo  . Ten, który salsa pokazała, jest ok - bardzo ładny, laska zgrabna, nie ma żył na wierzchu  . Ale większość to e-e. A niektóre to wręcz koszmary: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.widelec.org/index.php?page2=75&site=blog&action=detail&view_type=1&blog_id=3587&site=blog§ion=1&text=&pages=1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jolita
Zupelnie nowa wiedźma
|
Moze troche za pozno postuje ale cwiczenia na brzuszek na pewno sie przydadza. Najlepszym cwiczeniem sa brzuszki ale nie robione do konca. miednica i polowa plecow zawsze pozostaje na podlodze. Podnosimy tylko barki i uwazamy zeby glowa byla prosto a nie zacisnieta do szyji.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2011, 09:08:17 wysłane przez Jolita »
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
glowa byla prosto a nie zacisnieta do szyji.
na szyji nigdy nie zaciskam Cheesy hehe to prawda mało kto tak robi ;P Wielke osób jednak dociska brodę do mostka co jest dużym błędem jeśli chodzi o brzuszki. Najlepszym cwiczeniem sa brzuszki ale nie robione do konca. miednica i polowa plecow zawsze pozostaje na podlodze Tutaj zdecydowanie się zgodzę. Brzuszki nie powinny być wykonywane całkiem do siadu. Ramiona za głową ( głowa spoczywa oparta na dłoniach), zgięte w stawach łokciowych celują do bokow nigdy w przód. Podnosimy się do momentu oderawnia obu łopatek od podłoża. Ważne żeby skracać mm brzucha a nie ciągnąć głową. Nogi zgięte w stawach kolanowych. Takie wykonanie pozwala na odciążenie maksymalne odcinka lędźwiowego kręgosłupa i pracę nad mm prostym brzucha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1343
:)
|
Wielke osób jednak dociska brodę do mostka co jest dużym błędem jeśli chodzi o brzuszki. ja tak robilam:D juz nie bede 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
To ja wniose moj maly sukces tutaj. Waga poszla w dol, brzuch mniejszy i spodnie zrobily sie luzne w obwodzie  I to mnie motywuje do dalszej pracy 
|
|
|
|
|
|
"Zadna przyjemnosc nie jest zakazana jesli nie powoduje jakiejs szkody"
|
|
|
|