kasiad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2725
Moje Szczęście
|
 |
« : Styczeń 10, 2010, 01:37:30 » |
|
żeby w końcu móc przestać się wstydzić  bo niektóre wiedźmy co i raz przypominają w końcu wklejam kilka zdjęć  tak było 2,5 roku temu  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujNie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 01:38:51 wysłane przez kasiad »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujDziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu,być ciągle czymś zajętym i domagać się-ze wszystkich sił-tego,c
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Styczeń 10, 2010, 01:37:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magoo
Wiedźma-plotkara

|
no no no w koncu  Slicznie wygladalas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inkageo
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4575
|
Bardzo ładnie 
|
|
|
|
|
|
Mieszkam w teczce tekturowej Jak mnie otworzysz to się dowiesz ;-)
|
|
|
jusia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1294
Franiołkowa mama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
jusia byłam  teraz już nie jestem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3720
|
piękny z Ciebie kasiad! i bardzo elegancka, spokojna stylizacja  Super!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 04:24:37 wysłane przez sonja »
|
|
|
|
|
doda
Wiedźma-plotkara

|
Kasiad ale Ty piękna jesteś wow wow wow wow kiedy mieliście ślub? w jaki dzień? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
Kasiad ale Ty piękna jesteś wow wow wow wow kiedy mieliście ślub? w jaki dzień?  doda w sobotę 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 04:50:51 wysłane przez kasiad »
|
|
|
|
|
salsa
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 6171
|
Kasiadzie bardzo ładnie wyglądaliście, ślicznaś 
|
|
|
|
|
|
mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć 
|
|
|
aniak1211
Wiedźma-plotkara
Ilość piw: 1337
:)
|
No pieknie 
|
|
|
|
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujKobiety i koty zawsze będą robić to,co chcą,a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z ta myślą.
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3356
|
ooo ja lubię takie czarne  do kogoś jesteś podobna...sławnego ... hmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3385
suegro de goddelijk!
|
ooo ja lubię takie czarne do kogoś jesteś podobna...sławnego ...hmmm Do tej pani?  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://images.google.pl/images?source=ig&hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLZZ303&q=aishwarya%20rai&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=vi Podoba mi się taki typ urody, bardzo 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
dragonfly
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3216
|
kasiadzie - pieknie wygladalas i watpie, zeby sie to zmienilo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vobi
Gość
|
ooo ja lubię takie czarne  do kogoś jesteś podobna...sławnego ... hmmm mi kasiad troche Joanne Horodynska przypomina, zwlaszcza na pierwszym zdjeciu Dodany tekst: Styczeń 10, 2010, 08:51:10
kasiad pieknie wygladalas, nie wierze ze duzo sie zmienilo i ... jak bum cyk cyk widzialam juz zdjecia z Twojego slubu wczesniej!! Moze mialas na fotosiku i jak dalas linka do np. zdjec Oloslawa to ciekawosc moja nie omieszkala posznupac w calym albumie, nie wiem, ale widzialam na pewno. Ale milo znow je zobaczyc!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 08:51:10 wysłane przez vobi »
|
|
|
|
|
yoy
Wiedźma-plotkara
|
Jeju jaka Ty śliczna jesteś  Piękne zdjęcia!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
errata
Wiedźma-plotkara

|
kasiad no nareszcie :  :  :  : :  : śliczna z Was para, a Ty... aż brak słów  i dziekuje. No to teraz relacja  A no i polewam 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 10:02:23 wysłane przez errata »
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5690
pitu pitu :)
|
kasiad kiedyś na plotach pokazała swoje jedno zdjęcie ślubne  na bank bardzo ładne foty 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

|
justynaaaa2 w avatarku kiedyś też miała  pamiętam bo myliły mi się przez niego z golindą 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 10, 2010, 11:30:06 wysłane przez sonja »
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5690
pitu pitu :)
|
justynaaaa2 w avatarku kiedyś też miała  pamiętam bo myliły mi się przez niego z golindą  ooo właśnie  miała w avatarku samą głowę i dawała powiększenie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rubin04
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3448
Ko, ko, ko..
|
Oj, jakas Ty piękna!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 12:06:03 wysłane przez mayagaramond »
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
emcia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3356
|
Do tej pani?  Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://images.google.pl/images?source=ig&hl=pl&rlz=1G1GGLQ_PLZZ303&q=aishwarya%20rai&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=vi Podoba mi się taki typ urody, bardzo  nie znam , to gwiazda z bollywood? no podobna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiad
Wiedźma-plotkara

Moje Szczęście
|
emcia ja też lubię takie czarne suegro cieszę się, że Ci się podobam  znaczy mój typ urody dragonku trochę się zmieniło vobi no mówię, że się zmieniło  kg przybyło tu i ówdzie  ale pocieszam się, że to pociążowe, a nie z obżarstwa  a zdjęcia widziałaś, bo szperałaś w archiwach fotosikowych errata hmm z tą relacją to moze być problem  bo pamięć szwankuje justyna tak, kiedyś na Plotach, późno wieczorem, jak jeszcze byłam w ciąży i nikt nie wiedział, jak wyglądam  była rozmowa o tym, kto jak wygląda i że dziewczyny się widziały w realu, no i salsa poprosiła mnie o pokazanie jakiegoś swojego zdjęcia, żeby wiedzieć, jak wygląda osoba, z którą rozmawia  no to dałam, z grubej rury  jedno z najładniejszych jakie miałam, ślubne sonja prawda, później wstawiłam je do avatarka maya jeśliś ciekawa zdjęć to coś jeszcze wrzucę  a co do komplementów hmm krytykowac tez można wiedźmy  jak nic się Wam należy za te miłe słowa  Dodany tekst: Styczeń 11, 2010, 07:30:05
piękny z Ciebie kasiad! i bardzo elegancka, spokojna stylizacja  Super! sonja to są zdjęcia z pleneru więc na sobie miałam tylko kieckę  stylizacji tutaj nie ma  wieczorem wkleję jakieś zdjęcie z kościoła w pełnym rynsztunku  z wiązanką i fryzurą
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 11, 2010, 07:30:05 wysłane przez kasiad »
|
|
|
|
|
Angie
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 4555
|
kasiad ja też widziałam te zdjęcia  Piękna z Ciebie kobieta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonja
Wiedźma-plotkara

|
sonja to są zdjęcia z pleneru więc na sobie miałam tylko kieckę Cheesy stylizacji tutaj nie ma Grin wieczorem wkleję jakieś zdjęcie z kościoła w pełnym rynsztunku mocking z wiązanką i fryzurą Tongue To ja w takim razie pójdę bez stylizacji, bez kwiotów i fryzury, skoro wtedy tak dobrze się wygląda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|