Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
 |
« : Luty 12, 2010, 05:45:53 » |
|
Znalazłam stronę z opisem i fotkami ćwiczeń na rozciąganie: Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://www.kulturystyka.pl/atlas/stretching.asp Przy okazji: czy takie ćwiczenia to już wystarczająca rozgrzewka? Przyznaję, że nigdy nie mam pomysłu na rozgrzewkę, więc zawsze to pomijam, a chyba jednak warto coś robić... Jeśli jednak rozciąganie to nie rozgrzewka, to zaproponujcie coś proszę 
|
|
|
|
|
|
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth… Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« : Luty 12, 2010, 05:45:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
Jeśli jednak rozciąganie to nie rozgrzewka, to zaproponujcie coś proszę znam sie srednio, ale podobnie cwiczenia robie na koniec (bo nie wolno rozciagac nierozgrzanych miesni). Wejdz na sporotowa spowiedz, wkleilam tam linki do niemieckich stron. Jak na nie wejdziesz, to wybierz warm up.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2010, 04:26:32 wysłane przez mayagaramond »
|
|
"Plötzlich bin ich wie verstoßen, und zu einem Übergroßen wird mir diese Einsamkeit,wenn, auf meiner Brüste Hügeln stehend, mein Gefühl nach Flügeln oder einem Ende schreit." (Rilke)
|
|
|
|
szelma
Gość
|
O, nie widziałam wcześniej tego wątku. Potwierdzam - rozciąganie na koniec. W rozciąganiu chodzi o rozciągnięcie mięśni, bo w czasie wysiłku mięśnie się skracają. A rozgrzewka ma rozgrzać stawy itp., żeby były mniej urazochłonne  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
golinda czy taka kolejnosc jest prawidlowa: rozgrzewka aerobowe brzuch rozciaganie? Czy najpierw brzuszki a pozniej aerobowe? A moze to wszystko jedno? (wyglada na to, ze wf, to nie takie latwe studia  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
golinda - dzieki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suegro
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3385
suegro de goddelijk!
|
Ja zawsze jak poćwiczę to sobie przypominam o rozgrzewce 
|
|
|
|
|
|
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."
Józef Piłsudski
|
|
|
mayagaramond
Wiedźma-plotkara

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anupka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1600
16.08.2008; Mam ® na strefowe grubasiństwo :-P
|
Zenek, no wkleiłam link z ćwiczeniami na rozciąganie w 1 wątku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
effik
Wiedżma ze słowotokiem

Ilość piw: 2293
|
Zenek, no wkleiłam link z ćwiczeniami na rozciąganie w 1 wątku  to ja widzę, ale czy to mnie rozciągnie?  no właśnie nie umiem tak jak ta pani to co, mam robić codziennie do skutku?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2010, 07:06:24 wysłane przez effik »
|
|
|
|
|
|