bozena.dp
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2400
|
bozena.dp ale Ty wiesz, ze masz jeszcze jakies 17 tygodni do konca, a nie dni ?  chyba, ze zapisujesz skrzetnie w kajeciku  wiem, ale jak już jesteśmy przy temacie kąpieli to pytam  tu nie ma zbyt wiele do pamiętania, więc myśle, ze nie zapomne do stycznia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #175 : Wrzesień 03, 2010, 07:24:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
w styczniu to mozesz zapomniec nawet jak sie nazywasz ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozena.dp
Wiedźma-plotkara

|
a pytam czy dodajecie coś do kąpieli, bo często dzieci się kąpie w czystej wodzie, myje mydłem, a potem całe smaruje oliwką ale jak po tym oilatum dodanym do wody juz nie trzeba oliwkowac to mi się bardziej taka opcja podoba  Dodany tekst: Wrzesień 03, 2010, 07:28:57
w styczniu to mozesz zapomniec nawet jak sie nazywasz ;P
bardzo możliwe 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 03, 2010, 07:28:57 wysłane przez bozena.dp »
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
ale jak po tym oilatum dodanym do wody juz nie trzeba oliwkowac to mi się bardziej taka opcja podoba wink potem trzeba szorowac wanne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zosia2007
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3571
|
potem trzeba szorowac wanne o tak, bo jest cala w parafinie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozena.dp
Wiedźma-plotkara

|
o tak, bo jest cala w parafinie  no to minus jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

|
i sie przykleja do tego gowna wszystko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalinska
Wiedźma-plotkara

|
całe smaruje oliwką obilo mi sie o uszy ze teraz nie jest zalecane oliwkowanie, moja polozna tez nie zalecała, ja nie oliwkowałam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
Domi po oliwce miała suche placki na skórze, więc szybko przestałam oliwki używać, pediatra zaleciła emulsję emolium i jest super, chociaż już jej po każdej kąpieli nie smaruję tym  a w czym kapać...jak kiedyś będę miała drugie, to od razu kupię żel z pompką hippa, żadnych mydełek, oilatum, tylko to  i oliwki nie kupie, tylko balsam
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
mobka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2600
|
Ja zaczelam od Hippa z pompka, ale niestety Mlody mial b. sucha skore, mimo smarowania balsamem Hippa. Teraz od ok. tygodnia kapiemy w oilatum soft i chyba jest troche lepiej. Takze wszystko zalezy od dziecka i pewnie wody w kranie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maraxela
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1714
|
oilatum to jest lek i trzeba o tym pamiętać przyzwyczajac skórę
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujLudzie nie chorują tak jak w książce... nie wiem... nie potrafią ? nie chcą ? ... ;]
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1339
:)
|
Jak uzywalam oliwke J&J to mala miala jakies uczulenie, w PL uzywalam z hippa i byla super, ogolnie uzywam oliwe z oliwek-kosmetyczna-szybko sie wchlania,jest gesta i nie chlapie wszystkiego  jest super:) chociaz teraz to juz b. rzadko
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1549
|
dziewczyny, czy któraś z Was używała czegoś takiego? Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://allegro.pl/flipper-evolution-do-kapieli-okbaby-flash-w-wa-i1295800237.html Staś w wanience już średnio ma ochotę się kąpać, a w dużej wannie jeszcze boję się, że straci równowagę i się wywróci. A utrzymać go to wielki wyczyn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
feeling.goodwrzuć normalne zdjęcie. jeżeli jest to takie coś o czym mysle to mam parę uwag 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
|
feeling.goodwrzuć normalne zdjęcie. jeżeli jest to takie coś o czym mysle to mam parę uwag  proszę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5874
|
feeling.good moja sis to miała. użyła raz i leżało w kącie bo ciężkie i niewygodne (ona miała to jeszcze przytwierdzane do brzegu wanny, chyba FP) czy Staś siedzi? bo może mata? albo taka siedząca wanienka? albo kąpiele z mamą lub tatą przez jakiś czas - u nas M. bardzo sie z tego cieszył.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
|
siedzi, ale jeszcze czasami nie do końca pewnie, stąd moje obawy. Mate mamy, ale jak Mały się wyrywa w wannie do zabawy to nie pomoże  Często kąpiemy się ze Stasiem, ale codziennie to jednak nie zawsze jest wygodnie. M. wczoraj zamówił to siedzisko, więc zobaczymy czy się sprawdzi. wiele opinii bardzo pozytywnych czytałam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
feeling.good, moja koleżanka ma takie coś i bardzo sobie chwali  Myślę, że w dużej wannie Wam się sprawdzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
feeling.good
Wiedźma-plotkara
|
Chciałam zameldować, że krzesełko dziś przyszło i super sprawdziło się w pierwszej kąpieli. Staś może się pluskać, bawić, a my nie musimy cały czas go trzymać. Sądzę, że będę bardzo zadowolona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|