magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #600 : Luty 27, 2010, 02:19:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
magdalinska spróbuj na allegro chyba, ze masz jakies centrum z wyprzedazami (chociaz to juz koncowka) niedaleko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
mam jeszcze kilka szt wiekszych z tesco, musze zobaczyc jakie to rozm i porównac, pewnie za chwile beda dobre. Ale jestem w szoku, ze to tak szybko sie posuwa, ja myslalam ze te rzeczy co mam to mi wystarcza na jakies 3 mce.... a tu ledwo na 3 tyg  w sumie tylko bodziaków mi teraz zabrakło, inne rzeczy mam. pojade w tygodniu do tesco i kupie kilka szt, bo je polubiłam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
magdalinskatwój kubuś idzie wyjątkowo szybko aczkolwiek tak naprawdę dziecko "zwalnia" rozmiarowo dopiero przy 74 (tak było przy Michale) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
magdalinskatwój kubuś idzie wyjątkowo szybko aczkolwiek tak naprawdę dziecko "zwalnia" rozmiarowo dopiero przy 74 (tak było przy Michale)  my caly czas jestesmy teraz na 74.. choc powoli sie lapiemy w 80
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fasolka1980
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2149
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3229
|
dziecko mi wyrasta w masakrycznym tempie z ubran.... zaczynamy nowy sezon Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.picasaweb.google.com/dragonfly010180/WiosennaSzafa?pli=1&gsessionid=Je1-TFDHvM4pp2dXQWNJjA#
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rilla
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
|
dziewczyny, dużo osób przynosi mi już ciuszki dla Małego, tych na 56 i 62 mam dwie szuflady, więc prosze o ubranka na 68... ile takich właśnie bodziaków i pajacy będzie mi potrzebnych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
rilla zalezy jaki maluszek bedzie duzy.... my w rozmiarze 68 bylismy dosyc dlugo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
dziecko mi wyrasta w masakrycznym tempie z ubran.... zaczynamy nowy sezon Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujwww.picasaweb.google.com/dragonfly010180/WiosennaSzafa?pli=1&gsessionid=Je1-TFDHvM4pp2dXQWNJjA# dragon, cudne te ciuszki, zwlaszcza te spodenki zielone mi sie podobaj  my na razie jeszcze o wiosnie na dobre nie myslimy, a co dopiero o lecie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5959
invisible
|
dragonfly piękne te ubranka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
jaaa cie - ale z ingridki bedzie zeeebraaa  :D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
jaaa cie - ale z ingridki bedzie zeeebraaa  :D:D wiesz, safari style w modzie, nie? to niech mi sie dziecko polansuje troche Vobiacz - na ja musialam sie pospieszyc, bo za 3 tyg na wakacje jedziemy, i o ile ja moge nosic ciuchy z przed (sprzed? kurde, jak sie to pisze? ) 3 sezonow to mloda juz ni dy rydy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
rilla dziecko w tym wieku mniej brudzi mniej ulewa, ale tez dłużej w tym rozmiarze pochodzi  raczej) wiec mielismy chyba taką samą ilość co tych mniejszych  co do konkretnej ilosci się nie wypowiadam  bo Michał za dużo ciuchów nie ma  tzn ma tylko tyle ile potrzeba a i tak część w ogóle nie została załozona 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
dragonfly no tez fakt, jakis poziom trzeba trzymac, nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4564
|
dragon śliczne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
dragon śliczne  ten kostium kąpielowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
ale super te ciuszki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nionczka
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1515
|
dziewczyny, dużo osób przynosi mi już ciuszki dla Małego, tych na 56 i 62 mam dwie szuflady, więc prosze o ubranka na 68... ile takich właśnie bodziaków i pajacy będzie mi potrzebnych?
Irene nosila ten rozmiar baaardzo dlugo, moze nawet jeszcze nosi. Z czasem coraz mniej ubran potrzeba bo dziecku wystarczy jedna pizama na dobe, nawet na pare dni i 1 body na dzien.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abkasia
Wiedźma-plotkara

|
Irene nosila ten rozmiar baaardzo dlugo, moze nawet jeszcze nosi. Z czasem coraz mniej ubran potrzeba bo dziecku wystarczy jedna pizama na dobe, nawet na pare dni i 1 body na dzien.
no u nas nie wystrcza 1 kreacja na dobe,  jak Hugo byl maly zuzywalam o wiele mniej ubran bo maly nie ulewal, teraz po kazdym jedzeniu wyglada jak prosiaczek.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

invisible
|
teraz po kazdym jedzeniu wyglada jak prosiaczek.. Grin abkaś kup mu mognego sliniaka  ciuchy czyste beda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4564
|
Ja Mlodej do jedzenia zawsze zakładam śliniak z rękawami 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

|
to moje dziecko jakies dziwne, malo sie brudzi, tzn. o ile nie probuje sama z kubka sie napic  a jak kaszle to zatyka buzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestynka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1469