Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4563
|
Miałam przewijak na łóżeczko i super się sprawdzał. Używałam jakieś 5 miesięcy. Później Lena była już zbyt mobilna. Karuzelę mamy rainforest. Wciąż jest przymocowana do łóżeczka, ale już bez tego pałąka. Do teraz Lena uwielbia sluchać tych melodii  Bierzemy nawet na dłuższe wyjazdy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #525 : Lipiec 06, 2010, 01:27:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
Karuzelę mamy rainforest. Wciąż jest przymocowana do łóżeczka, ale już bez tego pałąka. Do teraz Lena uwielbia sluchać tych melodii  Bierzemy nawet na dłuższe wyjazdy my tą część przymocowaną do łóżeczka wygrywającą melodie zdjęliśmy jakieś 8 miesięcy temu  gdyby wisiała do dzisiaj Aleksander rozebrałby ją na czynniki pierwsze 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
marcheewka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 546
|
Czy ktoras z was ma dla dziecka łóżeczko firmy Gluck?? Bylismy wczoraj w sklepie i bardzo nam sie spodobało, no i kolor odpowiedni. Tylko nie wiem jak jest z jakoscia, choć wydaje się ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
musze kupic materac do lozeczka u tesciowej. kubus bedzie w nim spał tylko w dzien, zreszta dopoki bedzie cieplo, to bedzie spał w wozku w ogrodzie, dopiero w zimie przeniesie sie do domu. W nowym katalogu Ikea jest materac piankowy za 29zł, grubosc 5cm, myslicie ze moze byc? warte to cos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Szukam odpowiedniego watku i znalezc nie moge - znalazlam b. ladne kocyki, pieluchy, okrycia kapielowe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/listing.php/search?string=bobas&us_id=15650321&country=1 Nie wiem czy sie nie skusze na kocyk jakis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 805
|
Szukam odpowiedniego watku i znalezc nie moge - znalazlam b. ladne kocyki, pieluchy, okrycia kapielowe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/listing.php/search?string=bobas&us_id=15650321&country=1 Nie wiem czy sie nie skusze na kocyk jakis Mam kocyk z tej firmy Bobas, jest świetny, lekki, milutki i bardzo ciepły 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMichałki - moje ulubione cukierki 
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
ja mam polarowy z bobasa  tez podwójny, bardzo fajny!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talula
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 652
struś pędziwiatr :)
|
Czy sliniaczki są potrzebne dla malucha? takie z materiału..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
to zalezy jakie dziecko mój od małego robił brrrrrrrrrrrrrrr, brummmmmmmmmmmmm i był cały mokry więc sliniaki były niezastapione  najlepsze były takie z jednaj strony materiałowe a z drugiej foliowe ale wiele dzieci się nie pluje wiec sliniaki im niepotrzebne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
mój od małego robił brrrrrrrrrrrrrrr, brummmmmmmmmmmmm i był cały mokry więc sliniaki były niezastapione wink Ale chyba nie od czasow noworodka Ja sie zastanawialam, czy nie kupic ze wzgeldu na ulewanie, ale doszlam do wniosku, ze nie ma sensu, bo jak mlody ulewa, to zazwyczaj mokre ramie ma. A sliniaki ramienia dobrze nie chronia niestety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
Ale chyba nie od czasow noworodka wink nie, oczywiscie ze nie od noworodka  ale kiedy zaczął się pluć to nie pamietam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
moj plul jak najety, ale sliniaki nie byly potrzebne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
dla mnie śliniaki są niezastąpione praktycznie od początku. Stasiowi często mleko wypływa w trakcie jedzenia, więc ubranka cięgle były mokre. Wolę śliniak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
talula
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 652
struś pędziwiatr :)
|
dla mnie śliniaki są niezastąpione praktycznie od początku a to dobrze, bo mi sie podobają takie jedne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
Szukam odpowiedniego watku i znalezc nie moge - znalazlam b. ladne kocyki, pieluchy, okrycia kapielowe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/listing.php/search?string=bobas&us_id=15650321&country=1 Nie wiem czy sie nie skusze na kocyk jakis Paweł dostał kocyk z tej firmy, jest sliczny, mieciutki, dwustronny, no swietny  polecam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
No i co wy robicie, no kupie, choc nie mam potrzeby  W sumie moze mala potrzebe mam, bo mam tylko 3 kocyki  A moj sikaczo ulewacz dosc skutecznie je "zalatwia"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
fajne sa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 733
|
My mamy aż 3 z tej firmy  W tym dwa dwustronne. Mały je uwielbia. A teraz zaczyna się interesować tymi wystającymi tasiemkami - fajne to, bo można dziecko chwilę zająć jak nie ma żadnej zabawki pod ręką. No i faktycznie milutkie są. A, i jeszcze szybko schną.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Czy sliniaczki są potrzebne dla malucha? takie z materiału.. Irene uzywala od 3 mca bo starsznie sie slinila i inaczej musialabym ja ciagle przebierac a na ulicy trudno bylo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|