Szaraczek
Cicha wiedźma
Ilość piw: 61
|
 |
« : Grudzień 28, 2009, 08:31:17 » |
|
Kochane! Cudownie być żoną!!! ślub i wesele były przepiękne! I nigdy nie byłam spokojniejsza! Obudziłam się w cudownym nastroju. Lekko zmęczona po 2 dniach świąt, ale totalnie wyluzowana. Moja mama była mocno spięta, świadkowa też trochę, a ja je uspokajałam  A dokładnie było tak: Wstałam kolo 8.30. Wmusiłam w siebie kanapkę i kawkę, wskoczyłam w jeansy i bluzkę i spokojnie czekałam aż przyjedzie świadkowa i moja mama z kuzynką się zbiorą. Koło 10 ruszyłyśmy z domu moich rodziców pod Warszawą do hotelu. Po drodze odebrałam wiązankę, na którą zdecydowałam się w końcu dopiero w wigilię  Ale róże el toro to był strzał w 10! Cudny kolor  Tym miłym akcentem zaczęłyśmy naszą krótką podróż. W hotelu stwierdziłam, że jeszcze wezmę szybki prysznic, za nim przyjdzie fryzjerka. Przygotowania zajęły w sumie ze 3 godziny. I nawet się wyjątkowo nie stresowałam, że J. się spóźni. W tym dniu postanowiłam mu zaufać. Mimo, że poprzedniego dnia spóźnił się do moich rodziców pół godziny  Ale tym razem był przed` czasem. Więc jeszcze zrobiliśmy z naszym wspaniałym kierowcą małą rundkę po Warszawie  W kościele było mi gorąco i strasznie chciało mi się pić! Ale nie zemdlałam  Szybko zleciało. J. miał problem z założeniem obrączki  Na koniec powiedział do mikrofonu "teraz już nie zejdzie" i wszyscy zaczęli się śmiać  Później życzenia, które według mnie trwały wieki, a w rzeczywistości 45 minut. W samochodzie w drodze do hotelu poczułam, że mi słabo, ale po chwili emocje opadły i już było lepiej. Dobrze, że mieliśmy godzinkę na odsapnięcie przed zejściem do gości, więc chociaż skorzystałam z toalety, napiłam się wody i posiedziałam. Trwało to chwilę, bo póżniej przyszła rodzina i za raz trzeba było schodzić na dół. Najpiękniejszy był pierwszy taniec  Oczywiście, rąbneliśmy się kilka razy, ale ja widziałam tylko J. i miałam wrażenie, że tańczymy tylko dla siebie. Cudnie
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 12:09:06 wysłane przez Szaraczek »
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Grudzień 28, 2009, 08:31:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
Czeeeeesc szaraczku! Znaczy - witaj Mloda Zono! Swietnie ze sie wszystko udalo :  : Gratuluje, zycze szczescia na "nowej drodze zycia"  i ... bede niczym  ze Shreka zarzyc liczac na jakies zdjecia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3356
|
expressowo  czekamy na fotki  serdeczne gratulacje dla zimowej żony
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3216
|
Szaraczek przepieknie wygladalas!!!! Gratulujacje mloda zono 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
martullek
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1360
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goga
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4360
|
Szaraczek - no nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć WOW 
|
|
|
|
|
|
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę, dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta i młoda kobieta. (G.B. Shaw)
|
|
|
|
vobi
Gość
|
ooo, jest zdjecie - klasa! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobieska
Gość
|
 gratulacje!!! az mi sie goraco zrobiło jak zobaczylam, że już skrobnęlaś opis  )) ale fajowo!!! ciesze się, jakbym to ja była już żonka  jeszcze raz bardzo gratuluję i cieszę się, ze tak pieknie ci wszyskto sie poukładalo!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3549
|
Szaraczek gratulacje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
callja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1231
zouza w pretensjach - podobno ;)
|
|
|
|
|
|
|
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego  /
|
|
|
aja
Wiedźma-plotkara

|
gratuluję i czekam na zdjęcia \wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6366
zdezaktualizowany opis...
|
no ja tez tylko WOW!  fota jak z okladki pisma pt "retro fusion wedding styles"  gratulacje!!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
pieknie i super, ze wszystko sie udalo czekam na dalszy ciag..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malybob
Rozmowna wiedźma
Ilość piw: 177
|
Gratulacje!!! Piekna fotak, tz. Panna Mloda! Licze na wiecej, tz. fotek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2725
Moje Szczęście
|
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Szaraczku, ogromniaste gratulacje dla Was  Zdjęcie, które wstawiłaś nieźle podkręca atmosferę, daj już coś więcej!
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5947
invisible
|
Szaraczek gratuluję  Fota cudeńko  z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć zimowa żono 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 753
|
Szaraczek, gratulacje  a zdjęcie - pierwsza klasa!
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujMichałki - moje ulubione cukierki 
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
pięknieeeeeeeeee!!! Gratulacje Szaraczku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
|
Wczoraj padł mi net, więc nic n ie mogłam dorzucić! Ale teraz nadrabiam. Mam tylko kilka  Mam nadzieję, że jeszcze tu wpadnę, ale jutro wyjeżdzamy, więc mam masę spraw do załatwienia  Wszystkim gorąco dziekuję za piękne życzenia!  Dodany tekst: [time]wto 29 gru 2009 10:53:19 GMT-1[/time]
Dodany tekst: [time]wto 29 gru 2009 10:57:15 GMT-1[/time]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 12:07:25 wysłane przez Szaraczek »
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
Pieknie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szaraczek
Cicha wiedźma
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 12:08:08 wysłane przez Szaraczek »
|
|
|
|
|
Justynna
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 753
|
Szaraczek, ale pieknie wyglądałaś i rewelacyjna fryzura 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1337
:)
|
SzaraczekPieknie wygladalas  Pieknie w kosciele-swiatenie:) A suknia naprawde sliczna  GRATULUJE!!!
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4575
|
Przepięknie! Gratuluję 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
|