elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
ciekawe czy dostanę jakieś próbki.... ciężko jest coś dostać w aptece, albo próbki tak szybko się rozchodzą, albo pracownicy tak szybko je zużywają
u mnie nie sprawdzają się kremy stricte nawilżajace, bo powodują jeszcze większe wysuszenie skóry i swiąd, najlepje jak krem delikatnie natłuszcza
mam beznadziejną skórę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #50 : Grudzień 14, 2009, 12:02:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
elvelve ja polecam jeszcze jaki uzupełnienie pielęgnacji wodę termalną, ja akurat używam avene.
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
albo pracownicy tak szybko je zużywają nieprawda, czasem polityka próbkowa firm jest niezrozumiała, np z la roche niezaleznie co zamawiamy przychodzą próbki tylko z efaklarów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
ja nie prosze o konkretne probki tylko o jakiekolwiek do mojej cery i zawsze slysze, nie mamy raz dostalam z nuxe, do cery normalnej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
no to sciemnaja my mamy całą szafkę, choc więcej daję jak juz ktoś coś kupuje, że nie mamy mówię tylko pani która raz w tygodniu przychodzi z pytaniem "macie jakies próbki?" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 02:32:27 wysłane przez konwalia »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja zawsze dostaje probki.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
mąż kupował mi kosmetyki w Singapurze - wiedział co Ci kupić?  ja już widzę, jak mój wybiera mi krem  ale zwracam honor, perfumy kupuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
moj tez kiedys dostal jak do usa lecial 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
moj mi kiedys kupil chanel 5 chcial mnie chlop udusic normalnie 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
i jak te kremy marax? dobre?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
i jak te kremy marax? dobre?
swietna jest przede wszystkim ta pianka myjaca-pierwszy raz cos tak dobrze mi myje skore i pozostawia uczucie doglebnego oczyszczenia. Kremy mi buzie nawilzyly ale nie jakos rewelacyjnie -jak zmyje krem to znowu sie luszczy. Chyba czegos innego jeszcze musze poszukac ?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 04:40:24 wysłane przez maraxela »
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
no moze musisz sie wyluszczyc! stracic stary naskorek i bedzie ok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Szkoda kasy, kremy moga tylko optycznie sciagnac pory. Idz do kosmetyczki na zabiegi zluszczajace: mikrodermabrazje albo kwasy albo cos innego. chyba masz rację. myślałam o tym ostatnio, tylko czekam na namiar od koleżanki, ma sprawdzony salon 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
no moze musisz sie wyluszczyc! stracic stary naskorek i bedzie ok  to trwa 4 tyg, po tym czsie ocenia sie krem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1232
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
ja nie polecam kosmetyków vichy, mi nie służą Ostrzegano mnie kiedyś, że Vichy sprzedawane w Polsce jest robione na innych liniach produykcyjnych niż Vichy "europejskie" - dużo niższe stężenie skłądników aktywnych, ogólnie ochłapki. Podobnie jest zreszta np. z L'Orealem - dopóki kupowałam je w Niemczech, byłam zachwycona, kupiłam wm Polsce - i niby ten sam produkt & firma, a jednak nie... na niekorzyść "polskiej" wersji 
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
wrobelek0403
Wiedźma-plotkara

sercem Kraków, ciałem Poznań (do czasu...)
Ilość piw: 4161
matka załozycielka klubu R :)
|
nieprawda, czasem polityka próbkowa firm jest niezrozumiała, np z la roche niezaleznie co zamawiamy przychodzą próbki tylko z efaklarów
to sumie dziwne  , bo ja kiedys kupując w innej aptece mleczko dostałam nawet nie próbki, ale mini produkty serii phisiologique la roche i dzieki temu odkryłam "kosmetyki dla siebie" elve, a moze spóbuj na noc smarowac sie nazjwyklejąsza nivea... w zeszłym roku w zimie miałam straszne problemy - łuszczenie, pieczenie, szary koloryt i po miesiacu nivei oraz maski odzywczej dermiki "nasycenie" nastapiła zdecydowana poprawa. 
|
|
|
|
|
|
"Wszystkie na swojej drodze spotykałyśmy beznadziejnych mężczyzn. Spotykanie beznadziejnych mężczyzn jest, uwzględniając prawa statystyki, w pełni uzasadnione". Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
golinda uzywam ja juz wszystkie kosmetyki mam do skory atopowej wybiore sie do kosmetyczki, moze po tym domowa pielegnacja przyniesie wieksze efekty
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
Mi się ostatnio znów strasznie pogorszyła cera. Zawsze miałąm suchą i wrazliwą, ale teraz to koszmar. Całe policzki mam w takich suchych plackach. Myję wodą przegotowana i smaruję niveą, bo kiedyś pomagało, ale na razie nic z tego... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
ja stosowalam tej adermy exomega na atopowa skore, tylko ona jak dla mnie moze byc na wieczor, bo na dzien jest za ciezka... golinda, a ktore konkretnie preparaty z emolium polecasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jo_miekka
Wiedźma-plotkara

|
kiedyś używałam emolium i jakoś mi specjalnie nie pomogły, niestety, choć bardzo na nie liczyłam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
kiedyś używałam emolium i jakoś mi specjalnie nie pomogły, niestety, choć bardzo na nie liczyłam...
ja malego apalam w emolium i kilka kremow tez dla niego mam... fajne, ale bez szalu... ale moze na te o ktorych golin mowila nie trafilam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sama
Zupelnie nowa wiedźma
|
dziewczyny, a próbowałyscie może kremu vichy essentielles lekkiego albo odżywczego? jakieś uwagi, wrażenia? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
a ostatnio kupiłam sobie nie kolejny dermokosmetyk, a emulsję nawilżającą z Olay na dzień (bo krem na noc bardzo lubię). i zadowolonam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|