aja
Wiedźma-plotkara

|
ja Vichy nie lubię kosmetyków uzywam Avene do cery wrażliwej a teraz jeszcze Biodermy Sensibio Forte i krem z filtrem 50+ tez biodermy  i tak do końca życia
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 08:32:04 wysłane przez aja »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #75 : Czerwiec 24, 2010, 08:31:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
ja w sumie nie mam za wiele kasy teraz więc na Avene to tylko popatrzeć mogę. Używam serii z algami z Body Shop i w sumie to jestem zadowolona. Wypryski od czasu do czasu są ale bez szału a skóra jest w miarę ok. Używam z tego żelu, kremu na dzień/noc i peeling + serum wit. E też z Body. W zasadzie to jest dość bardzo zadowolona i nie śpieszno mi zmieniać
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 01:13:01 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Też Vichy nie lubię - nie podchodzi mi. Wolę La Roche-Posay, Avenę i ostatnio Biodermę. Hydrabio z Biodermy daje radę - mam tonik, serum i krem i brak problemów z łuszczącą się skórą koło nosa i na policzkach (co okrutnie wygląda z makijażem, bleeee).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
miałam kiedyś z Vichy Normaderm na noc, no bez rewelacji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4576
|
Ja od trzech tygodni używam kremu na noc collaction Dermiki i jestem bardzo zadowolona. Ma świetną konsystencję, zapach też może być, fajnie się wchłania. Na dzień nie kupuję, bo i tak smaruję się kremem z filtrem +50, a jak nie wychodzę z domu, to nakładam ten na noc, ale w mniejszej ilości niż wieczorem. Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dermika.pl/engine/index.php?page=produkt&seria=29&produkt=160
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
No to sorry, że się podepnę nie bede przecież zakładać nowego wątku. Szukam jakiegoś dobrego balsamu do ciała nawilżającego?? Ostatnio okropnie mam wysuszoną skórę szczególnie na nogach od kolan w dół i na łokciach i rekach...wrrrr. Wcześniej używałam serii Garniera. Ale już mi nie pomaga i jakoś ostatnio nie wiem czy dodają czegoś nowego bo zapach mnie odrzuca. Za pomoc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Ja się ostatnio przejechałam znowu na Body Shopie - ich balsam kokosowy pachnie bosko, ale w ogóle nie nawilża. Z supermarktowych u mnie daje radę Garnier czerwony - też taki z krzyżykiem  . Dodany tekst: Czerwiec 24, 2010, 01:38:09
A na trudniejsze miejsca (łokcie, kolana, moje wysuszone na skorupę plecy) mam apteczny jakiś - musiałabym sprawdzić nazwę, bo nie pamiętam teraz.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 01:38:09 wysłane przez szelma »
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
No to sorry, że się podepnę nie bede przecież zakładać nowego wątku. Szukam jakiegoś dobrego balsamu do ciała nawilżającego?? Ostatnio okropnie mam wysuszoną skórę szczególnie na nogach od kolan w dół i na łokciach i rekach...wrrrr. Wcześniej używałam serii Garniera. Ale już mi nie pomaga i jakoś ostatnio nie wiem czy dodają czegoś nowego bo zapach mnie odrzuca. Za pomoc  mnie zawsze pomagały balsamy z Garniera do skóry suchej i bardzo suchej a teraz mam... jak on się zwie, kurde... o taki mam tylko niebieski Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24502&lId=6878&prId=9213 ewentualnie Neutrogena z trochę droższych?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2010, 01:41:27 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ja mam nivea ten granatowy i nie ma parabenów  Daje radę, ale on z tych tłustawych, ja takie lubię, tylko łydki smaruję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

|
nivea też spox  chociaż ja wolę nietłustawe  za to zapach niveowy lubię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mignon
Gość
|
dla poratowania suchej skóry też używam granatowej nivei bądź nautrogeny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ddu
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1948
|
balsm zawsze garniere. np. biały a kremu bardzo potrzebuję i chciałabym nie wydać fortuny  Dodany tekst: Sierpień 25, 2010, 10:34:29
i pytanie: czytałam, słyszałam, że kremy działają tylko po użyciu toniku a jak mam krem miceralny to git? czy muszę twarz traktować tonikiem przed kremowaniem?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 25, 2010, 10:34:29 wysłane przez ddu »
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

|
Ja mam krem na noc z tej serii i jestem zadowolona: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.dermika.pl/engine/index.php?page=seria&seria=29
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
wczoraj właśnie oglądałam nowa linie produktów Dermiki (sa przecenione w rossmanie) i juz prawie kupiłam, ale zaczęłam czytac skład a tam parabeny i odłożyłam - ciekawe czy w tych dawnych liniach tez są - trochę sie zdziwiłam bo to nie sa tanie kremy
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
cherry
Mrukliwa wiedźma

|
a znacie ten krem Estée Lauder Skin Essentials "DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF 15 Sheer Tint Release Formula" Czytalam dobre opine i sie zastanawiam czy sie szarpnac.
Dotychczas mialam Vichy myokine, ale juz go wycofali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
cherry załatw sobie najpierw próbkę. Ja miałam i dla mnie tak se. Ale co skóra to różnica.
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
jak mam krem miceralny płyny micelarne nie zmieniają ph, więc nie musisz tonizować skóry przed nałozeniem kremu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ddu
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1948