Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Teraz ja mam zaćmienie mózgu... do jakiej znowu maty?
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #200 : Październik 30, 2009, 04:07:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Anupka Wii to jest nazwa konsoli  do tego mozna dopkupic mate ta pod nogi, co sie na niej balansuje czyli wii fit 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
To masz na myśli? Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.thiswii.nl/images/WiiFit.jpg Ja na to nie mówię mata, właściwie tego z R nie nazywamy... balance board i tyle;) Ale blance board to nie wii fit Nie do wszystkich ćwiczeń używa się tej, niech będzie, że maty. Ona w zasadzie jest potrzebna do tego, że Cię waży i określa czy dobrze wykonujesz niektóre ćwiczenia (głównie te, gdzie konieczne jest stanie na macie). I niby ten czujnik ma też wychwytywać błędy w ćwiczeniach bez maty, ale jak je robisz bez użycia maty, to też jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
Anupka no ale co wtedy "czuje" ze juz jestes np w wyproscie albo w sklonie? czy to tylko lipa? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Hmm.. nie wiem co? W większości przypadków trzeba mieć w ręku tego pilota... zresztą nie wiem... jakoś mnie to grzeje.. dla mnie najważniejszy jest sam fakt ćwiczeń 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no ale to czuje, czy dobrze zrobilas, czy raczej nie? :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
No jakoś czuje, bo jak zrobię źle (i sama wiem, że tak było, dajmy na to jak mi zadrżą ręce przy pompkach) to i na ekranie jest pokazane, że zdupiłam. Ale jak czuje, to nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
a czyli dziala  no to kurde znowu sie napalilam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

|
Hahaha, to jeszcze nie kupiłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no wlasnie nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Ja dzisiaj zrobilam 15km na moim rowerku stacjonarnym. I dupa mnie boli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
znów wrócilam z gimnastyki, w poniedziałek też byłam na jakimś katorżniczym fitnessie. I jestem z siebie zadowolona. a jeszcze bardziej z tego, że jak mnie później bolą wszystkie mięśnie, to łatwiej mi odmówić sobie słodyczy  jak przypomnę sobie ile mnie wysiłku i potu to wszystko kosztuje, to słodycze już mi tak nie smakują
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
wyciagnelam z szafy steper, moze jutro zaczne cwiczyc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
TW - brzuch - obie serie  jestem szalenie regularna, mój ostatni wpis pochodzi sprzed prawie 2 tyg 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
cwicze brzuch z tamele.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Ja zarzuciłam Tamilee, bo brzydka jest  . Moja instruktorka od zumby wygląda tak, że aż chce się ćwiczyć - co do Tamilee nie mogłam tego powiedzieć  . A dzisiaj nie poszłam na fitness, bo mieliśmy gości, ale byłam we wtorek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
calla
Wiedźma-plotkara

|
Ja w ramach cwiczen pije zubrowke ;-)
Maz mi wczoraj powiedzial, ze znowu bedzie czuc ode mnie alkohol ;-)
|
|
|
|
|
|
"Zadna przyjemnosc nie jest zakazana jesli nie powoduje jakiejs szkody"
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3450
Ko, ko, ko..
|
A ja po ciązy tak pięknie ćwiczyłam - 2 x w tyg aerobic (TBC) i raz basen. A teraz mam problem z palcem u nogi i nie mogę ćwiczyć  Ale juz go leczę, moze obejdzie się bez zrywania paznokcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tiliam
Wiedźma-plotkara
|
rubin a co Ci się stało w palca?? ja dzisiaj brzuszki, ale nie żadne TW - swoje takie i wyczyn-od tygodnia nie jadłam chleba, kluchów, słodyczy, cukru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3724
|
Dziś obie serie Tamilee na ramiona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
u mnie dwa razy w tygodniu zajęcia taneczne - na razie mam dwie grupy ale ma byc wiecej poza tym kołyska i skakanka oraz biegi do tramwaju Kupiłam rower we wrześniu - miałam jeździc całą jesień ale dupna pogoda i stoi 
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
|
szelma
Gość
|
A dzisiaj wtorek, więc spociłam się jak świnka na club swingu  . Obejrzałam się dzisiaj dokładnie w lustrze i kijowo to wygląda, jak się ruszam - ale cóż, liczy się dobra zabawa  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
ja znów męczę 6W, dzisiaj 3 dzień i bolą mnie mięśnie to chyba znak, że cos się dzieje 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
a ja dalej nic nie robie  odczuwam obrzydzenie na samą mysl o intensywniejszym ruchu, najchetniej zagrzebałabym sie w łózku i obudziła w marcu
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
Wczoraj na treningu byla masakra, nie dosc ze na wejsciu sie dowiedzialam, ze mam poprowadzic rozgrzewke dla 50 osob, to potem bylo 20 walk  i Sensei stwierdzila, ze bedziemy "ustawiac" do walki nizsze stopnie, czego nienawidze, bo oni zamiast trafiac gdzie maja tymi konczynami, to machaja nimi bezladnie, nerwowo i chaotycznie  i lbow nie pilnuja i trzeba z nimi jak ze smierdzacym jajkiem, zeby sobie o nich i ich wystajace dziwnie lokcie i kolanka krzywdy nie zrobic, jednoczesnie ich nie nokautujac na leb ani watrobe.. Szczytem wszystkiego bylo jak taki mlody walna kumplowi i tchawice bo mu sie "omskla" reka  anyway mam sina kostke i spuchnieta od czyjegos sprytnego lokcia i sine prawe ramie, bo jeden taki sobie je upodobal za cel i nic innego przez dwie minuty nie robil jak mu sie udalo wejsc w dystans... No, to sie pozalilam 
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
|