Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
zeby miec trojwarstwowy stroj? nie widziałam żadnego malucha w tym na strefie co to znaczy trójwarstwowy strój?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #525 : Styczeń 30, 2010, 10:31:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
rilla chyba chce Piotrusia w 3 warstwy obrać rilla daj spokój z ciuchami, masz wystarczająco! już tyle razy pisałyśmy ze na początku to body+pajac ew. wariacje na ten temat wiem ze się denerwujesz, ale on i tak momentalnie z tego wyrośnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
jak to trzy? czyzby chodziło o body, kaftanik i spiochy? czy jeszcze dodatkowy ciuch?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
no chyba wersja pierwsza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
jak body, kaftanik + spiochy to u mnie w szpitalu tak własnie polecali ubrac dziecko w pierwszych dobach zycia  tylko u nas mowili na to dwie warstwy, dwa rekawy. i ja tak ubierałam  i pozostale dziewczyny w szpitalu raczej też. z tego co pamietam to chyba marax pisała że tez tak Laure ubierała rilla wydaje mi sie że masz spoko ciuchów, powinno wystarczyć, w razie czego mąż zrobi szybki wypad na zakupy lub przepierke i tyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Wolność dla zwierzątka
|
poważnie  ja zakładałam body z krótkim rękawem + pajac + becik + czapeczka inne też nie zmarzła mi co szpital to obyczaj, pozwolę sobie sparafrazować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
no ale to tylko w pierwsze dwie doby chodziło o dwa rekawy czyli wersja bodziak z długim rekawem i pajac tez była własciwa chociaz w zime bym chyba tak nie ubrała, bo w zimę to tak ogrzewają że na golasa jest za goraco  w lecie sa przeciagi bo nieraz udaje sie okno otworzyc  Dodany tekst: Styczeń 31, 2010, 09:05:50
a co do róznych wersji to np. w moim szpitalu pielegniaru mówiły że lepsza czapeczka z troczkami, bo sie nie zsuwa itd a znowu w innych szpitalach mówia że bez troczkow aby się dziecko troczkami nie udusiło
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2010, 09:05:50 wysłane przez Kasia »
|
|
|
|
|
foszek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2003
|
Czasami jak was czytam mam wrazenie ze zyje w innym swiecie  Mysmy w ogole nie uzywali czapek, nawet w szpitalu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Czasami jak was czytam mam wrazenie ze zyje w innym swiecie  Mysmy w ogole nie uzywali czapek, nawet w szpitalu  my tez nie zakładaliśmy 2 warstwy - bodziaka z krótkim rekawem + pajac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
zakładaliśmy 2 warstwy - bodziaka z krótkim rekawem + pajac
my też tak ubieraliśmy 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Czasami jak was czytam mam wrazenie ze zyje w innym swiecie Mysmy w ogole nie uzywali czapek, nawet w szpitalu My tez nie. Zakladalam tylko na wyjscie na ulice a to tez dlatego, ze urodzila sie w grudniu. Mi w szpitalu pielegniarka poelcila rozebrac Irene do pieluchy czyli zdjac szpitalna pizame bo nie chciala jesc. Bylo jej za goraco por prostu. W samej pieluszce sie uspokoila.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
kupiłam wczoraj lovellę ... i rozpoczęłam pranie:) kocyki wyprane, za chwilkę będę wieszać ręczniki. Jeszcze z 3 prania i po krzyku:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
przegladalam allegro i znalazlam taki fajny zestaw  dla chlopca  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item900723273_wiosenny_syneczek_duzo_nowych_cudnych_ubranek.html albo te Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item899895015_sliczna_wiosenna_wyprawka_dla_chlopczyka.html sliczne sabranka dla chlopcow:)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2010, 11:50:14 wysłane przez aniak1211 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
|
vobi
Gość
|
rany, jak ja nienawidze kiedy ubieraja lalki w ciuchy dzieciece - nie wiem, jakas schize mam czy Was tez to drazni?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
ale nieźle zrobiony n- można się pomylić i dla Kasi Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/20100201?authkey=Gv1sRgCOf8_9mwl7yM7QE&feat=directlink
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
rany, jak ja nienawidze kiedy ubieraja lalki w ciuchy dzieciece - nie wiem, jakas schize mam czy Was tez to drazni?
te lalki sa okropne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
vobi ja nienawidze takich lalek  kojarza mi sie z horrami rozej masci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
i dla Kasi Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://picasaweb.google.pl/nataniel.05.12.2008/20100201?authkey=Gv1sRgCOf8_9mwl7yM7QE&feat=directlink dzięki  widzę że ciutke inne niż do gazetki i na stronie dali.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2734
Moje Szczęście
|
drażni  dla mnie te lalki wyglądają jak umarlaki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
inne? są w paski, miśki z łódką i gładki z miskiem z łodką na piersi - identyczne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469
|
wiecie,że ta czarna lalka jest tak podobna to synka mojej koleżanki,że nawet nie zauważyłam,że to nie jest dziecko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
inne? są w paski, miśki z łódką i gładki z miskiem z łodką na piersi - identyczne
a no to tak  bo własnie w tym twoim zestawie mi tego z jednym miskiem brakowało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
któraś chętna do prasowania?  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguja ja już całkiem zdurniałam. Moja mania szmateksowa odrodziła się- trafiłam na dostawę. Za całe 12 zł kupiłam to: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujrzeczy pogięte, bo już wyprane, ale nie wyprasowane (patrz zdj. 1)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2010, 01:57:14 wysłane przez rilla »
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara