Strefa Ślubna
Luty 11, 2012, 04:52:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
   Strona główna   Pomoc Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 19   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sobieska walczy ;)  (Przeczytany 13847 razy)
kama
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 29

« Odpowiedz #225 : Grudzień 05, 2009, 11:29:14 »

Ja też jestem za kokardą - piękna jest ta suknia Smiley

Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków.
Zarejestruj się lub Zaloguj

Strefa Ślubna
« Odpowiedz #225 : Grudzień 05, 2009, 11:29:14 »

justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 5693

pitu pitu :)

« Odpowiedz #226 : Grudzień 05, 2009, 11:34:53 »

:Jupi: :Jupi: super rozwiazanie!!! a jakimi kosmetykami będzie cie malowala? warto zainwestować w kryoline, są profesjonlane i maksymalnie wytrzymale Smiley te wszystkie diory i inne się nie umywają Smiley

ale fajnie, ze mozesz tak sobie probowac Cheesy

ona jest po szkole wizażu i stylizacji i maluje/czesze dziewczyny na śluby więc kufer ma już potężnie wyposażony Cheesy

a co do bukietu to w sumie pole do popisu jest spore, bo kiecka jest gładka, nie ma moim zdaniem żadnego narzucającego ani wykluczającego stylu/faktury więc myślę, że nie będziesz miała problemu z wyborem Smiley
ta kokarda jest na lewym ramieniu Huh? sorry ale zawsze mam problem z odczytaniem stron ze zdjęć  blush
w ogóle tak sobie myślę, że fajnie by było żeby pociągnąć motyw kokardy na inne rzeczy  hmm jest ona na tyle wyrazista, że może się stać takim nieco motywem przewodnim wink "motyw przewodni" - modne określenie na forum gazetowym Cheesy
jeśli kokarda jest na lewym ramieniu a bukiet zwykle trzyma się w prawym ręku to ze wstążki przy bukiecie zrobiłabym też taką małą kokardę, żeby zachować jakby symetrię  wink
a jakie kolory lubisz? jakie kwiaty?

Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza...

sobieska
Gość
« Odpowiedz #227 : Grudzień 05, 2009, 11:42:35 »

och jak ja uwielbiam takie kuferki z cudenkami Smiley moja sis bawi sie z paznokciami, wiec chociaz w takim kuferku sobie buszuje Smiley

co do kwiatów, to wrzucalam wczesniej sporo zdjec- byla dyskusja na temat bereł, wiązanek Smiley jeśli mogę pokombinowac to super, raczej w kierunku rózowej wiazanki, ale to na spokojnie, bo mnostwo czasu jeszcze an to Smiley

teraz musze zamknac suknie i 19/12 mam probe tapetki i fryzu (chyba skorzystam szerzej z fryzjera, bo akurat na swieta bedzie ;P) musze zdecydowac, ktora babka i fryzjer, dlatego tak szybko... plus zrobimy sobie zdjecia do zaproszen, zeby zaczac kolejny etap Smiley

oki moje drogie, bardzo dziekuję za dzisiejszy wieczór! musze isc spać, strasznie duzo wrazen...  thankyou
buziaki!!! i do lozek!!! wink hello
magoo
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2881

« Odpowiedz #228 : Grudzień 05, 2009, 11:50:38 »

sobieska a to bolerko koniecznie ci potrzebne?? bo chyba zasloni jedyna ozdobe sukni - kokarde  hmm i moze z tymi halkami tez poczekaj na przymiarke kiecki juz we wlasciwym rozmiarze, bo moze wcale nie bedzie konieczna

sobieska
Gość
« Odpowiedz #229 : Grudzień 06, 2009, 08:53:31 »

sobieska a to bolerko koniecznie ci potrzebne?? bo chyba zasloni jedyna ozdobe sukni - kokarde  hmm i moze z tymi halkami tez poczekaj na przymiarke kiecki juz we wlasciwym rozmiarze, bo moze wcale nie bedzie konieczna

jestem za bolerkie-etolą, ze względu na kościoł i nową wersję sukni, chce połaczyc kokardę z bolerkiem, nie wiem jeszcze zobaczymy, jak bedzie dostępność identycznego materiału, na spokojnie

a z halkami tez czekam, dlatego zalezy mi, żeby była w miarę szybko, to będę mogła się nad nimi zastanowić Smiley

Dodany tekst: Grudzień 06, 2009, 08:53:51
Ja też jestem za kokardą - piękna jest ta suknia Smiley

dziękuję Smiley
« Ostatnia zmiana: Grudzień 06, 2009, 08:53:51 wysłane przez sobieska » Zapisane
emcia
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 3357

« Odpowiedz #230 : Grudzień 06, 2009, 07:32:01 »

bardzo fajnie będzie, ale nie bierz bolerka
magoo
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 2881

« Odpowiedz #231 : Grudzień 06, 2009, 07:35:34 »

bardzo fajnie będzie, ale nie bierz bolerka

highfive
Anupka
Wiedźma-plotkara
*
*

Ilość piw: 1600

16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P

« Odpowiedz #232 : Grudzień 07, 2009, 07:21:30 »

sobieska, bierz kokardę! Widać, że za duża, ale widać też, że Twoja... taki masz fajny myk w oczach, jak mierzysz tą kieckę... i jak Ci dopasują do Twojego rozmiaru, będzie bosko!

Mówię Ci, jak Cię N zobczy w tej kiecce i z tym mykiem w oczach, to.... no wiesz co wink

I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth…

sobieska
Gość
« Odpowiedz #233 : Grudzień 07, 2009, 08:19:31 »

ja jestem za, ale po raz pierwszy mam do czynienia z ukrytym sprzeciwem rodziny Cheesy tj. dzisiaj rozmawialam z mama i delikatnie, ale sugerowala dalsze przymiarki... babka  w salonie jeszcze jej powiedziala, ze nie zdecydowali sie na sprowadzenie tej sukni, bo jest za skromna no i to ze nie ma tyhc halek etc... a ona jest tak zajeb.... wrazliwa na punkcie jakosci... a teraz widac ze zaczyna jej odbijac, zebym bron boze nie wygladala biednie... :DDDD zaczyna sie masakra jakas... a szlo z gorki wszystko... teraz zaczynam czuc na wlasnej skorze niektore wasze opowiesci... no i ta etola, dodatkowe halki, nakrecila sie kobieta ze hoho... a ma zdecydowanie trudniejsze sprawy nie zwiazane ze slubem do zalatwienia..

jak sie zdecyduje to nie uslysze wprost, ale do momentu przymiarki, a nie daj boze jak bedzie jednak cos nie tak,  bede czula, ze hmmm my chcielismy dla ciebie dobrze... cholera, ze tez chce wszystkich zadowolic i jeszcze miec to co ja chce,.... a ja nie wiem czy rzeczywiscie dobrze wybralam, tzn suknie jest super, ale nie wiem czy dla mnie,...

padam
Nika1980
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 6

Szczęściara...

« Odpowiedz #234 : Grudzień 07, 2009, 08:27:34 »

Ja właśnie dlatego chodziłam przymierzać suknie sama, potem jak już wybrałam ostatecznie 3 modele to wzięłam ze sobą Mamę i przyjaciółkę. Ostatecznie wybrałam ta, która mi się najbardziej podobała i po włożeniu której czułam, ze to TA...

malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #235 : Grudzień 07, 2009, 08:29:55 »

Ale Sobieska, pochodz sobie jeszcze z rodzinka po salonach, wszak  raz w zyciu ta przyjemnosc sie zdarza wink
A potem wroc po kokarde Tongue
sobieska
Gość
« Odpowiedz #236 : Grudzień 07, 2009, 08:47:43 »

opcja, która najbardziej podobała się tacie i reszta tez ją wolała, ze wzgledu na mój wygląd jak i na jakość wykonania to ta
http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=33.3006
  chyba tak zrobię poprzymierzam, pomarudzę i wrócę  wink))

Dodany tekst: Grudzień 07, 2009, 08:50:15
Ja właśnie dlatego chodziłam przymierzać suknie sama, potem jak już wybrałam ostatecznie 3 modele to wzięłam ze sobą Mamę i przyjaciółkę. Ostatecznie wybrałam ta, która mi się najbardziej podobała i po włożeniu której czułam, ze to TA...

no ja tez tak zrobilam i jak wyszlam w TEJ, to była cisza jak makiem zasiał... (chciałam napisać jak trupem zasiał :DDD ) szok po mierzeniu non stop koronkowych i dopasowanych rozmiarów dal sie odczuć... wink
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2009, 08:50:15 wysłane przez sobieska » Zapisane
malybob
Rozmowna wiedźma
*

Ilość piw: 177

« Odpowiedz #237 : Grudzień 07, 2009, 08:50:26 »

Tez ladna -i troche jak kokarda tylko bez kokardy wink
Anupka
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #238 : Grudzień 07, 2009, 08:51:49 »

Hmm.. no ale ona prawie taka sama jest jak kokarda, tylko bez kokardy? Czy mnie już całkiem ślepota zalewa? I kokarda nie jest biedna, bo ma kokardę Tongue wink
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #239 : Grudzień 07, 2009, 08:59:09 »

sobieska kokarda kokarda  bra bra bra great great great
sobieska
Gość
« Odpowiedz #240 : Grudzień 07, 2009, 09:00:45 »

no jest prawie identyczna, ale diabeł tkwi  w realnym świecie a nie zdjęciu fotoszopa... Cheesy ma zdecydowanie wiecej halek, wiec lepiej się układa i ma ciut dłuższą talię, więc jest bardziej kobieca.. i ta tafta jest grubsza, plus jedna warstwa to satyna.. jest sporo cięższa i bez kokardy nie ma tego klimatu i lekkości.. nie widzi mi się...

ja chce kokarde!!!! z super bolerkiem, etolą własnego projektu, ew. halką, jeśli nie będzie się układała (wygodniej się chodzi, z halką, nie pałęta się nic pod nogami;)) i może delikatną broszką na łączeniu kokardy, zeby była niepowtarzalna i bardziej dostojna...
Nika1980
Zupelnie nowa wiedźma

Ilość piw: 6

Szczęściara...

« Odpowiedz #241 : Grudzień 07, 2009, 09:01:53 »

Tak trzymać  champaign
Anupka
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #242 : Grudzień 07, 2009, 09:02:03 »

Albo idż jeszcze przymierz eboli, heheh Tongue w sensie, że też jest asymetryczna na górze, noooo...
sobieska
Gość
« Odpowiedz #243 : Grudzień 07, 2009, 09:02:21 »

sobieska kokarda kokarda  bra bra bra great great great
Smiley)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

justyna polewam!!!! za ilość staników... dobrze, że nie ma ikonki z paleniem ich na stosie Grin
Anupka
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #244 : Grudzień 07, 2009, 09:02:33 »

Justyna mnie zaraz kopnie wink
sobieska
Gość
« Odpowiedz #245 : Grudzień 07, 2009, 09:03:16 »

Albo idż jeszcze przymierz eboli, heheh Tongue w sensie, że też jest asymetryczna na górze, noooo...
eboli to nie dla mnie... marisa jeszcze zrobila wrażenie..

Dodany tekst: Grudzień 07, 2009, 09:03:50
Justyna mnie zaraz kopnie wink

justyna wybrała inną Smiley eboli jest wolna Smiley
« Ostatnia zmiana: Grudzień 07, 2009, 09:03:50 wysłane przez sobieska » Zapisane
kama
Cicha wiedźma
*

Ilość piw: 29

« Odpowiedz #246 : Grudzień 07, 2009, 09:05:14 »

mnie się bardziej podoba ta z kokardą, ale nauczyłam się, że to co nam się podoba a to w czym się dobrze wygląda to zwykle dwie różne rzeczy...pochodź jeszcze, przymierzaj...i wybierz tą w której będziesz czuła się najpiękniejsza na świecie Smiley
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #247 : Grudzień 07, 2009, 09:05:30 »

Anupka przecież ja nie wybrałam eboli  Tongue
Anupka
Wiedźma-plotkara
*
*

« Odpowiedz #248 : Grudzień 07, 2009, 09:06:27 »

No wiem, wiem i też cudną wybrałaś Smiley

sobieska
, a jak Ty chcesz bolerko wcisnąć na kokardę? Moja wyobraźnia tu już nie sięga? Co to za bolerko? Pokazywałaś?
sobieska
Gość
« Odpowiedz #249 : Grudzień 07, 2009, 09:08:07 »

mnie się bardziej podoba ta z kokardą, ale nauczyłam się, że to co nam się podoba a to w czym się dobrze wygląda to zwykle dwie różne rzeczy...pochodź jeszcze, przymierzaj...i wybierz tą w której będziesz czuła się najpiękniejsza na świecie Smiley

ja się w niej czuje piękna, w innych czuje sie bardziej seksowna wink ale slub to chyba nei najlepsze miejsce na sex Grin raczej po wink tym bardziej, ze mysle, zeby po polnocy może trzasnac jakis taniec brzucha ;P
Strony: 1 ... 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 ... 19   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

PustaMiska - akcja charytatywna
Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!