Norka
Mrukliwa wiedźma

Ilość piw: 128
|
Dzięki Effiku  Próbowałam kerastase i goldwell, ale bez efektów - włosy oklapły, a końcówki nadal były suche. Z olejkiem końcówki są gładkie i nawilżone, czupryna przez 1 dzień puszysta, ale nadal muszę myć codziennie przy skórze. Jak skończę olejkową przygodę to się przejdę do sklepu fryzjerskiego, może coś mi dobiorą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #275 : Luty 05, 2010, 08:09:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
neutrogena visibly clear oil free moisturizer
Gdzie to kupiłaś ? Bo u mnie z Neutrogeny znajduję jedynie pielęgnację ciała/stóp/dłoni, ew. jakieś chusteczki do demakijażu  A kremów nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Dzięki Effiku  Próbowałam kerastase i goldwell, ale bez efektów - włosy oklapły, a końcówki nadal były suche. Z olejkiem końcówki są gładkie i nawilżone, czupryna przez 1 dzień puszysta, ale nadal muszę myć codziennie przy skórze. Jak skończę olejkową przygodę to się przejdę do sklepu fryzjerskiego, może coś mi dobiorą  ja poprzednio miałam maskę z artego, działała super, no ale to oczywiście ok. 50 zł. teraz mam zamiar wypróbować maskę mleczną, która całkiem dobre opinie zbiera i jest też dostępna na allegro. no i plus jest taki, że litrowy pojemnik kosztuje ok. 12 zł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
neutrogena visibly clear oil free moisturizer Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://cgi.ebay.com/Neutrogena-Visibly-Clear-Oil-Free-Moisturiser-50ml_W0QQitemZ390032520922QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Skincare_PP?hash=item5acfbff6da
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdarynka
Wiedźma-plotkara
|
Ej... a co polecacie na dekolt? Jakiś brzydki mi się robi  zmieniłam :> Kosmetyczka u mnie w pracy twierdzi ze twarz kobiety konczy sie na sutkach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozena.dp
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2400
|
mobka ja mam cerę mieszaną i też raz miałam Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.olay.pl/index.php?id=active_hydrating.details&pid=17 i był całkiem fajny  ja mi się skończy obecny krem to chyba skuszę się na ten Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.olay.pl/index.php?id=complete.details&pid=14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
bozena.dp moim zdaniem ta druga lepsza. Jak pisalam kupilam teraz Iwostin, o ten Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.iwostin.pl/products.php?id=27 i chyba nie jestem zadowolona. nawilza niezle, ale mam wrazenie, ze zapycha, bo pryszcze mi wyskakuja. No chyba, ze to hormony, ale jakos wczesniejszy olay nie skutkowal az tyloma przyszczami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
mobka teraz to Ci hormony moga troche mieszac, wiec trudno definitywnie ocenic czy jakis krem face`owy zapycha pory czy po prostu cera sie pogorszyla w zwiazku z ciaza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
mobka teraz to Ci hormony moga troche mieszac, wiec trudno definitywnie ocenic czy jakis krem face`owy zapycha pory czy po prostu cera sie pogorszyla w zwiazku z ciaza  No ale wlasnie po Olayu jeszcze pare dni temu mialam jednego pryszcza, po tym juz mam 3 i mam wrazenie, ze skora duzo bardziej tlusta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
mobka fakt, teraz to naprawdę trudno powiedzieć zwłaszcza, że zmiany cery z powodów hormonalnych są zupełnie naturalne w ciąży
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
No ale wlasnie po Olayu jeszcze pare dni temu mialam jednego pryszcza, po tym juz mam 3 i mam wrazenie, ze skora duzo bardziej tlusta rozumiem, chodzi mi tylko o to, ze w ciazy cera sie zmienia z dnia na dzien (ja przynajmniej tak mialam i z tego co wiem to dosc popularny problem), wiec trudno ocenic czy to wina kremu czy hormonow 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Byłam na oczyszczaniu z całym kompletem dodatkowo i jestem mega zadowolona!! Mhhhhh cudnie było, leżanka, kocyk, muzyczka...szkoda że drinków kolorowych nie dawała bo juz bym była w niebie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
Dorotka1981 bo Ci pozazdroszcze i sama sie wreszcie umowie  ostatnio bylam przed slubem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3393
suegro de goddelijk!
|
zwierzatko_mojej_mamy idź idź, ja byłam w ostatni czwartek na peelingu migdałowym w dermique  (maja dobre ciastka orzechowe  )
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
Dorotka1981
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 2535
|
Dorotka1981 bo Ci pozazdroszcze i sama sie wreszcie umowie ostatnio bylam przed slubem no ja przed ciązą ale w tamtym salonie się tak nade mną nie srali! Ohhhh opłacało się! 2,5 godziny błogostanu (no może poza samym wyciskaniem) ale ta skóra po.... takze zapisuj sie hihihi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6178
|
zwierzatko_mojej_mamy idź idź, ja byłam w ostatni czwartek na peelingu migdałowym w dermique  (maja dobre ciastka orzechowe  ) Deremique powinno mi płacic za reklamę
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
wis
Wiedźma elokwentna

Ilość piw: 777
|
Za waszymi namowami  kupiłam wczoraj w Rossmannie Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.olay.pl/index.php?id=complete.details&pid=14# i póki co wrażenia super - konsystencja mi odpowiada, ładnie pachnie, buzia nawilżona, skóra miękka ale nie błyszcząca. Zobaczymy jak będzie później  Dzięki dziewczyny. P.S. super 26zł a jest tego 100ml 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 1346
Leniwiec :)
|
aaaa a ja nawet nie mam czasu isc ostatnio na usuwanie wasow i robienie brwi nie mowiac juz o innych przyjemnosciach tego typu  wasy robie sama plastrem woskowym drac sie niemilosiernie, brwi skubie cierpietniczo, pedicuru moje stopy od wrzesnia nie widzialy, manicure robie ostatnio na raty i to dosyc dziwnie bo paznokcie malowalam np w autobusie (k-ce sosnowiec 40 minut, akurat). Mam wrazenie ze malo sie do siebie przykladam. Na solar nie chodze, do fryzjerki wpadam biegiem obciac grzywke raz w miesiacu. W domu jakos sie staram tylko nie zawsze mam sile... Chociaz staram sie balsamowac codziennie. I wczoraj zrobilam sobie peeling calego ciala i dzioba tez  dzis moze pedicure. A jutro farbuje wlosy i nakladam maseczke. Masakra JA CHCE MIEC CZAS DLA SIEBIE! I kase zeby nie musiec wybierac czy w tym miesiacu stopy i dlonie czy czyszczenie dzioba czy farbowanie u fryzjera czy cos do domu 
|
|
|
|
|
|
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife 
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
golinda tu bylam akurat pewna  facet u ktorego chcialam sie tatuowac bo jest swietny ost tatuuje w domu u siebie i niby dezynfekuje sprzet u jakiejs dentystki, ale jakos nieufna bylam, wiec robilam u jego ucznia ktory w studiu z potrzebnym sprzetem pracuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
golinda tu bys sie tez zdziwila, tzn ja bym nie wpadla, ale mamy taka kolezanke na karate, ksywa dziurawa gosia bo ma takie tunele w uszach ze prawie ramion jej siegaja  ktora w sylwestra wymyslila ze w tamtym roku nie miala tatuazu, kupila tusz i igla injekcyjna wydziubala sobie rozowy (  ) pentagram (  ) na przedramieniu  koslawy i koszmarny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tachogti
Wiedżma ze słowotokiem

|
golinda szurnieta to delikatnie powiedziane  Dodany tekst: Luty 08, 2010, 06:38:25
ja jestem tam tolerancyjna jesli chodzi o wyglad, ale ona ma wycieta dziure w przegrodzie nosowej, rozciety jezyk, te tunele, max dziwne tatuaze itd 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 08, 2010, 06:38:25 wysłane przez tachogti »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator