doda
Wiedźma-plotkara

|
a ja kupuję i tu i tu  tzn w większości w stacjonarnych, ale są takie rzeczy, które ciężko dostać w stacjonarnych, a w necie łatwiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #675 : Marzec 18, 2010, 05:23:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
W sumie to tylko te mi sie kolorystycznie podobaja Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item957322372_carter_s_3_pack_sliczne_body_0_3_m_ce.html No nie liczas tych pierwszych dwoch dla dziewczynek I te co ma Nina tez fajne Cartersow u nas stacjonarnie sie nie kupi. Ale np Coccodrillo czy Mothercare maja na allegro ceny takie same jak w sklepie, badz zblizone, co po uwzglednieniu przesylki wychodzi jeszcze drozej. Wiec mieszkajac w duzym miescie lepiej jest w stacjonarnym sklepie kupic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
Coccodrillo jest w inie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
mobka a te ci się nie podobają  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item941519814_carter_s_carters_5pack_body_nowe_62.html Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item937445027_carter_s_carters_3pack_body_nowe_62.html twoje kolory - brąz z niebieskim  do wózka będą pasować  ale i tak dziewczęce 100 razy ładniejsze  w tych bym sama pochodziła  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item964455060_body_0_3m_ce_carter_s_5_par_super_cena.html
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
sputnik
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2310
|
a Cocodrillo nie jest jakieś bardzo drogie? nie wiem skąd ale jakoś taki mi się kojarzy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3228
|
ale fajnie te ciuszki!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
a Cocodrillo nie jest jakieś bardzo drogie? nie wiem skąd ale jakoś taki mi się kojarzy...
Dosc drogie - body w rozmiarze 56 kosztuje 25zl. Mothercare tez drogie dosc - 7pak body w rozmiarze 56 kosztuje 70zl. No, ale ja na razie mam zamiar kupowac to co mi sie podoba Justa - braz i niebieski to nie moje kolory  Jakby to byl turkus i dodatek brazowego, to juz by bylo lepiej Ja szukam intensywnych czerwieni, bieli z turkusem, rozem, zoltym, czy zielonym, jasno zielonych, no kolorowych mocno. Choc to nie znaczy, ze cale ubranko musi byc kolorowe. Moze byc biale z wyrazna aplikacja o intensywnym kolorze  No, a dziewczece wszystkie ladniejsze. No nic, jak sie potwierdzi, ze to chlopak, to za kilka lat liczyc bedziemy na dziewczynke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
w h&m widziałam super pajaca w stylu supermana  rewelacja, gdyby nie to, że już mam wszystko, to bym kupiła,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
mobka na allegro mothercare możesz kupić na pewno taniej. pierwsza z brzegu aukcja Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item948211597_nowe_body_7_sztuk_mothercare_tanio_80_cm.html
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 11:25:09 wysłane przez martullek »
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
mobka na allegro mothetcare możesz kupić na pewno taniej. pierwsza z brzegu aukcja Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.allegro.pl/item948211597_nowe_body_7_sztuk_mothercare_tanio_80_cm.html Albo poczekać na przeceny, ja kupowałam w stacjonarnym 7 sztuk po 35PLN.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
Albo poczekać na przeceny, ja kupowałam w stacjonarnym 7 sztuk po 35PLN.
na przecenach trzeba polować, jak ja dotarłam to były tylko największe rozmiary 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OlaFasola
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 944
|
We Wrocławiu było dużo rozmiarów i modeli, a to już był koniec przecen jak dotarłam, więc pewnie zależy od miasta/sklepu. Ale w sumie na allegro ceny są takie same, więc nie ma się co wysilać na szukanie po przecenach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

|
Nie no jasne, ja tylko Sputnikowi na pytanie odpowiadalam. sama z checiapoczekalabym z zakupami do czerwca, tak, zeby na promocje sie zalapac, ale chyba nie wyrobie No i wiadomo, na promocjach pierwsze schodzi to co najladniejsze Bylam w tesco i popatrzylam na regularne ceny i tez jakos mnie nie zachwycilo. 3pak body kosztowal 30zl - wiec za sztuke wychodzi tyle co w mothercare. Polarkowe czy welurowe spiochy plus bluzeczka byly za 55zl bodajze. Szalu nie ma I dlaczego ubrania dla dziewczynek sa ladniejsze  ech
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
Cartersow u nas stacjonarnie sie nie kupi Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
mobkaa mi te body i pajace z mothercare nie pasuja.. sa taakie szerokie.... jakie rozmiery nosza wasze dzieciaki? bo my mimo, ze maly rosnie, ciagle w 74 biegamy...  powoli w 80 wchodzimy... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2010, 04:08:18 wysłane przez abkasia »
|
|
|
|
|
sputnik
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2310
|
w zimie, na przecenie w mothercare koleżanka kupiła mi 7 pak bodziaków za 19 zł  i bardzo ładne są, kolorowe  mi własnie, podobnie jak Mobce podobają się takie w żywych kolorach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.
a jak pytałam gdzie to mnie olałaś 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
Cytat: nionczka Dzisiaj o 01:08:14 Kupi, kupi. Ja kupilam, ale calkiem przypadkiem.a jak pytałam gdzie to mnie olałaś Nie widzialam pytania, przepraszam. Tutaj obok nas jest taki sklep, w ktorym moja mama kupila lozeczko i spoworek do wózka. I tam wlasnie mieli chyba po 15 PLN za sztuke. Mozna bylo kupowac pojedynczo lub po 5. Kupilam 5 w tonach rozu dla siostry i w fioletach dla nas (rozowe ladniejsze, ale nie bylo rozmiaru). Maja sklep internetowy, ale tam ubranek nie ma. sklep nazywa sie softbe Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.softbe.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
nionczkadzięki  15 pln za sztuke to drogo, ale i tak taniej niż niektórzy sprzedają na allegro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
|
15 pln za sztuke to drogo, ale i tak taniej niż niektórzy sprzedają na allegro Placila babcia :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
a jak ubieracie dzieci do lekarza?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
tak żeby się łatwo rozbierało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
no wlasnie o tym mysle  pajac jest ok? czy to taka pizama.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
magdalinska absolutnie ok, ja długo Anie w pajace ubierałam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
a jak ubieracie dzieci do lekarza?
Tak jak w domu, tylko w miarę możliwości staram się, żeby Mała miała wszystko maksymalnie rozpinane, a nie zakładane przez głowę, bo tak wygodniej ją do badania wystawić  Moja zazwyczaj ma body i na to pajaca  Dodany tekst: Marzec 26, 2010, 12:37:05
A dziś odkryłam dosłownie koło domu nowy sklep - z używanymi rzeczami dla dzieci  Na wystawie widziałam i ubranka i zabawki...muszę to obadać i sprawdzić ceny 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 26, 2010, 12:37:05 wysłane przez ishka82 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
|