|
szelma
Gość
|
A ja dumam, czy brać iPhone'a z 16 GB czy 32 GB  . 100 euro różnicy wychodzi, ale w sumie nie wiem, czy mi się aż tyle gigów  przyda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #75 : Listopad 23, 2010, 03:32:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 424
|
przyda ci sie przyda  jak zaczniesz uzywac hipstamatica to ci sie przyda  ja mam 8 gb i klne ze za mało
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
czy mi się aż tyle gigów przyda. Zapytaj gigę. 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Helena, no zdjęciowo to ja jestem upośledzona, więc sztuki robić na telefonie nie będę  . Ale w sumie bez sęsó potem żałować, że ma się za mało miejsca, nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
|
szelmahipstamatic jest o tyle fajnie, że nawet jak totalnie nie wychodza ci zdjecia to na hipsta wyjda zawsze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Helena, a co oprócz hipstamatica polecasz z aplikacji? Bo tego tyle jest, że łoooo  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
|
szelma Ja w sumie niewie uzywam mam fejsa, gg, skypa tvn24 mapy pogode i chyba tyle aaa i pdfa jeszcze jak ktos gry lubi to mozna scigac ja nie gram wiec gier nie uzywam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2894
Explomaniaczka ;)
|
a nie wiecie jak ustawić, zeby mmsy przychodziły w n8?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
Dzięki  . Ogólnie to szukam jakiejś dobrej aplikacji do plików wordowych. Poguglam, to pewnie coś się znajdzie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
konwalia masz n8? zadowolona jestes? w sieci brałaś, czy sama kupowałaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
P. ma szalony był na liście na zapisy  i kupił w poznaniu jako jeden z pierwszych klientów w salonie nokii jak on się na ten telefon zapisywał, to operatorzy twierdzili, ze nie będzie dostępny w abonamencie telefon super, ladnie się prezentuje, P. mówi, że intuicyjny, robi super foty, ogląda tv jak nie ma go w domu a jest mecz, ma transmiter do radia dużo prostszy w obsłudze niż dotykowe samsungi tylko nie daje się ustawić tych cholernych mmsów, trzeba bedzie do nokii podjechac ja to nie, wolę tradycyjne telefony-mam e52
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
ja od dwóch lat mam n95 i to pierwszy telefon, z którego jestem absolutnie zadowolona. Trochę boję się tych dotykowych, ale jak zobaczyłam reklamę n8, to serce mi mocniej zabiło  Niebawem kończy mi się umowa i będzie trzeba nad jakimś tel. pomyśleć. A mogę zapytać, ile kosztował?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Wiedźma-plotkara
|
feeling.good
ja miałam N95 raz był w reklamacji bo przestał wyswietlacz działac a potem zaczał sie wieszac i sie wkurzyłam i kupiłam iphona
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
konwalia ja bym zadzwoniła do operatora. I tam powinni podac Ci nr, albo włączyć usługe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
natka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1276
|
po przestudiowaniu wielu testow maz kupuje htc desire bardzo fajny telefon  ja mam htc wildfire i jestem zachwycona  w ogole bardzo podobaja mi sie telefony htc-przedtem mialam diamonda. wildfire jest na androidzie i jest tak fajnie prosty w obsludze  podjerzewam ze przypomina ajfona, ale jest bardziej otwarty na inne aplikacje  mam swietny dostep do interentu, smsy pisze sie fajnie, bateria niezla- naprawde jestem zadowolona i polecam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konwalia
Wiedźma-plotkara

Explomaniaczka ;)
|
konwalia ja bym zadzwoniła do operatora. I tam powinni podac Ci nr, albo włączyć usługe.
dzięki, już wczoraj włączyli nam w salonie orange
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|