magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
no  nie powinny, od strony wewnetrznej maja chyba taki polarek. tylko do rekawiczek doszyje sznurek, bo zaraz je pogubi. Dzisiaj na spacer załozyłam mu nowe buty, jeszcze dobrze z domu nie wyszłam to juz je sciagnal.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1375 : Wrzesień 04, 2010, 07:31:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1361
|
miałam taką czapkę i szalik dla Wojtka tej zimy i super się sprawdziły. w tym roku może kupię taki sam komplet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
didi_loczek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2632
|
My kupiliśmy na razie taką kurtkę, w rozmiarze 74: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/h-m-kurtka-na-polarze-jesien-granat-86-i1205558357.html Zastanawiam się jeszcze nad kombinezonem  zimy tutaj są stosunkowo łagodne, mam do spacerówki gruby, ciepły śpiworek.... Chociaż z drugiej strony jak przyjedziemy do Polski na święta może być bardzo zimno  Może lepiej cieplejszą kurtkę i spodnie?
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJustin Bieber: "God sent me here to sing" Daft Punk: "We didn`t send anyone..."
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4563
|
zakupiłam na allegro i z przesyłki jestem zadowolona Smiley Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/show_item.php?item=1217514047 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/show_item.php?item=1222124120
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
no to panna Lna będzie się pięknie prezentowała 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3573
|
sliczne ciuszki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
A do kurtki takie dodatki: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/czapka-rekawiczki-h-m-hm-62-68-cieple-nowosc-i1209328871.html Mikołaj też ma ten komplet, a kurtkę w końcu wzięłam szarą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
dziecia swojego dzisiaj obkupilam w "dlugie rekawki" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 24, 2010, 08:11:46 wysłane przez dragonfly »
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3725
|
Ta w słonie jest booooska!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
DRAGON ŚLICZNE 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
fajne  najfajniejsza z krowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
dziecia swojego dzisiaj obkupilam w "dlugie rekawki" cudne!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
dragonfly czadowe! skad to?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
dzieki laski! 3 pierwsze z boden.co.uk a krowa z asos  dzisiaj jeszcze dokupilam bodziaki z H&M, legginsy z Zary, sukienke i zastanawiam sie nad tym czerwonym plaszczem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3357
|
wszystko fajne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
jednak kupilam jej cos bardziej "na co dzien"  w ogole odkrylam, ze w Zarze mozna robic zakupy on-line 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
fajne  a teraz mam problem, bo nie wiem jaki kupic kombinezon na zime, tzn jaki rozmiar. Mam Coccodrillo 68, ale teraz jest tak na styk, troche jakby za mały. Szukac 74 czy 80? Boje sie ze w 80 to sie utopi, ale z drugiej strony to jak przerosnie 74 do konca zimy? ech......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
magdalinska duzo za duze ubrania nie sa za dobre, ja bym brala 74; mozesz kupic, przymierzyc i w razie czego wymienic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
magdalinska ja mam podobny problem. Na jesien kupilam taki 62 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/62-disney-cudny-misiowy-kombinezon-kubus-puchatek-i1226513487.html A na zime nie wiem, czy brac 62, 68 czy 74...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
dragonfly no nie bardzo, bo kupuje na allegro... ew. pozniej moge sprzedac (jak znajdzie sie chetny  ) wydaje mi sie, ze na 74 pociagnie tak do stycznia, na luty moze byc za mały. No ale do wiosny juz bedzie niedaleko, to moze wystarczy ten 74 i chyba taki wezme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
magdalinska wydaje mi sie, ze te 6-7 cm wiecej (w 74) to optymalnie, w 80 bedzie sie biedak topil  zalezy tez wszystko od rozmiarowki  w sumie Ingrid tez nosi niektore rzeczy w rozm 80
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
zalezy tez wszystko od rozmiarowki Grin no własnie, chyba kupie taki co mam, tylko go przerósł. Mam 68 i jest teraz na styk, to 74 powinien byc ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja rozmiaru na zimę też nie potrafię przewidzieć. kurde no
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
dragonfly, fajne ciuchy, a krowa boska po prostu 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
magdalinska ja mam podobny problem. Na jesien kupilam taki 62 Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/62-disney-cudny-misiowy-kombinezon-kubus-puchatek-i1226513487.html A na zime nie wiem, czy brac 62, 68 czy 74... MIchał, urodzony w czerwcu, miał w sumie 3 kombinezony jesienny (podobny jak w linku twoim) zimowy - 6-9 miesięcy (to jest ca 74) i później jeszcze 9-12 bo tamtem się skonczył 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|