Strefa Ślubna
Luty 11, 2012, 05:06:20

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sobieska walczy ;)  (Przeczytany 13850 razy)
kama
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 29

« Odpowiedz #200 : Grudzień 05, 2009, 04:30:16 »

Szaraczku, jak porównywałam ceny z większych miast to Warszawa zawsze wypadała najlepiej (kupiłam w Wawie welon tańszy chyba o 1200 zł niż we Wrocławiu)...a głowę bym dała, że Wrocław tańszy
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 04:30:47 wysłane przez kama » Zapisane

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj

Strefa Ślubna
« Odpowiedz #200 : Grudzień 05, 2009, 04:30:16 »

sobieska
Gość
« Odpowiedz #201 : Grudzień 05, 2009, 09:46:57 »

chce mi sie plakac.... juz nic nie wiem... dobr awiadomosc dla wszystkich welon myszki miki dopadl ledwo go przylozylam do glowy... wink

co do sukni...  crying juz nic nie wiem!!!!

przez to, że suknia byla o dwa rozmiary za duza, kompletnie nie ma efekty figury.. zreszta jak stwierdzil moj tata- suknia, ktora ma tuszowac mankamenty figury, a ty ich nie masz... ale suma sumarum, po pierwszym  szoku jaki przezyli sa na tak, ale bez szalu...

mi sie ona nadal najbardziej podoba, jako suknia, lekka, wygodna, oryginalna, z duzym dołem Smiley i kokarda...

ale rzeczywście nie podkreśla figury, a przynajmniej w tych 2 rozmiarach extra trudno dostrzec cos poza kulą... tym bardziej, ze jest za długa i nie rozkłada sie tak śliczine- pózniej dałyśmy jeszcze jedną halkę i wyszłysmy poza dywan i było o niebo lepiej, wtedy tez zaczęła zyskiwać aprobatę... sadzimy, tez zeby dodac jakąś broszkę- mniejszą od tej na zdjeciu i w miejscu wiązania kokardy, plus welon ala polsat;) niestety dojdzie koszt halki i mam fajny pomysl na bolerko, pokażę w kolejnym poście wink

poniżej zdjęcia, ale proszę wyobraźcie sobie w dopasowanych fasonach, bo te są dalekie od efektu końcowego.. nie wiem czy powinnam umieszczac zdjecia wobec tego, bo już z góry wiem, które suknie zyskają aprobatę wink

enero zyskała aprobatę, ze względu na dłuższą talię.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2009, 01:33:45 wysłane przez sobieska » Zapisane
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382

zdezaktualizowany opis...

« Odpowiedz #202 : Grudzień 05, 2009, 09:52:29 »

sobieska ale ja sie zgubilam Cheesy Ty kupilas juz te suknie zkokarda na ramieniu? :> czy nie?

kto nie wybacza błedów? - kobiety i tetris w 19 levelu Grin

sobieska
Gość
« Odpowiedz #203 : Grudzień 05, 2009, 09:54:56 »

thumbdown nie, sadzilam, ze zrobie to dzisiaj... Smiley bylam na 100% pewna wink
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 09:55:14 wysłane przez sobieska » Zapisane
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 5693

pitu pitu :)

« Odpowiedz #204 : Grudzień 05, 2009, 09:59:50 »

Szaraczku, jak porównywałam ceny z większych miast to Warszawa zawsze wypadała najlepiej (kupiłam w Wawie welon tańszy chyba o 1200 zł niż we Wrocławiu)...a głowę bym dała, że Wrocław tańszy
ja myślę, że to kwestia tego, że w wawie jest największa konkurencja  hmm muszą czymś przyciągnąć klienta wink

Dodany tekst: Grudzień 05, 2009, 10:00:51
sobieska mogłaś robić foty w madonnie Huh?  hmm
ja też chcę  crying
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 10:00:51 wysłane przez justynaaaa2 » Zapisane

Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza...

sobieska
Gość
« Odpowiedz #205 : Grudzień 05, 2009, 10:02:31 »

ja myślę, że to kwestia tego, że w wawie jest największa konkurencja  hmm muszą czymś przyciągnąć klienta wink
a później sciągają za wszystko- kwesta uszycia bolerka, jak na zdjeciu to koszt ok 400 zł, halka wypozyczneie 150 zl, no i każą czekać na sukienke pół roku, na pytanie kiedy będzie najpierw pytają kiedy ślub i wydłużają termin odbioru na miesiąc przed śluibem.... nie fajnie.. ale calość jak najbardziej ok i racjonalna.
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #206 : Grudzień 05, 2009, 10:03:19 »

sobieska wg mnie w tej z kokardą wyglądasz super Smiley jak jeszcze będzie dopasowana to będzie ekstra Smiley nie bierz koronek  blush

Dodany tekst: Grudzień 05, 2009, 10:04:31
szkoda, że nie pokazałaś foty w tej enero bo na zdjęcia też wygląda super  hmm
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 10:04:31 wysłane przez justynaaaa2 » Zapisane
sobieska
Gość
« Odpowiedz #207 : Grudzień 05, 2009, 10:05:02 »

Dodany tekst: [time]sob 05 gru 2009 22:06:57 GMT-1[/time]
szkoda, że nie pokazałaś foty w tej enero bo na zdjęcia też wygląda super
zdjecia sa z ukrycia i nie bylo opcji przy enero... rodziciel az sie zdenerwowal ze nie mam tego zdjecia... Smiley enero jest lepiej zrobiona, ma duuuuzo wieksza ilosc halek,w  tym jedna satynowa,dlatego super sie uklada, ale ta gora osobiscie do mnie nie przemawia... standard..
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 10:08:29 wysłane przez sobieska » Zapisane
malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #208 : Grudzień 05, 2009, 10:15:21 »

Podoba mi sie ta kokardowa, ale chyba bardziej do Twojego typu urody ta

I jak dla mnie -koronki odpadaja.
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #209 : Grudzień 05, 2009, 10:17:48 »

malybob przecież tą co wkleiłaś to koronka  wink
sobieska miałaś odważnego "fotografa" bravo moja mama się bała  crazy
sobieska
Gość
« Odpowiedz #210 : Grudzień 05, 2009, 10:18:41 »

ale wlasnie ta jest koronkowa  z mega trenem, jak dla mnie tylko do zalozenia do zdjec, bo starsznie ciezko sie w tym poruszac Cheesy !!!zly

Dodany tekst: Grudzień 05, 2009, 10:20:05
to byla akcja zorganizowana i bylam z 4 osobami Smiley wiec sztuczny tłum ułatwił sprawę, bez sensu, że trzeba takie rzeczy robić po kryjomu... mogliby mieć tylko dodatkową reklamę, no czasem i antyreklamę, ale to zalezy już głownie od nich Cheesy
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 10:20:05 wysłane przez sobieska » Zapisane
magoo
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2881

« Odpowiedz #211 : Grudzień 05, 2009, 10:20:45 »

sobieskaoceniam tylko na podstawie zdjec, ale mi sie ta z kokarda bardzo na tobie podoba, wygladasz klasycznie i bardzo ladnie, a w tych koronkowych troche "biednie" i pisze to ja- lubiaca koronki wink

sobieska
Gość
« Odpowiedz #212 : Grudzień 05, 2009, 10:21:25 »

a i wlosy dziisaj farbowane, wiec prawie czarne- jakos trupio wygladam  na tych zdjeciach Cheesy
moniulinek
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 30

« Odpowiedz #213 : Grudzień 05, 2009, 10:22:13 »

A mi się w tej z kokardą najbardziej podobasz. W tych pozostałych jakoś tak "standardowo" wyglądasz, jak co druga panna młoda - nie urągając oczywiście co drugiej pannie młodej Smiley Wiadomo jak to jest, jak się mierzy za dużą suknię, ale trzeba sobie efekt końcowy wyobrazić Smiley i w mojej wyobraźni w tej z kokardą będzie pięknie. Mam wrażenie, że w koronkach jakoś tak giniesz i widać sukienkę, nie Ciebie. I uszy do góry! Smiley

malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #214 : Grudzień 05, 2009, 10:22:36 »

ech.. jak wkleilam i zdjecie sie powiekszylo to wlasnie watpliwosci koronkowe mnie dopadly.
Ale chodzilo mi o te pierwsza z bolerkiem - nieeee
aniak1211
Wiedźma-plotkara
*

Ilość piw: 1339

:)

« Odpowiedz #215 : Grudzień 05, 2009, 10:37:36 »

Mi sie podobasz w drugiej i kokardkowej Smiley

Kobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
sobieska
Gość
« Odpowiedz #216 : Grudzień 05, 2009, 10:39:37 »

sobieska mogłaś robić foty w madonnie Huh?  hmm
ja też chcę  crying
to mogę iść z toba i psrtyknę ci kilka, juz mamy wprawę Cheesy
Norka
Mrukliwa wiedźma
**

Ilość piw: 128

« Odpowiedz #217 : Grudzień 05, 2009, 10:45:58 »

Ja również opowiem się za kiecą kokardową - jest zjawiskowa. Figurę masz do niej odpowiednią, co wnioskuję z tych lepiej dopasowanych rozmiarowo kiecek, więc Twój rozmiar z poprawkami powinien leżeć jak na modelce thumbup

justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #218 : Grudzień 05, 2009, 10:47:07 »

to mogę iść z toba i psrtyknę ci kilka, juz mamy wprawę Cheesy
teraz to już chyba po wszystkim Grin ale dzięki za chęci  beer
mam nadzieję, że jak pójdę już na przymiarki to nie będzie problemu  hmm
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382

zdezaktualizowany opis...

« Odpowiedz #219 : Grudzień 05, 2009, 10:56:54 »

mi sie najbardziej podobasz w tej: DSCF0040.jpg - ale to chyab dobrze, bo Twoja kokardowa po dopasowaniu powinna byc bardzo podoba Grin w sensie ukladowym biust + talia Grin
sobieska
Gość
« Odpowiedz #220 : Grudzień 05, 2009, 10:58:20 »

ach jasne, przeciez ty wybralas juz, w dodatku piekną suknię!!! sorki:)

a przy okazji, twój watek cos ucichł.... jak twoje przygotowania? Smiley
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #221 : Grudzień 05, 2009, 11:03:34 »

sobieska powoli do przodu Grin w sumie nie mam na razie co załatwiać  hmm tzn. aktualnie jesteśmy na etapie walki o pozwolenie na ślub poza urzędem wink
jutro idę na targi  wink głównie po to, żeby zobaczyć zaproszenia na żywo Smiley i popróbować czekolady z fontanny  Tongue bo reszta mnie w sumie nie interesuje wink
pewnie po nowym roku coś dalej ruszę ze swoim wątkiem, ale tak naprawdę to sama nie wiem nad czym miałabym rozmyślać, bo chyba większość mam już w głowie  wink
sobieska
Gość
« Odpowiedz #222 : Grudzień 05, 2009, 11:10:38 »

no tak, bukiet to już masz pewnie każdy wyprobowany Smiley a make-up i fryz to z gorki raczej Smiley

ja się trochę załatwię tą sukienką z kokardą- ulżyło mi ogromnie, ze jednak nadal ta:) sądziłam, ze jednak będzie ta dopasowana atłasowa i paseczkiem... bo będę musiała prawdopodobnie zorganizować halkę, bolerko i może tę broszkę, rzeczywiście z czymś błyszczącym wygląda naprawdę fajnie- no i niepowtarzalnie. myslalam, zeby tę broszke najpierw przypiac na laczeniu bolerka, a potem przepiac na kokardę... szkoda mi 500 zł na halke i bolerko... kwestia czy znajde idealnie taki sam material na bolerko, jesli tak, to mama mi bolerko wyczaruje Smiley

zastanawialam sie nad tymi targami, moze tez sie wybiore:) ile kosztuje wstep?

Dodany tekst: Grudzień 05, 2009, 11:11:15
no i przede wszystkim polewam wszystkim z poprawę humorku!!!  champaign
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 11:11:15 wysłane przez sobieska » Zapisane
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #223 : Grudzień 05, 2009, 11:14:22 »

makijaż i fryz bardzo z górki, bo tym się zajmie moja przyjaciółka  wink po nowym roku pewnie zaczniemy sobie z ciekawości próbować co nieco, oj duuuużo prób i czasu przed nami, więc pewnie jakieś foty będe wrzucać Smiley
ona będzie mieć praktykę a ja próbne makijaże i fryzury za darmo Grin
sobieska
Gość
« Odpowiedz #224 : Grudzień 05, 2009, 11:21:45 »

:Jupi: :Jupi: super rozwiazanie!!! a jakimi kosmetykami będzie cie malowala? warto zainwestować w kryoline, są profesjonlane i maksymalnie wytrzymale Smiley te wszystkie diory i inne się nie umywają Smiley

ale fajnie, ze mozesz tak sobie probowac Cheesy

Dodany tekst: Grudzień 05, 2009, 11:23:55
aaa i jak juz  jesteś Smiley to chetnie poproszę o florystyczną kosnultację Smiley jaki bukiet do tej kokardowej?

zakladam, ze to bedzie ta ... i koniec kropka... musze sie przespac i podzownic i juz bedzie dobrze Cheesy
« Ostatnia zmiana: Grudzień 05, 2009, 11:23:55 wysłane przez sobieska » Zapisane
Strony: 1 ... 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 ... 19   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!