Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Poszłam sobie na 40 min. na spacer z Ridderkiem. I tak sobie idę szybko i myślę - w sumie mogłabym biec, nie iść. No i pobiegłam, całe 3 minuty mi wyszło. Potem Ridder coś wywąchał i się zatrzymał nagle i dupa, odechciało mi się. Idę na cross, może coś więcej się uda?
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Październik 29, 2009, 09:54:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
Właśnie wróciłam z płaskiego brzucha połączonego z pilatesem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
i jak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
Fajnie  ja jestem leniwa, a to są bardzo powolne ćwiczenia  . Ale mięśnie po nich bolą jak cholera 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no to fajne ;d musze sie rozgladnac, bo do pilates mam ksiazke i wyglada ciekawie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Byłam raz na pilatesie, ale to nie dla mnie. Jednak joga bardziej mi pasuje z takich wolnych rzeczy. Ale najważniejsze to znaleźć sobie coś fajnego  . Jutro idę na club swing i zumbę - a co  . Może jak wexmę sobie wystarczająco dużo wody, to nie umrę  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
Ale najważniejsze to znaleźć sobie coś fajnego . Już drugi raz dzisiaj - very important!
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
|
mignon
Gość
|
Na jodze byłam raz, ale był taki dziki tłum, a na następny dzień tak mnie bolał kręgosłup, że zrezygnowałam. Zajęcia dające wycisk też lubię, ale z kondycją u mnie kiepsko. Przed ślubem uczyłam się pływać. Zapisałam się na zajęcia do jakiejś mistrzyni Polski i dostawałam taki wycisk, że nie wiedziałam jak się nazywam. ALe czułam się szczęśliwa i odprężona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
O, pływać porządnie chętnie bym się nauczyła! A na pilates kiedyś chodziłam i bardzo mi się podobało. To świetnie wyprostowuje sylwetkę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Wczoraj wieczorem dałam sobie wycisk na ct. Sporo tego było, ale nie wiem ile, bo przyszedl R i wyciagnal wtyczke z kontaktu, wiec caly wynik diabli wzieli.
Dzisiaj rano cwiczylam z Wii - ale cienki był wycisk, następnym razem ustawię sobie coś jeszcze.
Dodany tekst: Październik 30, 2009, 01:16:20 Pływać to ja nie umiem.. obiecuję sobie zapisać się na naukę.. ale to już chyba jak prawko mi odpadnie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 01:16:20 wysłane przez Anupka »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Też nie umiem pływać  . D. nie może uwierzyć w to, że można nie umieć pływać, ale cóż  . Poza tym w czepku wyglądałabym jak z wodogłowiem  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Ja umiem trochę na plecach no i na Cyprze uczyłam się sama żabką i pieskiem (bo chyba najłatwiej, nie?). Coś tam wychodziło, ale.... no mnie się wydaje, że mnie głównie kondycji brakuje. Czy to na plecach, czy na brzuchu, przepłynę 2 metry i szukam gruntu pod nogami. trochę pewnie ze strachu, ale głównie brak kondychy. Dodany tekst: Październik 30, 2009, 01:50:34
mi, nie mnie, tak? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 01:50:34 wysłane przez Anupka »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Uczyłam się kiedyś na plecach i tak to jeszcze jakoś idzie, ale na brzuchu zaraz brakuje mi oddechu. No i teraz pływanie ogólnie jest mało praktyczne  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
pływanie ogólnie jest mało praktyczne why, why, why?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
why, why, why?
Bo dredy suszą się 24 h  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Good point, hehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
Anupka mowiesz, ze wii slabe? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
Poza tym w czepku wyglądałabym jak z wodogłowiem . Sory, ale za późno, juz sobie Ciebie wyobraziłam:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
zwierzu - to jakieś nowe-nowsze Wii, coś tam z Fitness First ma wspólnego. Ustawiłam sobie trening z naciskiem na pozbycie się brzucha i spadek wagi. I jakoś tak mało potórzeń było...po 8 na ćwiczenie tylko, no nie zdążyłam się nawet spocić... chyba, że to tak tylko pierwszy tydzień, niby budowanie kondychy, a później będzie już wycisk? Zobaczymy... O takie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNewU Fitness First Personal Trainer Opening and Gameplay Video
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
Anupka zajebiste ! to wszystki z wii fit?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Zajebiste? No piszę Ci, że się mało spociłam.. następnym razem doładuję sobie boxing i coś jeszcze, bo tak to ja do 80-tki nie schudnę  No chyba, że potwierdzi się moja teoria i z czasem będzie więcej powtórzeń i ćwiczeń. A nazywa się tak, jak podpis pod filmikiem. Ja już nie nadążam, R tyle tych odmian Wii-fit nakupował, że niektórych nawet nie widziałam  Dodany tekst: Październik 30, 2009, 03:31:36
Przy wcześniejszym Wii-fit był m.in. trening cardio, do którego wrzucało się poszczególne partie ciała - no tamto nie różniło się moim zdaniem od aerobicu w klubie fitness... zmachana byłam totalnie...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2009, 03:31:36 wysłane przez Anupka »
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

suegro de goddelijk!
|
Ja bym się spociła od samego wybierania programu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Ja bym się spociła od samego wybierania programu  W takim razie zmieniam swoje nastawienie - straciłam dzisiaj baaaardzo wiele kalorii  A tak naprawdę to wszystko w sekundę się wybiera i większość rzeczy ustawia się tylko za pierwszym razem, potem tylko jak chcesz coś dodać/zmienić. Jedno w tym wszystkim jest dobre: poranny rozruch  sprawił, że chce mi się więcej ruchu i chyba zaraz wskoczę na ct
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
Anupka ale chodzi mi oto, ze do sa wszystko programy do maty nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|