zwierzatko_mojej_mamy
Administrator

Ilość piw: 6382
zdezaktualizowany opis...
|
suegro ojtam ojtam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strefa Ślubna
|
 |
« Odpowiedz #100 : Luty 16, 2010, 08:32:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JK
Gość
|
claridad,, wyglądałaś zjawiskowo...czekam na więcej zdjęć!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1326
|
claridad,, wyglądałaś zjawiskowo...czekam na więcej zdjęć!
ło rety  wiecej juz nie ma  na serwer zesmy wszystkie dobro co mamy wrzucili  Dodany tekst: Luty 16, 2010, 10:19:43
suegro ojtam ojtam  klub starych matek a takie zbereźności w glowach 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:19:43 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
Ilość piw: 39
|
dorcia a Ty masz gdzies fotki siebie w slubnej wersji?  a mam  pokaże kiedyś, na razie się wstydzę 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:41:16 wysłane przez dorcia »
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
a mam  pokaże kiedyś, na razie się wstydzę  polalam na odwage  a jaki masz staz malzenski?  tak wypytuje bom okrutnie ciekawa 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:43:40 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
dzięki  jak tylko do tego dojrzeję to wstawię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JK
Gość
|
a ja myślałam, że wszystko, co mogę obejrzeć, to w pierwszym poście...a tu nie! przejrzałam sporą większość zdjęć na serwerze- piękne zdjęcia (kto Ci robił?), piękna dziewczyna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
a jaki masz staz malzenski?  tak wypytuje bom okrutnie ciekawa  niedługi  6-go czerwca będzie rok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
a ja myślałam, że wszystko, co mogę obejrzeć, to w pierwszym poście...a tu nie! przejrzałam sporą większość zdjęć na serwerze- piękne zdjęcia (kto Ci robił?), piękna dziewczyna!
zdjecia nam robil... moj pierwszy chlopak  teraz profesjonalny fotograf (oplacalo sie byc kochliwa w mlodosci  ) a dziewczyna nie piekna  To tylko fryzura i make up i ulga, ze uffffffff.....juz, po dwoch latach planowania, wreszcie.... po wszystkim  Dodany tekst: Luty 16, 2010, 10:54:58
niedługi  6-go czerwca będzie rok... dorcia, cos Ty taka wstydliwa? trzeba Cie spic dokumentnie czy jak?  e, nie no...prawie rok to juz cos  ja meza znam od 5 lat a malzenstwem jestesmy kilka miesiecy...i jednakowoz stwierdzam, ze przezyc taki czas na zasadzie chlopak-dziewczyna a maz-zona to zupelnie inna bajka  Jak dla mnie czasami troszke trudniej, ale jakos tak...bardziej wyjatkowo.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 10:54:58 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
ah - to my byliśmy parą 9 lat i 3 lata przed ślubem już mieszkaliśmy ze sobą  ...i tak generalnie to nie czuję, żeby się coś wielce zmieniło (ku mojemu zdziwieniu) no poza naklejką na domofonie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
ja troche czuje  jakbym sie troche bardziej starala czy cos...ale nie wiem w sumie jak to bedzie dalej bo to dopiero 4 msc po 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
ja chcialam powiedziec, ze jestem fanka pana fryzjera  ja tez,moja pierwsza myśl, to następny bedzie fryzjer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
ja tez,moja pierwsza myśl, to następny bedzie fryzjer   dobrze ze sie trocha mna pozachwycalyscie bo tak to bym myslala, ze tylko zdjecia z fryzjerem obejrzalyscie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brawurka
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 1977
|
claridad ślicznie wyglądałaś Dodany tekst: Luty 16, 2010, 11:36:39
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/017_siw.JPG moje ulubione,nie powiem co mysle jak na nie patrze bo sama się wstydze 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 11:36:39 wysłane przez brawurka »
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
claridad ślicznie wyglądałaś
ok, brawurka  to teraz juz mozesz do zdjec w salonie wrocic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dorcia
Cicha wiedźma
|
ja tez,moja pierwsza myśl, to następny bedzie fryzjer Smiley claridad przejdzie Ci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elvelve
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 2411
Wolność dla zwierzątka
|
nie wiem czy byłabym się w stanie skupić u takiego fryzjera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
nie wiem czy byłabym się w stanie skupić u takiego fryzjera
nie mialam wyjscia. jego zona mnie malowala  za duze ryzyko bylo zebym nie byla skupiona Dodany tekst: Luty 16, 2010, 11:48:40
claridad ślicznie wyglądałaś Dodany tekst: Luty 16, 2010, 11:36:39
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zalogujhttp://stuff.enbewu.net/aniaitomek/017_siw.JPG 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2010, 11:48:40 wysłane przez claridad »
|
|
|
|
|
ishka82
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 3453
|
claridad, dopiero dziś tu dotarłam  Muszę powiedzieć, że pięknie wyglądaliście i widać w Was wielkie szczęście  Życzę, aby tak już zostało na zawsze  Przeżyć i problemów poślubnych współczuję bardzo...chyba na prawdę wyczerpałaś limit na wiele lat Dodany tekst: Luty 17, 2010, 07:40:34
Ehh...link z picassy nie działa, a tak chciałam zobaczyć Twoją "monster in law" 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 07:40:34 wysłane przez ishka82 »
|
|
Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub ZalogujJeśli życie karmi Cię cytrynami zrób z nich lemoniadę 
|
|
|
Kasia
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5958
invisible
|
ishka82 n poprzedniej stronie jest linka na serwer
picassowy nie działa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szelma
Gość
|
claridad, gratulacje! Pięęęęęęęęęękne zdjęcia - piękna Ty! A zdjęcia od fryzjera jest boskie  . I żeby teraz było tylko dużo szczęścia - już żadnego pecha, tak ani troszeczkę! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chermelle
Wiedźma-plotkara

|
szelma hello hello co u Ciebie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
a to zespol zaproponowal  u nich na kazdym weselu jest polonez. Taka nowa swiecka tradycja  ja się zastanawiam nad polonezem na początek, bo chcemy uniknąć tradycyjnego pierwszego tańca  jest szansa, że to fajnie wyjdzie 
|
|
|
|
|
|
Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza... Nie masz uprawnień do ogladania linków i obrazków. Zarejestruj się lub Zaloguj
|
|
|
claridad
Wiedźma-plotkara

|
ja się zastanawiam nad polonezem na początek, bo chcemy uniknąć tradycyjnego pierwszego tańca  jest szansa, że to fajnie wyjdzie  u nas wyszlo znosnie  i zabawa byla przednia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
justynaaaa2
Wiedźma-plotkara

Ilość piw: 5693
pitu pitu :)
|
u nas wyszlo znosnie  i zabawa byla przednia  czyli muszę się nad tym poważniej zastanowić  ale kurde skąd wiadomo jaki układ tańczyć  bo mi to polonez kojarzy się ze studniówką, no ale tam wszyscy mieli układ przećwiczony więc to inaczej a tutaj to tak na żywioł chyba trzeba  widziałam też na zdjęciach swojej sali poloneza i wtedy mi ten pomysł do głowy przyszedł 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|