Helena
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 424
|
no nie za fajna godzina ale może zmienią później jak zobaczą ze nie pasuje klientom  zwierzatko fajnie będzie cie poznac 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2010, 08:27:28 wysłane przez Helena »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #300 : Wrzesień 17, 2010, 07:06:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tusia
Towarzyska wiedźma

Ilość piw: 348
|
Za Waszymi radami postanowiłam skorzystać z oferty, jaką proponuje nam firma i zamówiłam tę kartę  Wzięłam również dla brata, na same baseny - jest wniebowzięty  te karty są świetne, można naprawdę chodzić do różnych klubów, na interesujące nas zajęcia. No i baseny, szkoły tańca chyba nawet niektóre sauny akceptują te karty, rewelacja
Tak, są super Byłam już z bratem na basenie, wymoczyliśmy się kilka godzin  A z koleżanką w saunie - bez limitu mogłyśmy pogapić się na nagie męskie torsy  Żałuję, że nie miałam tej karty wcześniej, bo były zabiegi vacu, a od października wycofali je z oferty  Ale..., jest jeszcze wiele innych atrakcji, które zamierzam "wykorzystać" 
|
|
|
|
|
|
Życie jest dane człowiekowi tylko jeden raz, więc warto je przeżyć tak, by nie odczuć męczącego żalu po latach spędzonych bez celu... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

Ilość piw: 294
|
wczoraj zaliczyłam siłkę piewszy raz w życiu. Oczywiście nic nie zdążyłam zjeść przed więc prawie zeszłam w połowie ćwiczeń. Dobrze ze byłoby komu reanimować  mój plan uda, pośladki i ramiona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
damka
Rozmowna wiedźma

Ilość piw: 294
|
juz teraz wiem, poprawię się 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
salsa, nie wytrzeźwiałaś jeszcze?
wytrzeźwiałam - szkoda, ze nie zacytowałam tego, co było rpzed zmianą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
ej no sama chetnie łapiesz za slowka, mnie to rozbawiło i juz
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 14, 2011, 11:50:52 wysłane przez salsa »
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
co wy robicie podczas 30 inutowej jazdy na tym orbiteku ?? mnie to potwornie nudzi . Mam go w sypialni a tam nie mam tv . Macie jakis pomysl zebym dala rade bo dochodze do 20 minut i nie wiem co z myslami zrobic .
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Mam go w sypialni a tam nie mam tv . Macie jakis pomysl zebym dala rade bo dochodze do 20 minut i nie wiem co z myslami zrobic . kup tv 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
kup tv  interes orbitek zaraz mi wyjdzie kilka tysiecy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
interes orbitek zaraz mi wyjdzie kilka tysiecy  oj to taki skrot myslowy  kup maly uzywany za 100 zl, a jeszcze lepiej - przenies sobie tam gdzie masz monitor od kompa i puszczaj sobie cos ciekawego - nauke jezyka, glupi serial, cokolwiek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

|
Marax taniej wyjdzie przeniesienie orbitka z sypialni do telewizorni (nie wiem gdzie masz to TV  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
Marax taniej wyjdzie przeniesienie orbitka z sypialni do telewizorni (nie wiem gdzie masz to TV  ) mam tv tylko w salonie i raczej tego olbrzyma sobie tam nie wyobrażam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3450
Ko, ko, ko..
|
ja bym kondycyjnie dała radę spokojnie godzinę, ale nuda ja nie wiem jak kondycyjnie ale nudzić to bym sie nie nudziła - ja przy takich zajeciach układam myśli w głowie, robię plany itd.. Dlatego np. lubie prasować, to taki czas kiedy mogę tylko mysleć.. Bardzo to lubię. Dodany tekst: Lipiec 15, 2011, 08:14:34
odpowiedź na tytuł wątku : oglądałam olimpiade  ja jeszcze Mistrzostwa Świata i dzielnie kibicuję. A ze sportów uprawianych to zawodowo litrobol 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2011, 08:14:34 wysłane przez rubin04 »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
abkasia, to oni wam nie złożyli tego orbita?!? co za dziady!!! nasi nam wnieśli, złożyli i ustawili gdzie nam pasowało  no nie, bo ja kupowalam przez internet, ze skelpu w warszawie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rudasekawf
Wiedźma-plotkara
|
A ze sportów uprawianych to zawodowo litrobol  Polewam za mega tekścior Kurcze na wakacjach dwa tygodnie totalnej laby sportowej i do tego jedzenie w ilościach zakrawających na obżarstwo :/ i tez trzeba się wziąć za siebie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2011, 03:29:33 wysłane przez rudasekawf »
|
|
|
|
|
|