|
Laura
Zupelnie nowa wiedźma
|
 |
« : Listopad 23, 2009, 05:23:20 » |
|
Witajcie  ja i moja polowka  planujemy slub w Koszalin/Mielno/okolice. Pochodze z poludnia Polski, dlatego tez potrzebowalabym Waszych rad i opini w tym temacie. Niesamowita ilosc ogloszen mozna znalezc w internecie, ale sztuka jest wybrac te odpowiednie i sprawdzone. Z gory Wam dziekuje.  PS Czy ktos cos slyszal o zespole Ivona?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Listopad 23, 2009, 05:23:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
Laurajako fotografa polecę Ci Edytę Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.studioek.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
Laura witamy na forum  - niestety usunelam pozostale wiadomosci, nie dublujemy, ani tym bardziej nie potrajamy identycznych wpisow we wszystkich kategoriach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laura
Zupelnie nowa wiedźma
|
Jestem tu nowa, wiec sie nie znam, a dodatkowo jestem zdesperowana i szukam wszedzie gdzie to mozliwe, dlatego tez we wszytskich mozliwych miejscach powklejalam moj apel.  Jezeli to niezgodne z "regulaminem" to za moj blad przepraszam. Dziekuje Zuziu za odpowiedz. Slodki ten twoj 8 cud swiata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
Laura mozna w wielu, ale sprecyzowane  czyli ten drugi nowy juz zostawie, bo tytul bardziej sprecyzowany  spokojnie, na pewno zdazysz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5865
|
Lauradlatego zwierzak tutaj z pomocą idzie  a tak serio - poszukaj na strefie, jest gdzieś wątek z zebranymi linkami do fotografów. może ktoś ci podpasuje. w dzisiejszych czasach większość z nich dojeżdża a najważniejsze jest by podobały ci się zdjęcia danej osoby. chociaż ja jestem po 2 sesjach z Edytą i jestem b.b. zadowolona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laura
Zupelnie nowa wiedźma
|
 ogladalam zdjecia na stronce Edyty i robia wrazenie. Oryginalny to pomysl z ta sesja na dachu Emki (jezeli sie nie myle ze to Emka). Dzieki dziewczyny za pomoc :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|