mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
No ja chyba 68 kupie. A jak sie skonczy to dokupie jeszcze jeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #1400 : Wrzesień 26, 2010, 08:01:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
ja mam na razie dwa kombinezony jesienne jeden 74 i jeden 80. ten 8o jest cieplejszy, ale jeszcze za duży. muszę kupić jeszcze jeden zimowy i też nie mam pewności w jakim rozmiarze. boję się że 80 będzie za duże, 74 jest teraz dobre, to zimą będzie za małe 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
kupiłam płaszczyk ale ... hymmm płazczyk bardzo mi sie podobał ale na dziecku wygląda koszmarnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
No ja chyba 68 kupie. A jak sie skonczy to dokupie jeszcze jeden podejrzewam, że akurat trafisz na wyprzedaże 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
kupiłam płaszczyk ale ... hymmm płazczyk bardzo mi sie podobał ale na dziecku wygląda koszmarnie
mozesz oddac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
dragonfly przeslicznie ubierasz core 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
mozesz oddac? nie bo dawno temu kupiłam prędzej pewnie bym go mogła wystawić na allegro nawet na prezent się nie nadaje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
dragonfly super te bluzki, u nas zara kosztuje majątek, a h&m w tym roku nie powala (poza cudnym szarym beretem na który poluję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
a h&m w tym roku nie powala nie nie powala, a na te bodziaki to juz wkurzona jestem, nie dosc, ze Ingrid kupilam rozm 9-12 m-cy, to jeszcze i tak za szerokie sa, szczegolnie rekawki - bez przesady, to moje dziecko nie jest chudzielcem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
dragonfly hmmmm ja Ani kupuję 12-18 i są... mocno ciasnawe w rękawach i na brzuchu więc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
dragonfly hmmmm ja Ani kupuję 12-18 i są... mocno ciasnawe w rękawach i na brzuchu więc  to moze te niemieckie dzieci sa jakies duze  az sama sie zdziwilam, ze 12-18 sa duzo za duze (szerokie, bida by sie topila)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
czy ktoś ma jakąś zniżkę w kappahlu? sa fajne kombinezony w kappahlu i cholera kosztuja majątek  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguji ten polar tez mi się podoba Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
ja mialam jakis kupon, ale nie wiem na co - popatrze wieczorem w domu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
Kasia ja mam kartę i coś mi się kojarzy, że przy wrabianiu dostałam automatycznie 10 a może 20% zniżki na pierwsze zakupy i chyba jest potem zawsze 5. Warto sprawdzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
15%  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://mysite.kappahl.stroederalton.se/login.aspx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
dzieki laski, szukam i szukam a najlepiej to jakby jakiegos pracownika kappahla znaleźć co by miał np. 50% zniżki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Ja karte tez mam, ale za cholere nie wiem gdzie. Ale to prawda, rabat jest od pierwszych zakupow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
sa fajne kombinezony w kappahlu i cholera kosztuja majątek majątek to znaczy ile? bo też się muszę zebrać za kombinezonem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niewiemjaka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1949
zimno mi w sny .....
|
ja mam kupon rabatowy na 20% w kappahlu do 30.10.2010 - moge Ci dac jak nie znajdziesz wyzszego  i mam tez karte czlonkowska ale w sumie nie wiem co ona daje 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2010, 01:50:30 wysłane przez niewiemjaka »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJestem Szczęśliwą Mamusią Wiktorka - ur.17.05.2009, 3580g, 58 cm
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
majątek to znaczy ile? bo też się muszę zebrać za kombinezonem  no własnie, drogo więc rabat potrzebny konkretny  kurtka 219zł spodnie 159zł ten polar 109zł ale są naprawdę porządne, jak te "górskie" ciuchy dla dorosłych  pewnie ostatecznie i tak nie kupię  bo jednak za drogo no chyba ze się w kappahlu zatrudnie i mi na dzien dobry konkretny rabat pracowniczy dadzą  Dodany tekst: Wrzesień 27, 2010, 12:52:17
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.kappahl.com/pl/products/dzieciecy/dzieciecy/KAXS/PROXTEC/ Dodany tekst: Wrzesień 27, 2010, 01:52:43
zuzia, kupiłaś coś w lidlu?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2010, 01:52:43 wysłane przez Kasia »
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
zuzia, kupiłaś coś w lidlu? tak, rajstopy. ale wzielam te na 86/92 bo te 74/80 to jakieś małe były i buty kupiłam dla m. i wiktora. wyglądają ok. a to i tak na początek. no i wybieram się szukać butów dla M.  chyba zaczne od ursusa znalazłam jedne niedaleko w sklepie. tylko nazwy producenta nie pamiętam - muszę poszukać. 129 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

|
golindatrzeba było robić zapasy na wyprzedażach  Dodany tekst: Wrzesień 27, 2010, 02:56:40 dragonflysliczne ciuszki. krowa boska! nie było wersji męskiej?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2010, 02:56:40 wysłane przez zuzia »
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
dragonfly sliczne ciuszki. krowa boska! nie było wersji męskiej? jest z malpka (w sumie dla dziewczynki tez moze byc  ) (ale nie tak ładne jak te dragonowe Sad ) dzieki  ale do tej pory ludzie mi mowia, ze mam ladnego synka to moze w dziewczynskich rzeczach nie beda sie mylili  olive&moss robi swietne rzeczy dla dzieci Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.asos.com/search/pgeSearch.aspx?q=olive+and+moss#parentID=-1&pge=0&pgeSize=-1&sort=-1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
kupiłam w lidlu rajtuzy z pingwinem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Kurcze, bylam tak blisko lidla dzisiaj i nie weszlam. O ja glupia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|