maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
 |
« : Grudzień 11, 2009, 04:37:10 » |
|
Dziewczyny mam do wykozystania bon w aptece za 60 zl moge dolozyc sobie troche i chce jakis krem nawilzajac.Mam tak sucha skore ze kazdy podklad podkresla mi skorki normalnie łuszczy mi sie platami .Do tego jeszcze mam ostatnio mase wypryskow na twarzy.Znacie jakis krem w aptece nawilzajacy nie natluszczajacy dobry pod makijaz i do cery z problemami . Moze cos z vichy ?
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Grudzień 11, 2009, 04:37:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
a może to nie kwestia nawilżenia, ale natłuszczenia? bo w zasadzie skóry kremem nie nawodnisz, ale jak natłuścisz, to przestanie się łuszczyć i zatrzyma wodę
ja po ciązy się ratuję kremem a-derma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
peeling 2 razy w tyg, bez tego nie ma bata - skorki beda chamsko wygladaly.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
codziennie stosuje pilling taki mam w kremie do mycia twarzy tz sa tam takie granulki grubsze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
a nie lepiej drobniejszy? albo enzymatyczny? bo takim grubszym to mozesz pobudzac skóre do łuszczenia sie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
a nie lepiej drobniejszy? albo enzymatyczny? bo takim grubszym to mozesz pobudzac skóre do łuszczenia sie
wlasnie, i peeling 2 razy w tyg a nie codziennie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
ntym moim jest napisane "przeciwko wągrom" mojego męża codziennie to rozbawia i pyta "jak tam wągry "  Dodany tekst: [time]pią 11 gru 2009 17:14:12 GMT-1[/time]
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1797-opis-Avene-Creme-Nutritive-Compensatrice-Krem-odzywczy-z-wit-C.htm a taki Dodany tekst: [time]pią 11 gru 2009 17:26:10 GMT-1[/time]
chcialabym dzisiaj kupic krem bo musze wydac wiecej niz 60 zl zeby bon zrealizowac wiec szukam jakiegos kremu . Moze przy okazji kupie jakis zel do mycia twarzy .
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2009, 05:26:34 wysłane przez maraxela »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja uzywam kremow nawilzajacych avene. a najbardziej lubie maseczke nawilzajaca avene, ktora stosuje codziennie zamiast kremu.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
abkasia a co myslisz o tym co pokazalam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
dobre kosmetyki, ale akurat tego kremu nie probowalam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ten co pokazalas, kiedys farmaceutka mi powiedziala, ze jest dla starszej cery tak po 30 ja mam takie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/produkty/baza/produkt-509-opis-Avene-Masque-Apaisant-Hydratant-Maseczka-kojaco-nawilzajaca.htm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Moderator

|
codziennie stosuje pilling taki mam w kremie do mycia twarzy tz sa tam takie granulki grubsze
nie wiem czego uzywasz, ale radze ci wywalic. To na 99% wysusza ci skore. Kup cos lagodnego do mycia twarzy, np. ziaji. Ja b. lubie kremy Avene. I kup peeling enzymatyczny.
|
|
|
|
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1626-opis-Avene-Hydrance-Optimale-Riche-Rich-Hydrating-Creme-Krem-nawilzajacy-do-skory-normalnej-i-suchej.htm on jest do suchej skory i pozostawia leeki film na skorze, ale mi to odpowiada! mimo tego ze zostawia ten film, jest leciutki i fajny! a jaka ty masz skore? bo ja mam sucha,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
kupilam dwa kremy z biodermy Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-15858-opis-Bioderma-Hydrabio-Rich-Cream-Krem-nawilzajacy-o-bogatej-konsystencji.htm Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-29591-opis-Bioderma-Atoderm-Nutritive-Odzywczy-krem-do-skory-suchej-i-odwodnionej.htm Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-31711-opis-Bioderma-Hydrabio-Mousse-Pianka-nawilzajaca-do-demakijazu.htm tylko nie pianke do demakijazu a pianke do mycia twarzy. Strasznie sie wkurzyłam bo na poczatku kupilam ten 1 krem i ta pianke.pozlam na zakupy do marketu(apteka byla w markecie tz na pasazu).Wracam i patrze atam wielki napis-przy zakupie 2 kosmetykow bioredmy 3 gratis!!!!!!!!! oczywiscie nie dostalam niczego gratis .Dlugo sie zastanawialam ale w koncu postanowilam sie wrocic i upomniec o gratis.Wyskoczyla wielce zdziwiona farmaceutka udajac ze zapomniala mnie poinformowac .............. Dodany tekst: Grudzień 11, 2009, 09:19:35
Teraz mi tak glupio ze sie wrocilam ale uznalam ze to w koncu moje pieniadze.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2009, 09:19:35 wysłane przez maraxela »
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
marax to jest ich sorry zasrany obowiązek dac gratis
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
maraxela ja zawsze sie wracam i zawsze zadam wszystkich gratosow - nie ma to tamto  przeciez nie wyjadasz glodnemu z miski 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja zadam gratisow zanim wyjde  jak kupuje takie droie kremy( jak dla mnei) to zadam gratisow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
a to oczywiscie  jak zostawiam pokazniejsza kwote i nic tam mi pani nie wrzuca to sie upominam, no co co w koncu kurcze blade 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
a to oczywiscie  jak zostawiam pokazniejsza kwote i nic tam mi pani nie wrzuca to sie upominam, no co co w koncu kurcze blade  wlasnie, wlasnie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
tak samo jak zawsze sie pytam w ciuchowych o rabat  jak kupuje wiecej  w ogole ze mnie to przekupa  i wcale mi nie glupio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
tak samo jak zawsze sie pytam w ciuchowych o rabat  jak kupuje wiecej  w ogole ze mnie to przekupa  i wcale mi nie glupio  I bardzo dobrze  Ja też się tak nauczyłam za czasów pracy w GC i często da się ugrać jakiś rabacik 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
zwierzatko_mojej_mamy a masz telefon na abonament? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
no mam  ale jak to mowia "bogaty nie jest ten co zarabia duzo pieniedzy lecz ten ktory duzo oszczedza pieniedzy"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
|
Ja sie zaloze ze ta Pani celwo mi nie dala kosmetyku gratis - chodzilo o to ze jak kupilam 2 kremy za np 100 zl to mialam za darmo pianke warta 35 zl (pelnowartosciowy kosmetyk z polki)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
marax ale ta pani mysle, ze tą piankę sama by wzięła, bo nie apteka płaci za ten gratis 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|